Tags
Author: natte - Replies: 4 - Views: 872
barcelona madrid gratis voor tvv, cd en fta fans op sat
De Spaanse voetbalklassieker Real Madrid – FC Barcelona is zaterdag 21 november ongecodeerd in Ultra HD-kwaliteit op de Astra1 satelliet op 19,2 graden oost te bekijken. Dat heeft satellietbedrijf SES bekendgemaakt.

Omdat in Nederland en België vrijwel alle gebruikte schotelinstallaties mogelijkheid voor ontvangst van de Astra1-satelliet hebben, kunnen satellietkijkers zonder kosten de wedstrijd bekijken. Men moet dan wel beschikken over een geschikte Ultra HD-televisie. Omdat in de nieuwste mo
Author: master-magic - Replies: 11 - Views: 863
Goed nieuws voor James Bond fans
De opnames van de nieuwe James Bond-film moeten volgend jaar plaatsvinden. De première staat gepland in november 2019. Daniel Craig zal voor de vijfde maal de rol van geheim agent 007 spelen.
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 88
leuk nieuws voor de Mario Bros fans
Nintendo heeft een nieuwe tennisgame met Mario in de hoofdrol aangekondigd. Mario Tennis Aces moet in de lente van dit jaar uitkomen voor de Switch-console. Het spel krijgt een storymodus met missies en bosgevechten.

Nintendo Mario Tennis AcesNintendo deed de aankondiging van de nieuwe Mario-tennisgame tijdens een Nintendo Direct-uitzending en het bedrijf liet daarbij meteen de eerste beelden zien. Het spel biedt de mogelijkheid potjes tennis tussen verschillende Nintendo-personages te spelen,

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info