Tags
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 958
Amerikaanse tv-series als eerste bij Film1
Betaalzender Film1 zendt via haar hoofdkanaal Film1 Premiere op 12 november de eerste afleveringen van nieuwe seizoenen van twee Amerikaanse tv-series uit.

Film1 is de eerste Nederlandse tv-zender die de afleveringen van het derde seizoen van de tv-series Revenge en Once Upon A Time op het televisiescherm brengt. In Revenge draait in een duistere wereld vol intriges, schandalen en geheimen alles om wraak. Het derde seizoen van deze tv-serie heeft in ieder geval een knallend begin. Once Upon A
Author: natte - Replies: 5 - Views: 1556
film1 hd tijdelijk gratis bij cds
De uitreiking van de meest prestigieuze filmprijzen van de wereld is in Nederland voor vrijwel alle digitale kijkers te bekijken. Film1 zendt de Oscaruitreiking op 2 maart live uit.

Film1 wordt in verband met de Oscaruitreiking bij de meeste aanbieders waar de betaalzender beschikbaar is in de etalage gezet. Hierdoor kunnen alle abonnees die digitaal naar tv kijken gratis naar de Oscaruitreiking kijken. Het grootste deel van de kabelbedrijven doet aan de zogenaamde Oscar Freeview van Film1 me
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 509
'Liberty Global bereid tot verkoop Film1'
Liberty Global is bereid om zijn betaal-tv dienst Film1 te verkopen als dit een overname van de Nederlandse kabelaanbieder Ziggo dichterbij brengt. Dat stelt de Chicago Tribune op basis van anonieme bronnen.

De Europese Commissie onderzoekt de gevolgen van de mogelijke fusie tussen Ziggo en UPC Nederland. De onderhandelingsmacht van Ziggo en UPC samen tegenover de tv-zenders zou toenemen
Author: natte - Replies: 2 - Views: 735
Feestdagen bij film1
Betaalzender Film1 zendt van 24 tot en met 31 december een selectie van de beste films van 2015 uit. Film1 biedt alle films op Film1 Premiere aan. Dit kanaal is vrijwel alle aanbieders die Film1 aanbieden in HD-kwaliteit te bekijken.

Het is een traditie dat Film1 het eind van het jaar afsluit grootste, beste en mooiste blockbusters die het afgelopen jaar bij de betaalzender in première gingen. Film1 biedt – afhankelijk van de tv-aanbieder – tot vijf kanalen lineair in HD-kwaliteit aan.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 359
Film1 zendt oscarfilms uit!! Traditie!
Film1 zendt voorafgaand aan de 88ste uitreiking van de Oscar-filmprijzen veel films uit die eerder een Oscar gewonnen hebben. De Oscar-uitreiking is eveneens op de betaalzender te bekijken.

De Film1 Oscar-week begint op maandag 22 februari. Tot en met 29 februari zijn op het hoofdkanaal Film1 Premiere dagelijks films te zien die al eerder een Oscar hebben gewonnen. Het gaat onder meer om de films Birdman, Avatar en Gravity. Twaalf uur na de uitreiking van de Oscars zendt Film1 o
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 362
Film1 stopt met sundance
Vanaf 31 augustus start Film1 met een on demand tv-kanaal bij Ziggo en stopt Film1 met Sundance. Door in te zetten op een on demand tv-kanaal zit ons interactieve aanbod niet verstopt achter allerlei menu's van de mediabox, maar is het direct te bekijken via kanaal 105. Dit nieuwe kanaal komt op de plaats van Film1 Sundance, waarvan het aanbod wordt verdeeld over onze vier lineaire kanalen: Premiere, Family, Drama en Action.

Film1 Sundance startte in maart 2012 en nam destijds de plek in van
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 249
Film1 biedt koppeling PlayStation-abonnement via tv
Film1 heeft het mogelijk gemaakt voor de Film1 PlayStation-abonnee om de PS3 of PS4 te koppelen aan Film1 wanneer deze is geabonneerd via een tv-aanbieder. Vorig jaar startte Film1 het Film1 PlayStation-abonnement.
Via een activatiecode kan de PS3 of PS4 aan Film1 worden gekoppeld, waarna de Film1 App kan worden gedownload in de PlayStation Store. Via de app kan de gebruiker kiezen uit het filmaanbod.

Op een Film1-account kunnen maximaal vier apparaten geregistreerd worden, ongeacht of dit e

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info