Tags
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1232
Food Network Benelux en Fine Living bij Tv Vlaanderen
Food Network en Fine Living zijn nieuw

De internationale gekende kookzender Food Network en lifestylezender Fine Living zijn voortaan beschikbaar in Basic+. De zenders zijn respectievelijk terug te vinden op nummer 26 en nummer 30.

Food Network is volledig toegewijd aan lekker eten. Met veel expertise en talent in huis wil de zender haar kijkers leren, inspireren en verrijken over alles wat met voeding te maken heeft.

Bij Fine Living krijgt u van lifestylegoeroes, innovatieve interieuro
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1234
Food Network HD
Vanaf nu kan je via de TV Vlaanderen kaart kijken naar Food Network HD met nederlandse subs.
11.914 H
DVB-S2 8PSK
29900
FEC 2/3
23.5 OOST
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 1053
Farm en food tv nog niet bij CD
Producent ASTC Media onthulde onlangs de plannen voor het nieuwe tv-kanaal Farm & Food TV Channel dat zich richt op de agrarische sector en het boerenleven. Het brengt daarbij de plannen te rooskleurig naar buiten.

Farm & Food TV Channel wil vanaf 1 september programma’s gericht op het boerenleven gaan uitzenden. ASTC Media stelt tegen het Algemeen Dagblad dat men in een vergevorderd stadium van overleg te zitten wat betreft de verspreiding van de boerentelevisiezender. In een radio-in
Author: master-magic - Replies: 25 - Views: 3204
Food Network HD bij Proximus TV
De internationale eet- en kookzender Food Network komt vanaf 2 mei in het basisaanbod van Proximus TV. Dat heeft Proximus vandaag bekend gemaakt. Food Network brengt de hele dag door programma’s waarin eten en koken centraal staan en zal in HD te bekijken zijn op kanaal 214 in Vlaanderen en Brussel.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 244
FOOD NETWORK pakt uit met parties
Patricia Heaton, ook wel bekend als Debra Barone uit de populaire serie 'Everybody Loves Raymond', toont haar talent voor hosting en entertainment bij TV-zender Food Network. Geïnspireerd door haar familie en reizen nodigt zij collega-sterren, vrienden en familie uit om feestgeheimen te delen.

Ze geeft een nieuwe twist aan Amerikaanse favorieten met een pistache-kaasboomstam, rib-eye crostini’s en brownies met pindakaas en jam. Ook vindt zij haar favoriete reisgerechten, zoals tapas, o
Author: natte - Replies: 0 - Views: 287
FOOD NETWORK en co: willen weer herorienteren
[color=#000000][font=OpenSansRegular, Arial]Het Amerikaanse Scripps Network heeft vorig jaar wederom recordomzetten behaald. De winst viel desalniettemin vooral in het laatste kwartaal fors lager uit. Die viel volgens Scripps tegen omdat grote adverteerders kozen voor grote advertentiecampagnes op kanalen waarop de Amerikaanse presidentsverkiezingen een prominente rol speelden. Ook werd het produceren van tv-content duurder. Scripps houdt vast aan lineaire televisie, maar combineert dit wel stee

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info