Tags
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 2902
telenet Frans on demand aanbod word uitgebreid
Het Franse filmaanbod word sterk uitgebreid met een overeenkomst met het Waalse voo,
Het volledige franse aanbod van hen zal bij telenet nu te zien zijn.
Author: natte - Replies: 14 - Views: 2520
Multi Frans
Adel jongens heb lang nagedacht welk pakket kan mij nog verrijken op tv. Telstar heb ik niet omwille van geen hotbird. Maar die multipakket Frans is geweldig. Wat een diversiteit. Eigenlijkneen beetje de Franstalige tegenhanger van riontelenet en multi Nederlands belgacom. Maar hier gaat het om echte Franse posten. Ik mis wel de HD versies maar kom. Ik ga in deze topic dan ook mijn ervaringen dit pakket met jullie uitwisselen. Graag gedaan hoor. De eerste die je tegen komt is ab moteurs. Het ga
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1196
Dobbit TV in het frans en HD bij Proximus TV
De doe-het-zelf-zender Dobbit TV is voortaan ook in het Frans te bekijken. Dat heeft de zender bekendgemaakt. De Franstalige versie van Dobbit TV ging normaal op 1 april van start, maar de zender is nu al aan het uitzenden. Dobbit TV FR is in HD beschikbaar op kanaal 207 in het Brussels en Waals basisaanbod van Proximus TV. Ook via Dobbittv via hun site kan men live naar Dobbit TV FR kijken.
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 1525
Studio 100 tv Frans bij proximus v.a. 1 juni 2016
vanaf 1 juni lanceert Studio 100 de Franstalige versie van de kinderzender Studio 100 TV exclusief via Proximus TV. Dat meldt Proximus in een persbericht. Op kanaal 143 kunnen de abonnees van Proximus TV in Brussel en Wallonië Studio 100 TV FR in het basisaanbod terugvinden. In Vlaanderen zal de Franstalige versie niet te zien zijn. Studio 100 TV zendt zowel series, muziekclips en tekenfilms uit van de figuren van Studio 100 zoals Maya de Bij, Bumba, Piet Piraat en Kabouter Plop.

“Studio 100
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 342
Nieuw Frans TV pakket op 5west
Er is een nieuw Frans satelliet pakket gestart op de 5west met een aantal franse zenders door de Altice group (Altice/SFR) met volgende zenders:
NBC Universal en Discovery France,Altice Studio, 13ème Rue, Syfy Universal France, E!Entertainment, BFM sport, BFM Paris, BFM Business, i24 News (in het Frans), My Cuisine, en 4 Discovery channels, Discovery Channel, Discovery Family, Discovery Science en Discovery Investigation.

op de Freq 12522 V 29950 2/3 DVB-S2 8PSK
voorlopig enkele zenders gev
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 71
Frans ministerie klaagt Amazon aan om misbruik van machtspositie
Het Franse ministerie voor Economische Zaken heeft een klacht ingediend tegen internetgigant Amazon, omdat het bedrijf zich schuldig zou maken aan misbruik van zijn machtspositie. Volgens de klacht legt het bedrijf oneerlijke voorwaarden op aan verkopers op zijn platform.

Het Franse dagblad Le Parisien schrijft dat het Franse ministerie een boete van tien miljoen euro vraagt, wat een recordbedrag zou zijn als deze daadwerkelijk wordt opgelegd. De klacht ligt bij de handelsrechtbank van Parijs

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info