Tags
Author: master-magic - Replies: 26 - Views: 11648
Telenet gaat Indi opgeven
Belgian cable operator Telenet is ceasing the In-Di digital TV service it inherited from the takeover of the Interkabel cable networks. Customers will be offered the regular digital TV product from Telenet.

In the period from November 26 and December 3 Telenet will gradually close down the digital TV delivery of the In-Di service. On October 1, 2008, Telenet acquired the TV services from the Interkabel networks. At the time, Interkabel offered its customers its own digital TV service called In-
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 3986
Telenet gaat zijn prijzen aanpassen aan de index
de eerste aanpassingen beginnen al:

[quote]
Een aantal prijsaanpassingen vanaf februari 2013

Waarom een prijsaanpassing?
Op 3 februari 2013 worden de tarieven van een aantal vaste diensten met 2.9% geïndexeerd. De andere tarieven blijven ongewijzigd. We baseren ons hiervoor op de stijging van de consumptieprijsindex, waardoor de kosten verbonden aan bepaalde dienstverleningen zijn toegenomen.

Welke tarieven worden geïndexeerd?
- Breedbandinternet, vaste telefonie en bundels: zo
Author: natte - Replies: 21 - Views: 5670
sbs gaat voor vrouwenzender
SBS brengt een vierde televisiezender, voornamelijk gericht op vrouwen. De zendergroep verwacht dat de reclamemarkt hiervoor gunstig is.

SBS Broadcasting is al lange tijd actief met SBS6, Net5 en in de avonduren Veronica. De bedoeling is volgend jaar met een nieuwe televisiezender te komen. Deze zal zich vooral richten op vrouwen. Interim-topman Hans Edin van SBS maakte dit donderdag bekend tijdens een winterpresentatie van het tv-bedrijf.
NOG GEEN NAAM VIERDE SBS-KANAAL

Er is nog geen naam
Author: natte - Replies: 0 - Views: 684
canaldigitaal gaat glasvezel
begint met het aanbieden van tv-diensten via Nederlandse glasvezelnetwerken. De tv-aanbieder biedt sinds 1996 in Nederland een zenderaanbod via de satelliet aan.

De Luxemburgse eigenaar M7 Group S.A biedt onder de merknaam CanalDigitaal al enige tijd internet en telefoon als onderdeel van Alles-in-1-pakketten. Nu gaat men ook tv-diensten via glasvezel aanbieden. Dat gebeurt als eerste in Aalburg via het glasvezelnetwerk van Optimaas. Het Alles-in-1-pakket via glasvezel in Aalburg bestaat uit
Author: natte - Replies: 4 - Views: 1875
Netflix gaat voor mooie series
Netflix heeft zich verzekerd van de uitzendrechten van populaire tv-films en -series van Sony Pictures. Het gaat onder meer om de series Breaking Bad, Cloudy with a Chance of Meatballs en Spider-Man.

Als enige online streamingdienst in Nederland biedt Netflix de eerste vijf seizoenen van Breaking Bad aan. De serie met Emmy Award-winnaars Bryan Cranston, Aaron Paul en Anna Gunn gaat over Walter White, een scheikundeleraar die crystal meth drugsbaron wordt om de financiële toekomst van zijn gez
Author: master-magic - Replies: 16 - Views: 3351
Sony gaat waarschijnlijk de 3D tv productie stoppen
Sony ziet nu dat de verkoop van 3D tv's toch zo geen succes heeft zoals ze hadden verwacht en zetten hun zinnen op connected tv's.
of beter gezegd,tv's die via internet verbonden zijn.
daarmee vrees ik dat ze zullen stoppen met de productie van 3D tv's en dat er dan nog meer merken zullen volgen.
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1462
gaat telenet uitbreiden ??
Veranderingen op til in Brussels kabellandschap

Er zouden gesprekken lopen tussen Brutélé en Telenet. Dat betekent dat die laatste zijn gebied in de hoofdstad kan uitbreiden.
In september bracht Numericable een bod uit op de Brusselse activiteiten van Brutélé. Maar volgens De Tijd spreekt die laatste ook met Telenet over eventuele toekomstmogelijkheden. Het is niet meteen duidelijk of het daarbij zou gaan om een overname of enkel een nauwe samenwerking.
Een verkoop van Brutélé zou in iede
Author: natte - Replies: 20 - Views: 5294
upc gaat voor netflix ! zuster telenet en jij?
UPC vraagt een deel van haar klanten in een periodiek klantenonderzoek de mening over de doorgifte een soortgelijke videodienst als Netflix via de UPC mediabox.

Tijdens de presentatie van Netflix in Nederland maakte Neil Hunt - Chief Production Officier bij Netflix – al aan Totaal TV bekend dat er verkennende gesprekken met Liberty Global over het aanbieden van Netflix via de tv-decoder waren. Liberty Global is het moederbedrijf van UPC Nederland. Hoewel in het klantenonderzoek er over videodie
Author: natte - Replies: 0 - Views: 858
bbc gaat zenders internationaal uitbreiden
goed nieuws mannen:
BBC ROLT NIEUWE INTERNATIONALE ZENDERS UIT

De commerciële tak van de BBC introduceert drie nieuwe televisiekanalen. BBC Earth, BBC First en BBC Brit. De zenders opereren internationaal, maar voorlalsnog zeker niet in Nederland.
BBC Earth is ook hier al bekend onder dat label vanwege de natuurdocumentaires op dvd en zal nu als programmablok bij BBC America worden geïntroduceerd. Het is nog onduidelijk of BBC Entertainment, in Nederland en België op de kabel te zien, ook een s
Author: natte - Replies: 9 - Views: 2126
telenet gaat voor eigen volwaardige tv zender
De Vlaamse kabelaar Telenet heeft haar intentie om zelf een tv-zender of productie-maatschappij te willen bevestigd. Als overname van Vier en Vijf tv niet kan, dan een eigen kanaal.

Net als het Nederlandse zusterbedrijf UPC heeft het Vlaamse Telenet deze week haar jaarcijfers beschikbaar gesteld aan de media en daarbij kwam weer de intentie voor het opzetten van een eigen zender ter sprake. Telenet heeft bevestigd deze plannen nog altijd te hebben, indien een overname van de zenders Vier TV e

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info