Tags
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 943
65 miljoen mensen omzeilen geo-block BBC iPlayer
Wereldwijd gebruiken 65 miljoen mensen BBC iPlayer online, schrijft the Guardian. De analyse is gemaakt door Global Web Index. De gratis omroep gemist dienst van de BBC zou alleen toegankelijk moeten zijn in het Verenigd Koninkrijk, maar dat wordt omzeild met proxy's en VPN's. De BBC heeft de Global iPlayer in juni afgesloten. Met de tarieven voor die dienst als uitgangspunt, verliest de BBC per jaar miljoenen aan potentiële omzet. Alleen al in China zijn er naar schatting 38,5 miljoen kijkers.
Author: natte - Replies: 4 - Views: 787
Geo blocking bye bye
Na de Europese Commissie heeft nu ook het Europees Parlement zich in meerderheid tegen het beperken van het bekijken van online videocontent op landniveau uitgesproken. Dit wordt ook wel geo-blocking genoemd.

Het Europees Parlement heeft een resolutie aangenomen waarin zestien door de Europese Commissie uitgekozen speerpunten voor de Europese interne digitale markt zonder vertraging moeten worden ingevoerd. Al eerder werd bekend dat voor de Europese Commissie geo-blocking één van de be
Author: natte - Replies: 0 - Views: 120
NAT GEO nieuw one stage rock
Will Smith wordt het gezicht van de nieuwe National Geographic-productie 'One Strange Rock'. Dat heeft Smith dinsdagmiddag op zijn Facebookpagina bekendgemaakt.

Smith neemt de kijker in de tiendelige tv-productie als gids mee op een spectaculaire reis over onze planeet en door de ruimte.
De nieuwe National Geographic-productie 'One Strange Rock' vertelt het intrigerende verhaal van onze aarde, op basis van de ervaringen van acht astronauten. Dankzij dit perspectief wordt het verhaal van onze

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info