Tags
Author: natte - Replies: 0 - Views: 694
opgelet lees dit goed hacken smarttv
INTERNETTELEVISIE VIA HBBTV TE HACKEN

Smart TV internettelevisies zijn via de HbbTV-techniek kwetsbaar voor hackers. Via HbbTV worden interactieve diensten aan het lineaire digitale tv-signaal toegevoegd.

HbbTV – dat de afkorting van Hybrid Broadcast Broadband Television is – staat op dit moment in Nederland weer in de belangstelling omdat de NOS nieuwe HbbTV-diensten aan het standaard aanbod van interactieve diensten van de Nederlandse publieke omroep (NPO) heeft toegevoegd. Het gaat hier
Author: natte - Replies: 0 - Views: 636
Discovery networks benelux doet het goed dankzij belgie
Discovery Networks Benelux heeft volgens eigen zeggen een succes 2015 achter de rug. Er was vooral groei bij de zender TLC en Eurosport waarneembaar.

Discovery Networks investeerde in 2015 substantieel in de zendergroep. Het kocht vooral lokale uitzendrechten voor sportzender Eurosport. Verder werd vrouwenzender TLC ook in Vlaanderen op de tv-markt gebracht en maakte het meerdere lokale producties voor TLC en Discovery Channel. Het marktaandeel in Nederland van de totale zendergroep in
Author: boulder - Replies: 11 - Views: 6003
Zomertijd niet goed opgevolgd bij Telenet
Ben totaal niet gelukkig met de manier waarop ze met de zomertijd omgaan bij Telenet.
Sedert vandaag loopt de 2-daagse EPG (dat is de EPG die je krijgt als je ontvanger niet interactief is (=niet verbonden met het netwerk), of bij TV met een kaartje, en dergelijke)) 1 uur achter.
Ik heb dat al rond 13:00 gemeld, ze vroegen naar screenshots, en dan beweerden ze dat ze het gingen doorgeven, maar er verandert juist niets.
Het is nochtans niet dat de omschakeling van zomer- naar wintertijd of omg
Author: zorro123 - Replies: 8 - Views: 1296
Top 4 West-Europese tv-operators goed voor helft abonnees
73 aanbieders waren eind 2015 goed voor 93 procent van alle betaal-tv abonnementen in West-Europa. Dat stelt marktonderzoeksbureau Digital TV Research. Dit aandeel zal tegen 2021 gedaald zijn naar een nog altijd indrukwekkende 92 procent. De groei van de 73 grootste tv-operators zal met 7 miljoen abonnees in de onderzoeksperiode (naar 97,26 miljoen) net benedengemiddeld zijn. Liberty Global, Sky Europe, Vodafone en Altice zijn met zijn vieren goed voor de helft van alle betaal-tv abonnees.

Di
Author: natte - Replies: 6 - Views: 844
goed nieuws euro unie
De Europese 'legal affairs committee' keurde regelgeving goed die het consumenten mogelijk moet maken om makkelijker overal in Europa toegang te krijgen tot films, muziek, games en sportevenementen. Omwegen middels VPN-tunnels zijn dan veel minder nodig. In de praktijk zou dit bijvoorbeeld inhouden dat een Nederlands Netflix abonnement in heel Europa bekeken kan worden. Maar het wil niet zeggen dat een Frans Netflixabonnement, waar andere content op zit, op een Nederlands adres kan worden afgesl
Author: natte - Replies: 0 - Views: 358
Eén NIEUW riviera zeer goed
Deze zomer kunnen de Eén-kijkers genieten van de spannende Britse drama- en misdaadreeks 'Riviera'. Deze tiendelige thrillerreeks speelt zich af in de glamoureuze onderwereld van de Franse Rivièra en werd deels geregisseerd door Hans Herbots.

De Vlaamse regisseur nam twee afleveringen voor zijn rekening en werkte zo samen met grote namen als Julia Stiles ('The Bourne Trilogy', '10 Things I Hate About You'), Iwan Rheon ('Game of Thrones') en Lena Olin ('Chocolat'). De reeks werd bedacht door d
Author: natte - Replies: 8 - Views: 447
MTV en spike scoren zeer goed
Viacom-zender MTV Vlaanderen wist deze zomer het aantal kijkers te verdubbelen. De zender kende een stijging van niet minder dan 106% op de doelgroep VVA18-44.

Het marktaandeel van 1,1% was het hoogste sinds start van de kijkcijfermeting in de grote audimetrie. Bij jongeren 15-34 bedroeg het marktaandeel zelfs 1,6%. De kijkdichtheid steeg met 41%. En ook de Franstalige MTV groeide: met 14%.

De nieuwe reeks 'Double Trouble' kende een instant succes. Andere topreeksen waren 'Geordie Shore',
Author: master-magic - Replies: 11 - Views: 859
Goed nieuws voor James Bond fans
De opnames van de nieuwe James Bond-film moeten volgend jaar plaatsvinden. De première staat gepland in november 2019. Daniel Craig zal voor de vijfde maal de rol van geheim agent 007 spelen.
Author: natte - Replies: 4 - Views: 130
goed nieuws voor tv kopers coolblue xxl komt naar Belgie
coolblue komt naar België met een nieuw winkelconcept: Coolblue XXL. Het eerste filiaal werd intussen al geopend in Amsterdam.

De bestaande Coolblue-winkel aan de Gustav Mahler-laan in Amsterdam opent vandaag de deuren na een grondige herinrichting. Het winkelpunt werd getransformeerd tot volwaardig elektronica-warenhuis, met een groter winkeloppervlakte, meer uitgestalde producten en een vijftigtal productspecialisten om klanten te woord te staan. Daarmee is de eerste Coolblue XXL officieel
Author: natte - Replies: 5 - Views: 128
RTL Z draait niet goed
RTL Z is nu ook overdag geen non stop nieuwskanaal meer en zend zelfs niet meer op elk heel uur (business)nieuws uit. Zo ook niet op de dag dat een extreem zware storm Nederland ontwrichtte. Kijkers die RTL Z wilden raadplegen troffen herhalingen van RTL Z Doc aan. De zender bracht geen enkele extra info, zelfs geen nieuwsticker. Van een nieuwszender is intussen geen sprake meer. RTL Z werd enige jaren geleden opgericht en duur verkocht aan alle zenderoperatoren als 'breaking' nieuwszender die o

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info