Tags
Author: Paul - Replies: 2 - Views: 2270
Kanaal Z biedt 3 nieuwe gratis diensten via rode knop
Kanaal Z biedt via Belgacom TV en Telenet Digital TV 3 gratis 3 interactieve diensten aan via de rode knop 3

Z-on demand
gratis de belangrijkste programma’s van Kanaal Z, zoals ‘Z-Nieuws’, ‘De Markten’ of ‘Z-Expert’, bekijken of herbekijken.

Z-beurs
de beurs (BEL 20, buitenlandse beurzen, wisselmarkten,…) in realtime volgen op het tv-toestel.
ook kan men een eigen portefeuille samenstellen van 16 favoriete aandelen en de evolutie
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 2824
Nieuwe Muziekkanalen gratis op satelliet
Satellietkijkers in Nederland kunnen het tv-aanbod uitbreiden met twee nieuwe muziekkanalen. Hiervoor dient men wel een schotelantenne te hebben die op de Astra2-satellietpositie is uitgericht.

De in het Verenigd Koninkrijk bekende radiozenders Capital FM en Heart zijn begonnen met de tv-kanalen Capital TV en Heart TV. De tv- en radiozenders zijn allen eigendom van het Engelse mediabedrijf Global Radio. Zowel de tv- als radiozenders zijn ongecodeerd via de Astra2-satellietpositie op 28,2 grad
Author: natte - Replies: 4 - Views: 2790
hbo gratis
HBO MAAND GRATIS BIJ CANALDIGITAAL

CanalDigitaal biedt een deel van haar bestaande klanten de kans om een maand lang gratis kennis te maken met betaalzender HBO. Hiervoor dient de abonnee zichzelf wel via de CanalDigitaal-internetsite aan te melden.

HBO is sinds 1 oktober 2012 in het zenderaanbod van CanalDigitaal opgenomen. Het aanbod bestaat uit HBO 1, HBO 2 en HBO 3. Alleen het hoofdkanaal HBO 1 wordt door CanalDigitaal in HD-kwaliteit aangeboden. CanalDigitaal is met een maandelijkse abonn
Author: Stormboy - Replies: 6 - Views: 8486
HD XL pack is gratis voor (bijna) alle Shakes!
Iets wat misschien niet iedereen weet: iedereen met een Shake, uitgezonderd de Shake met enkel digitale TV + vaste telefonie, heeft recht op een gratis HD XL pack!

Afhankelijk van eventuele vroegere abonnement-formules, zit dit al in je in zenderpakket. Als dat niet zo is: bellen naar Telenet en laten activeren. Zelf activeren via MijnTelenet lukt blijkbaar niet.

Bij mijn BasicShake zat dat er standaard niet bij. Dus heb ik naar Telenet gebeld en uitgelegd dat ik hier volgens mijn info rec
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 2261
Nieuw gratis filmkanaal True Drama
Het zat al even in de pijplijn bij moedermaatschappij CSC Media Group: De lancering van het filmkanaal True Drama. En dit filmkanaal is interessant voor alle kijkers via satelliet, want net als bij de andere True kanalen is True Drama vrij te ontvangen.

Hoewel de zender al op 24 april on air had moeten gaan, liet de start nog even wachten. In juni is de zender dan ook werkelijk te zien, al heeft True Drama de plek van True Entertainment +1 ingenomen. Blijkbaar was dit vertraagde entertainment
Author: boulder - Replies: 16 - Views: 4786
BBC Three HD en BBC Four HD vanaf nu op satelliet (gratis)
Blijkbaar is BBC Four HD (en Cbeebies HD) al aan het uitzenden.
Kijk maar eens op 28.2°E, DVB-S2, 8PSK, 11023 Horizontaal, Symbol Rate 23000, FEC 2/3.
Daar heb ik nu Cbeebies in HD.
Vermits die zender elders gedeeld wordt met BBC Four (vanaf 20:00 uur), ga ik ervan uit dat het straks BBC Four HD is.
Net op tijd voor Borgen Series 3 dus, waarvan ze morgenavond de eerste 2 afleveringen uitzenden.
Author: natte - Replies: 3 - Views: 1588
sport1 hd gratis bij cds
Het hoofdkanaal van betaalzender Sport1 is in HD-kwaliteit tijdelijk door alle CanalDigitaal-klanten gratis te bekijken. Op het hoofdkanaal worden meerdere sportevenementen live uitgezonden.

De gratis kijkperiode geldt voor de hele maand maart. De CanalDigitaal-klant dient wel te beschikken over een HD-satellietontvanger, een oranjekleurige smartcard en Astra3-satellietontvangst. Op Sport1 HD is in de maand maart onder meer internationaal voetbal, motorsport en autosport te bekijken. Op dit m
Author: natte - Replies: 5 - Views: 1810
film1 hd tijdelijk gratis bij cds
De uitreiking van de meest prestigieuze filmprijzen van de wereld is in Nederland voor vrijwel alle digitale kijkers te bekijken. Film1 zendt de Oscaruitreiking op 2 maart live uit.

Film1 wordt in verband met de Oscaruitreiking bij de meeste aanbieders waar de betaalzender beschikbaar is in de etalage gezet. Hierdoor kunnen alle abonnees die digitaal naar tv kijken gratis naar de Oscaruitreiking kijken. Het grootste deel van de kabelbedrijven doet aan de zogenaamde Oscar Freeview van Film1 me
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 1817
Triiing gratis bij whop en whoppa
aldus een mail van telenet :
Wat krijg je als je bellen slim koppelt aan internet? Triiing! Kort samengevat: met Triiing bel je met je smartphone via WiFi tegen het tarief van je vaste lijn. Gratis dus, na 16u.

De troeven van Triiing.
• Je belt tegen de voordelige tarieven van je FreePhone Europe abonnement.
• Je bespaart op je gsm-factuur.
• Je correspondent hoeft de app niet eens te hebben.
• Werkt via elke WiFi, dus ook in het buitenland. Geen roamingtarieven meer!
• Je kunt de
Author: natte - Replies: 0 - Views: 939
npo zenders niet meer gratis op sat vanaf zomer
Op dit moment zijn de zenders van de Nederlandse publieke omroep (NPO) in combinatie met een geregistreerde CanalDigitaal smartcard gratis via de satelliet te bekijken. Als gevolg van bezuinigingen bij de publieke omroep en een veranderend medialandschap komt hier verandering in. En zullen de Nederlandse publieke omroepen met ingang van 1 augustus 2014 niet meer gratis via de satelliet te bekijken zijn. De NPO zenders blijven te ontvangen met een betaald zenderpakket (abonnement).

NPO moet b

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info