Tags
Author: Rudy58 - Replies: 2 - Views: 2483
Hoe telenet internet opzeggen
Beste forumleden,

Ik ben op zoek naar informatie i.v.m. opzeg Telenet. In 2010 ben ik verhuisd en had toen enkel internet van Telenet. Televisie had ik via DVB-T en had dus geen kosten voor kabel. Ik ben klant geworden eind 2002, ruim 11 jaar geleden.

Toen ik verhuisde kon ik een digicorder kopen en heb dat toen gedaan omdat mijn jongste zoon nog bij mij woonde. Deze is november vorig jaar verhuisd. Echter voor mij zijn dit nu nutteloze kosten want er was een pakketje bij en ik betaal 21,
Author: natte - Replies: 0 - Views: 670
hoe hypocriet kunnen we zijn
Hoe hypocriet kunnen Proximus, BASE en co eigenlijk zijn?
OPINIE − 03/07/14, 16u07

DM OPINIE Bellen en surfen is binnen de EU sinds 1 juli fors goedkoper geworden. Anders dan hun goednieuwsshow doet vermoeden, is dat allesbehalve de verdienste van de gsm-providers, schrijft Sam Feys. Hij is onlineredacteur bij De Morgen en schrijft over media en technologie.


© rv.

Gsm-providers bestoken hun klanten met dure vakantiebundels die over anderhalf jaar volledig overbodig worden

"Goed
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 747
Hoe dit op te lossen?????
[attachment=63]
Author: master-magic - Replies: 15 - Views: 984
Easyswitch,hoe snel switchen van provider
Easy Switch: je nieuwe operator regelt het voor jou

Overstappen? Da’s nu simpeler dan ooit. Dankzij Easy Switch regelt je nieuwe operator je overstap van begin tot eind. Zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Vanaf 3 juli 2017 kan je easy switchen.
Hoe werkt het?

Als je klant voor internet of digitale tv wordt bij een operator krijg je een Easy Switch ID.
Wil je later overstappen naar een andere operator? Dan bezorg je je ID aan je nieuwe operator en hij regelt alles.

Waar v
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 402
Hoe staat het met Joyne na een maand???
De wens van veel satellietkijkers werd vorige maand werkelijkheid. Canal Digitaal kreeg concurrentie van Joyne. Maar waar staat de nieuwe aanbieder na een maand?

Natuurlijk moet duidelijk gezegd worden dat Joyne de weg in het Nederlandse tv-landschap nog moet vinden. Zaken moet nog verbeterd worden. Maar dat neemt niet weg dat Joyne de diensten aan de huidige klanten tegen volledige betaling van abonnement aan het aanbieden is. Een juist de early adopter die Joyne vanaf het begin het vertrouw
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 104
Hoe Orange Belgium de weg bereidt voor een wijdverspreide IoT
Orange Belgium kondigt de uitrol aan van zijn Mobile IoT netwerk op het Belgisch grondgebied. De dekkingsgraad van 100% moet de massale oplossingen van Internet of Things ondersteunen.

Zoals verleden jaar beloofd kondigt operator Orange Belgium nu de nationale uitrol aan van Mobile IoT op zijn netwerk. Een technologie die de rol van katalysator zal spelen om de bedrijven aan te sporen voorwerpen te connecteren waarvoor dat niet haalbaar was met de bestaande technologieën.

Concreet brengen
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 97
Hoe de mobiele aankopen de e-commerce in België overhoop gooien
De shift naar het mobiele toestel is nu een feit: 33% van de e-shoppers heeft een online aankoop verricht via de smartphone. Maar de Belgen blijven massaal artikels kopen die aangeboden worden door buitenlandse webwinkels, en de proportie daarvan bereikt in 2017 zelfs 75%! Focus op de laatste e-commerce barometer in België.

De Belgische e-shopper verricht zijn online aankopen het vaakt via een draagbare computer (65%) of een pc (43%). Maar in een jaar tijd zijn de aankopen via de smartphone m
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 99
In Nederland online kijken succesvol en hoe in belgie ???
Onderzoeksbureau Telecompaper becijfert dat intussen ruim tweederde van alle tv-toestellen in Nederland is aangesloten op het internet. De groei vlakt wel af want het aandeel steeg in 2017 nog maar met twee procentpunten naar nu 68 procent. De meestgebruikte manier om op een tv-toestel naar content van het web te kijken is door de functies van smart-tv. Toch blijkt juist Chromecast ook goed te scoren. Hiermee kan in feite iedere tv met een HDMI-aansluiting worden omgetoverd tot een smart-tv. Imm

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info