Tags
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 2192
Orange introduceert mobiel IoT-netwerk, klaar voor 5G
Orange gaat in 2017 vol voor Internet of Things door zijn huidig 4G-netwerk van een upgrade te voorzien. Het zal NB-IoT en LTE-M op zijn mobiel netwerk integreren. De LTE-M en NB-IoT-technologieën, algemeen bekend als Mobile IoT, zijn Low Power Wide Area (LPWA) cellulaire netwerklagen die ervoor zorgen dat miljoenen alledaagse objecten kunnen verbonden worden met het Internet of Things (IoT).

Low Power Wide Area-technologieën bieden heel wat voordelen wanneer ze objecten met het Internet of T
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 645
Telenet introduceert Flow Tech
Telenet lanceert vandaag ‘Flow Tech’. Hieronder groepeert het bedrijf alle technologieën die het implementeert om toestellen naadloos te laten samenwerken op verschillende netwerken. Onder andere toepassingen als ‘band steering’ en ‘airtime management’ zorgen ervoor dat het internetverkeer op alle toestellen, via een vaste lijn, wifi of het mobiele 3G of 4G netwerk, vlot doorstroomt.

Consumenten verwachten, bovenop een snelle internetverbinding, dat internet op al hun toestellen én op alle lo
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 456
Viacom introduceert MTV Play in Nederland en Belgie
Viacom International Media Networks (VIMN) heeft de MTV Play app in Nederland en België gelanceerd. De app is beschikbaar voor smartphone en tablet. MTV Play heeft een “plug & play”-principe waarbij de gebruiker zonder registratie of inloggen toegang heeft tot de content. De app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Op de on-demand app MTV Play biedt MTV shows, clips, interviews en muziek. Gebruikers krijgen toegang tot exclusieve content. 
  • Volledige afleveringen bekijken v
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 139
Panasonic introduceert uhd-blu-rayspeler met zowel Dolby Vision als hdr10+
Panasonic heeft een uhd-blu-rayspeler geïntroduceerd die niet alleen Dolby Vision ondersteunt maar ook hdr10+. Het is voor het eerst dat Panasonic Dolby Vision ondersteunt in een van zijn producten. Ook is het de eerste speler die beide hdr-standaarden ondersteunt.

De Panasonic UB824 wordt het nieuwe topmodel binnen de uhd-blu-rayspelers die beide hdr-standaarden met dynamische metadata ondersteunt. De lager gepositioneerde UB420 zal alleen hdr10+ ondersteunen en de UB320 moet het doen met al
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 80
Orange Belgium introduceert onbeperkte data bij mobiel abonnement
Orange Belgium lanceert een mobiel abonnement met onbeperkte mobiele data en is daarmee de eerste in België. Het abonnement is vanaf 12 februari beschikbaar. Vanaf 40 euro per maand zullen de Arend-tariefplannen van Orange, naast onbeperkte belminuten en sms'en, ook onbeperkte mobiele data bevatten. Dat betekent een prijsverhoging van 1 euro. Het onbeperkt datagebruik geldt ook voor Arend Premium, dat ook 1 euro duurder wordt: 61 euro per maand. Klanten hoeven niets te doen; hun mobiele abonneme

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info