Tags
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 2160
Orange introduceert mobiel IoT-netwerk, klaar voor 5G
Orange gaat in 2017 vol voor Internet of Things door zijn huidig 4G-netwerk van een upgrade te voorzien. Het zal NB-IoT en LTE-M op zijn mobiel netwerk integreren. De LTE-M en NB-IoT-technologieën, algemeen bekend als Mobile IoT, zijn Low Power Wide Area (LPWA) cellulaire netwerklagen die ervoor zorgen dat miljoenen alledaagse objecten kunnen verbonden worden met het Internet of Things (IoT).

Low Power Wide Area-technologieën bieden heel wat voordelen wanneer ze objecten met het Internet of T
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 221
KU Leuven lanceert netwerk voor IoT
De Katholieke Universiteit Leuven ontwikkelt een IoT-netwerk, meldt Datanews. Het mobiele netwerk komt er met steun van de gemeenteraad van de stad. ‘DingNet’ gaat draaien op open source software van The Things Network, ontwikkeld in samenwerking met VersaSense, een spin-off van de onderzoeksgroep DistriNet van het Departement Computerwetenschappen van de KU Leuven. Het netwerk wordt gratis voor gebruikers, zoals bedrijfjes en groepen aan de universiteit die diensten willen testen, zoals sensore
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 135
Hoe Orange Belgium de weg bereidt voor een wijdverspreide IoT
Orange Belgium kondigt de uitrol aan van zijn Mobile IoT netwerk op het Belgisch grondgebied. De dekkingsgraad van 100% moet de massale oplossingen van Internet of Things ondersteunen.

Zoals verleden jaar beloofd kondigt operator Orange Belgium nu de nationale uitrol aan van Mobile IoT op zijn netwerk. Een technologie die de rol van katalysator zal spelen om de bedrijven aan te sporen voorwerpen te connecteren waarvoor dat niet haalbaar was met de bestaande technologieën.

Concreet brengen

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info