Tags
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 9032
Geen yelo tv op je smartphone als die geroot is
Telenet heeft het onmogelijk gemaakt voor gebruikers die hun Android-toestel van roottoegang hebben voorzien om live tv te kijken. De provider heeft nog geen verklaring gegeven voor de blokkade, die werd ingesteld bij een recente update van de bijbehorende app.

Dat de dienst voor live tv-kijken voor Android-apparaten met roottoegang is geblokkeerd blijkt uit klachten van gebruikers, die onder andere op de downloadpagina in de Play Store zijn te vinden. Daar melden verscheidene gebruikers dat
Author: Stormboy - Replies: 6 - Views: 8486
HD XL pack is gratis voor (bijna) alle Shakes!
Iets wat misschien niet iedereen weet: iedereen met een Shake, uitgezonderd de Shake met enkel digitale TV + vaste telefonie, heeft recht op een gratis HD XL pack!

Afhankelijk van eventuele vroegere abonnement-formules, zit dit al in je in zenderpakket. Als dat niet zo is: bellen naar Telenet en laten activeren. Zelf activeren via MijnTelenet lukt blijkbaar niet.

Bij mijn BasicShake zat dat er standaard niet bij. Dus heb ik naar Telenet gebeld en uitgelegd dat ik hier volgens mijn info rec
Author: boulder - Replies: 21 - Views: 9344
Digital Café is nu "snap"...
Als je nu naar http://www.digitalcafe.be surft, kom je ops snap.telenet.be uit.
Ik kan niet echt zeggen dat dit een waardige vervanger is, snap.telenet.be is zowat één grote reclamesite voor Telenets eigen producten.
Je wordt niet echt verwacht zelf iets te schrijven, ik zou zelfs niet weten waar je ook maar die mogelijkheid hebt.
Het is vooral eenrichtingsverkeer.
Ook de nieuwe site van Telenet vind ik erg schreeuwerig, één grote reclamefolder, maar de informatie die je eventeel zoekt vind je er v
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 990
Doorstart Free Record Shop België is mogelijk van de baan
De kansen voor een doorstart van het failliet verklaarde Free Record Shop België lijken definitief verkeken nadat de Britse investeerder Hilco Capital volgens de curatoren als een 'dief in de nacht' is vertrokken. De curatoren willen het bedrijf in gebreke stellen.

Free Record Shop,
Dat meldt De Morgen.
Nadat Free Record Shop België in november failliet werd verklaard door de rechtbank van koophandel in Antwerpen gingen de curatoren op zoek naar een partij die een doorstart mogelijk kon maken.
Author: chukky2 - Replies: 4 - Views: 1599
Binnen 5 tot 10 jaar de helft minder zenders is mijn mening .
Beste forumleden ,

Wat is jullie gevoel,

Ik heb het vermoeden dat we niet veel nieuwe zenders meer moeten verwachten omdat het heel anders tv kijken zal worden , steeds kan men meer en meer opvragen mits betaling en wat het interessant maakt zelfs zoveel opvragen als men wil voor een vast bedrag.

Het verwelkomen van nieuwe zenders zie ik dus niet meer gebeuren.
Duitse zenders zullen hier niet zoveel last van hebben , maar de rest zie ik binnen 10 jaar halveren !

Graag jullie meni
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1039
Zondagavond is deze zomer serie-avond bij 2BE
Gruwelijke moorden en manipulatieve dialogen, dat zijn de zomeringrediënten bij 2BE in een zomer die serieus spannend wordt met de gloednieuwe reeksen 'Jo' en 'Hannibal'.

Vanaf zondag 6 juli wordt zondagavond serie-avond bij 2BE. De kijker krijgt eerst een dubbele portie van de Franse misdaadreeks 'Jo' voorgeschoteld vanaf 21.00 uur. De dubbelaflevering wordt om 22.50 uur opgevolgd door nog meer gruwelijke moorden in de horrorreeks 'Hannibal'.

Vanaf 22.50 is de crime scene niet langer Pari
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 815
in holland : is streamen wel legaal ??
Juridische vraag: is streamen van video's nog wel legaal?

Vraag: Sinds het downloadverbod een aantal maanden geleden van kracht werd zie je steeds meer websites verschijnen die streaming video aanbieden. Maar ik vraag me nu af of dat nog wel legaal is?
Antwoord: Sinds kort hebben we een downloadverbod, althans is er geen mogelijkheid meer je download uit illegale bron als thuiskopie te rechtvaardigen. De thuiskopie is een regeling die bepaalt dat je voor eigen oefening, studie of gebruik een
Author: Dimira - Replies: 53 - Views: 7655
sundance channel is niet meer
De sd versie van Sundandance channel is verdwenen uit het basis aanbod.Wel is de HD versie in de plaats gekomen in het basis aanbod.Ben toch eens benieuwd wat dit gaat geven voor mensen die nu geen HD decoder hebben.Krijgen zij er één gratis voor hun oude sd Huh
Ik zie test aankoop al en de rijen klanten.
Author: natte - Replies: 3 - Views: 921
wat is de betse led tv
Wat is de beste LED TV

Beste LED TVWat is de beste LED TV? Die vraag wordt ons regelmatig gesteld. Op zich is dat natuurlijk een redelijke en simpele vraag maar het antwoord is minder eenvoudig te geven.

We moeten daar wel meteen bij vertellen dat, wat in de volksmond en de elektronicawarenhuizen LED TV genoemd wordt, in feite een LCD TV is met LED lampjes als achtergrond verlichting. Die lampjes zitten tegenwoordig meestal aan de randen van het scherm en dan spreken we over “Edge Lit” of
Author: natte - Replies: 0 - Views: 489
wat is eigenlijk hdtv?
HD TV terminologie, begrippen en afkortingen


Wat is HDTVWat is HDTV

HDTV staat voor high definition TV of hoge definitie televisie en biedt duidelijk betere beeldkwaliteit dan de standaard beeldkwaliteit die we sinds jaren gewend zijn. In plaats van de 576 zichtbare beeldlijnen bij het PAL-systeem, is een HDTV-beeld opgebouwd uit 720 of 1080 lijnen. Het aantal beeldpunten wordt ook wel aangeduid als HDTV resolutie.

Voor het menselijk oog levert HDTV een gedetailleerder, niet trillend

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info