Tags
Author: master-magic - Replies: 23 - Views: 11131
Alles van HBO de volgende 3 jaar exclusief bij Prime
Game of Thrones, Boardwalk Empire, Veep, The Newsroom, Girls … Zit jij al te watertanden? Dan hebben we goed nieuws! Telenet heeft een exclusieve deal gesloten met HBO voor de volgende drie jaar. Als PRIME-klant krijg je dus ALLE nieuwe series en films die HBO de komende drie jaar produceert, als eerste in België te zien op televisie.

Programmeer alvast je digicorder voor de volgende topseries:

- ‘Veep’ over het reilen en zeilen op het kantoor van de vicepres
Author: sportgraag - Replies: 0 - Views: 1452
Telenet pompt vier jaar 10 miljoen in Vlaams Mediafonds
BRUSSEL - Op vier jaar wil Telenet 10 miljoen euro investeren in het Vlaamse Mediafonds. Voorts investeert het telecombedrijf uit Mechelen de komende vier jaar 20 miljoen euro in Vlaamse audiovisuele producties. Dat heeft Telenet maandagavond aangekondigd na een rondetafelgesprek over het Vlaamse medialandschap.Begin oktober kondigde Telenet de lancering van “STAP” aan. Het bedrijf wil met dit initiatief de komende vier jaar 30 miljoen euro investeren in Vlaamse audiovisuele
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1539
Aantal jaar al teveel betaald voor onze tv
[quote]Binnen een week hebben zich meer dan 25.000 mensen gemeld om het geld terug te krijgen dat ze te veel betaalden voor een televisie. Dat meldde ConsumentenClaim.

Philips steekt er met kop en schouders bovenuit met 55 procent van de meldingen. Daarna volgen Panasonic, Sony, JVC en Samsung elk met minder dan 10 procent. Niet alleen particulieren hebben zich laten registreren, maar ook bijvoorbeeld bedrijven met in één keer 500 toestellen.
Verboden kartelvorming

In december werd
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 3871
Lifetime tv voor vrouwen start volgend jaar in verschillende landen
De zender Lifetime,een vrouwenzender van de groep "A+E Networks" van history in the uk start binnenkort in de uk met deze zender,
ze willen volgend jaar andere landen ook laten kennismaken met deze zender.
Alsook History 2 kortweg H2 genoemd zal binnenkort in de uk starten.

Ze hebben ook plannen om in Frankrijk met een aantal thema zenders te starten.
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1226
Liberty plant tegen het einde van het jaar hogere snelheden
Liberty Global plans to launch 500 Mbps products in both the Netherlands and Switzerland by the end of the year, according to Mike Fries, the company’s president and CEO.

Citaat:Liberty Global is van plan om 500 Mbps producten in zowel Nederland als Zwitserland te starten tegen het einde van het jaar, volgens Mike Fries, president en CEO van het bedrijf.
Author: chukky2 - Replies: 4 - Views: 1582
Binnen 5 tot 10 jaar de helft minder zenders is mijn mening .
Beste forumleden ,

Wat is jullie gevoel,

Ik heb het vermoeden dat we niet veel nieuwe zenders meer moeten verwachten omdat het heel anders tv kijken zal worden , steeds kan men meer en meer opvragen mits betaling en wat het interessant maakt zelfs zoveel opvragen als men wil voor een vast bedrag.

Het verwelkomen van nieuwe zenders zie ik dus niet meer gebeuren.
Duitse zenders zullen hier niet zoveel last van hebben , maar de rest zie ik binnen 10 jaar halveren !

Graag jullie meni
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 848
Opvolger 4g+ komt volgend jaar in nederland
De opvolger van 4g+ komt volgend jaar. Terwijl Nederlandse providers vroeg begonnen met de uitrol van 4g+, hebben Ericsson en Qualcomm een test uitgevoerd met de opvolger, die nu nog lte cat9 heet. De eerste provider zou het volgend jaar gaan gebruiken.

Welke provider dat is, is nog onbekend. Providers hebben daar zelf nog niets over aangekondigd, maar Mark Moons, directeur West-Europa bij HTC, verklapte dat tijdens telecomcongres Telecom Time in Utrecht, bij een interview waarbij 4g+ ter spr
Author: chukky2 - Replies: 64 - Views: 12184
Telenet coax kabel verdwijnt binnen 3 tot 5 jaar .
Dus mannen, geniet nog wat van je zwart kabeltje ;-)
Author: zorro123 - Replies: 26 - Views: 3194
Medialaan stopt na 14 jaar met JIM
Medialaan stopt na 14 jaar met jongerenzender JIM.

Op vrijdag 18 december 2015 zal JIM voor de laatste keer uitzenden. Het signaal van JIM wordt vanaf zaterdag 19 december 2015 ingevuld door een nieuwe kinderzender, die zich vooral richt op oudere jongens. MEDIALAAN stampt ook een nieuw innovatief, multiplatform productiehuis uit de grond, waar jonge creatieve talenten video gaan ontwikkelen die op verschillende platformen kan gebruikt worden.  
[col
Author: natte - Replies: 0 - Views: 481
TV Oranje 10 jaar
Het is vandaag precies tien jaar geleden dat het startschot voor de Nederlandse muziekzender TV Oranje werd gegeven. De muziekzender zet niet zichzelf, maar de kijkers in het zonnetje.

TV Oranje-oprichters Jur Bron en Gerard Ardesch hebben er in tien jaar voor gezorgd dat de muziekzender niet meer uit het Nederlandse tv-landschap is weg te denken. Lezers van Totaal TV kozen TV Oranje meerdere malen als digitale zender van het jaar. De noordelijke mediaondernemers Bron en Ardesch vonden tien j

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info