Tags
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1734
Channel 5 in januari met nieuw fta-kanaal op satelliet
Channel 5 later is de naam van een nieuwe Britse zender die door Channel 5 in januari via de satelliet wordt gelanceerd. Net als Channel 5 gaat dit kanaal ongecodeerd uitzenden.

De nieuwe zender is een reactie op Channel 4 dat eerder dit jaar begon met de zender 4Seven, een vergelijkbaar kanaal waarop uitzendingen van het hoofdkanaal op een later moment nog eens kunnen worden bekeken. 5Later gaat ook uitsluitend programma's herhalen die voorgaande dagen op het hoofdkanaal te zien waren.
Chan
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1260
Vanaf 10 Januari 2016 HD enkel met originele box Sky Germany
Vanaf 10 januari 2016 zal je enkel HD zenders kunnen bekijken met een sky deutsland box,wie kijkt via een softcam op een linux box zal enkel dan nog SD zenders kunnen kijken.
deze aanpassing komt er na sky Italie en Sky uk de beveiliging in het leven hebben geroepen op hun NDS kaarten.
dan is het ook ineens allemaal hetzelfde bij sky europe aan beveiliging.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 365
Canal Digitaalnieuws januari 2017
Fijn leven!

De poedersuikermist is opgetrokken. De champagnekurk is uit het plafond gepeuterd. En de kerstballen zitten weer keurig in de doos. Hoog tijd dus om ons op te maken voor het ‘echte’ leven. Dat wordt wat ons betreft een heel ‘fine’ leven. Bijvoorbeeld met de zender van de maand, want Fine Living biedt je een inspirerende mix van moderne woonprogramma’s en design entertainmentshows. 

Maar er is meer om van te genieten. Zo maken de Eredivisieclubs zich op voor een spannend vervolg
Author: Kris - Replies: 33 - Views: 1022
Studio 100 TV verdwijnt vanaf januari uit Telenet-aanbod
Telenet is zijn contract met Studio 100, het productiehuis achter onder meer K3 en Plop, kwijtgespeeld. De zender Studio 100 TV verdwijnt daardoor vanaf januari uit het Telenet-aanbod, net als de meeste Studio 100-programma’s in de catalogus. Telenet maakt zich sterk dat het voldoende alternatieve kinderprogramma’s heeft aangekocht.

Studio 100 heeft beslist om zijn zender en programma’s vanaf volgend jaar exclusief aan Proximus te verkopen. Telenet betreurt dat: “De mediasector verandert en c
Author: natte - Replies: 0 - Views: 77
EEN vanaf januari met Marcel Vanthilt
In januari start Marcel Vanthilt met de opnames van een nieuw programma voor Eén. Hij zal er naar eigen zeggen 'zijn lichaam aan de wetenschap schenken'. Waar hebben we dat nog gehoord?

Neen. Het wordt geen Eén-versie van 'Het Lichaam van Coppens'. Althans als we Vanthilt mogen geloven. Hij lichtte dit weekend op Radio 2 al een tipje van de sluier op van zijn nieuwe programma. Marcel Vanthilt zal erin onderzoeken hoe hij zo lang mogelijk kan leven. 'Invriezen is bijvoorbeeld een mogelijkheid'
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 94
'Salamander 2' vanaf zondag 7 januari op Eén
Precies vijf jaar nadat Eén de bijzonder gemaakte eerste reeks van 'Salamander' op de kijker losliet, start vanaf 7 januari het lang verwachte tweede seizoen. Deze tweede reeks werd in wereldpremière voorgesteld tijdens het 'Festival Are You Series' in Bozar Brussel.

Ook in het tweede seizoen speelt hoofdinspecteur Paul Gerardi de hoofdrol en raakt hij betrokken bij een complot op het hoogste niveau. Dit keer draait de samenzwering rond het bezit van diamantmijnen.

Gerardi is als enige ove
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 71
1 januari drukste Netflix-dag
Dit jaar was net als vorig jaar 1 januari de meest populaire dag om Netflix te kijken. Dat meldt de streaming videodient desgevraagd aan Telecompaper. De trend is wereldwijd en volgens Netflix is deze ‘zeker ook’ in Nederland merkbaar. Cijfers werden echter niet gegeven over het gebruik op 1 januari.
Inmiddels heeft 34 procent van de Nederlandse huishoudens een abonnement op Netflix. Ten opzichte van vorig kwartaal is een stijging te zien van 200 duizend huishoudens, waarmee het totaal nu op

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info