Tags
Author: zorro123 - Replies: 7 - Views: 936
Jongeren kijken steeds meer online
De Belgen hebben nog nooit zoveel naar tv-programma’s gekeken. We gebruiken steeds meer nieuwe schermen en ook jongeren kijken nog steeds veel naar tv. Dat blijkt uit een nieuwe studie van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM).

De Belg blijft veel tv-kijken op het klassieke tv-toestel: gemiddeld liefst 3 uur en 5 minuten, blijkt uit de CIM-studie. Opvallend is dat de jonge doelgroepen (15-34-jarigen) in 2014 bijna 4 minuten meer keken dan in 2009. In het zuiden van België blijft de
Author: natte - Replies: 1 - Views: 530
lineare tv ook bij jongeren top
Uit een onderzoek van BrandDeli dat in opdracht van Viacom International Media Networks is gedaan, blijkt dat lineaire tv ook bij jongeren nog een centrale rol speelt.

Millennials willen steeds meer zelf bepalen wanneer, waar en hoe ze tv willen bekijken. Daarbij blijft vooralsnog een belangrijke rol voor traditionele lineaire tv weggelegd. Door het groeiend aanbod van digitale tv-kanalen en de komst van nieuwe on demand-diensten zijn er voor jongeren meer keuzemogelijkheden dan
Author: zorro123 - Replies: 7 - Views: 1839
serieverslaving : 1 op de 3 jongeren kijkt dagelijks tv-series
Jongeren zijn verknocht aan tv-series. Dat blijkt uit een online enquête van jongerenkrant 7days onder bijna vijfhonderd jongeren. Een derde van de respondenten kijkt elke dag naar een tv-serie. Ongeveer net zoveel kijkt meerdere keren per week (31%) of minstens één keer per week (29%).

On demand-diensten als Netflix en HBO zijn de belangrijkste bronnen van serievermaak (28%) maar ook van internet (17%) en de traditionele tv-zenders (13%) worden geregeld series geplukt. Waar sommigen hun favori
Author: natte - Replies: 4 - Views: 524
Radio terug populair bij jongeren
Radio valt niet weg te denken uit het dagelijkse leven van de Vlaming, dat blijkt opnieuw met de recentste studie van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM). Bijna 4,4 miljoen Vlamingen luisteren dagelijks naar de radio, dat is nog meer dan in de vorige gemeten periode.

Niet alleen het bereik van het medium is hoog, ook de luisterduur is tijdens de nieuwste meting gestegen, dit bewijst dat de luisteraars zeer trouw blijven aan het medium.

De VRT-radionetten blijven met stab

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info