Tags
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 1147
Base-klanten kunnen vanaf juni spionagevrij bellen
Het Nederlandse telecombedrijf KPN brengt vanaf juni een nieuwe dienst op de markt waarmee telefoon- en videogesprekken niet meer af te luisteren zijn. De dienst - een app die vermoedelijk circa 10 euro per maand zal kosten - zal ook beschikbaar zijn in België, zo verduidelijkt een KPN-woordvoerder woensdag.
KPN werkt voor de dienst samen met het Amerikaanse encryptiebedrijf Silent Circle. 'KPN is de eerste telecomaanbieder ter wereld die de diensten van Silent Circle gaat doorverkopen', klinkt
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 3263
tvv nieuws juni 2014
Belangrijke Transponder/zenderwijzigingen

Op 3 juni staan er enkele belangrijke zenderwijzigingen op het programma. We zetten ze even allemaal voor u op een rij.

De FEC en de Symbolrate van de transponder 12722 H Astra I veranderd, waardoor u terug goede ontvangst zal hebben op de betreffende zenders, zeer belangrijk voor ondermeer de Travelsat UFO schotels en de 35cm schoteltjes met zuignap veel gebruikt door vrachtwagenbestuurders.

De zenders Eén, Canvas, vtm, VIER, VIJF, Dorcel, H
Author: natte - Replies: 0 - Views: 1126
discovery world in juni bij belgacom basis
De documentairezender Discovery World is heel deze maand gratis te bekijken in het basisaanbod van Belgacom TV. Discovery World zendt naar aanleiding van het WK voetbal 2014 en de Olympische Spelen van 2016 enkele programma’s uit en is daarom tijdelijk beschikbaar voor alle Belgacom TV-abonnees. Vanaf juli is de documentairezender terug enkel te bekijken in de betalende boeketten Nature & Discovery en Multi. Discovery World is te bekijken op kanaal 93.
Author: natte - Replies: 5 - Views: 1009
duitse welle start vanaf 22 Juni
Het nieuwe Engelstalige nieuwskanaal Deutsche Welle TV begint op 22 juni met officiële uitzendingen op de Astra1-satelliet. Voorafgaand zijn testuitzendingen te bekijken.

Deutsche Welle TV wordt een 24 uur nieuwskanaal van de Duitse wereldomroep. De programmering bestaat volledig uit Engelstalige programma’s. Op dit moment wordt op de Astra1-satelliet al een trailer van de nieuwe zender uitgezonden. Voor satellietkijkers betekent de komst van Deutsche Welle TV uitbreiding van een toch al ster
Author: master-magic - Replies: 11 - Views: 1530
Telenet cijfertjes eind Juni 2015
Telenet heeft vandaag zijn tweede kwartaalresultaten van 2015 bekend gemaakt. Eind juni 2015 telde het interactieve Telenet Digital TV 1.693.900 abonnees. Tijdens het tweede kwartaal kwamen er 5.800 nieuwe Telenet Digital TV-klanten bij. Ongeveer 7.600 Telenet tv-klanten (zowel analoge als digitale tv-klanten) zegden in het afgelopen tweede kwartaal hun abonnement op. Zo’n 369.900 abonnees keken eind juni 2015 analoog. Verder maakte Telenet ook bekend dat er zo
Author: natte - Replies: 8 - Views: 2669
telenet stopt in juni met analoge tv bij zakelijke klanten
De Belgische kabelaar Telenet heeft haar zakelijke klanten geïnformeerd dat het over een half jaar echt is gedaan met analoge televisie. Particuliere klanten houden nog wel analoge tv.

Telenet heeft haar zakelijke klanten de afgelopen dagen geïnformeerd over het stopzetten van analoge televisie via meerdere aansluitingen. Juni 2016 is daarvoor de deadline. Vooral de hotellerie moet hierdoor op zoek naar digitale alternatieven. Telenet informeert haar klanten over de digitale toekomstbe
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 903
Unitymedia schakelt analoge kabel af in juni 2017
Unitymedia gaat de analoge televisie afschakelen, met als einddatum 30 juni 2017. Het kabelbedrijf meldt dat het samenwerkt met de toezichthouders in Noordrijn-Westfalen, Hessen en Baden-Württemberg om abonnees op de hoogte te brengen. 
De stad Hanau gaat als eerste volledig over op digitale kabeltelevisie. De aldaar opgedane kennis wordt daarna overal benut.
 Unitymedia krijgt ook hulp van twee andere bedrijven van Liberty Global: UPC Cablecom (Zwitserland) en UPC Oostenrijk. 
Het Duitse ver
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 1557
Studio 100 tv Frans bij proximus v.a. 1 juni 2016
vanaf 1 juni lanceert Studio 100 de Franstalige versie van de kinderzender Studio 100 TV exclusief via Proximus TV. Dat meldt Proximus in een persbericht. Op kanaal 143 kunnen de abonnees van Proximus TV in Brussel en Wallonië Studio 100 TV FR in het basisaanbod terugvinden. In Vlaanderen zal de Franstalige versie niet te zien zijn. Studio 100 TV zendt zowel series, muziekclips en tekenfilms uit van de figuren van Studio 100 zoals Maya de Bij, Bumba, Piet Piraat en Kabouter Plop.

“Studio 100

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info