Tags
Author: Paul - Replies: 2 - Views: 2167
Kanaal Z biedt 3 nieuwe gratis diensten via rode knop
Kanaal Z biedt via Belgacom TV en Telenet Digital TV 3 gratis 3 interactieve diensten aan via de rode knop 3

Z-on demand
gratis de belangrijkste programma’s van Kanaal Z, zoals ‘Z-Nieuws’, ‘De Markten’ of ‘Z-Expert’, bekijken of herbekijken.

Z-beurs
de beurs (BEL 20, buitenlandse beurzen, wisselmarkten,…) in realtime volgen op het tv-toestel.
ook kan men een eigen portefeuille samenstellen van 16 favoriete aandelen en de evolutie
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1250
Endemol start een Premium kanaal netwerk
Endemol has announced an initial investment of up to EUR30 million in Endemol Beyond, a new global venture building on existing digital video operations in multiple markets.

Endemol Beyond will create a premium network of connected international and local channels across platforms such as YouTube, Yahoo, AOL, MSN, Dailymotion and others.

The new venture will invest in high-end original productions, engaging leading talent and developing international brand partnerships, with channels acros
Author: koendevos - Replies: 59 - Views: 16403
"nieuwe" zender Plattelandstv kanaal 22
bron: http://www.vilt.be/NTV_start_met_digital...ttelandsTv

Nog maar een extra nutteloze zender terwijl betere kanalen verdwijnen...

Het productiehuis NTV start vanaf 22 december met een nieuwe digitale Vlaamse zender, die volledig in het teken staat van het platteland. De zender, die de naam PlattelandsTv heeft gekregen, zal te zien zijn op kanaal 22 van Telenet. De eigenlijke programma's worden vanaf zondag 5 januari uitgezonden. Dieter Vandepitte en Zsofi Horvath worden de gez
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 3109
Viacom stopt met HD-kanaal MTV Live HD
Het Amerikaanse mediabedrijf Viacom stopt met de satellietdistributie van het HD-kanaal MTV Live HD. Dat heeft gevolgen voor de tv-aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen.

Voor de doorgifte van MTV Live HD gebruiken deze tv-aanbieders de satellietdistributie van Viacom via de Astra1-satelliet op 19,2 graden oost. Omdat Viacom deze satellietdistributie op 7 januari 2014 staakt, stopt ook de doorgifte van MTV Live HD in zenderpakketten van CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Bij veel Nederlandse
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1734
Channel 5 in januari met nieuw fta-kanaal op satelliet
Channel 5 later is de naam van een nieuwe Britse zender die door Channel 5 in januari via de satelliet wordt gelanceerd. Net als Channel 5 gaat dit kanaal ongecodeerd uitzenden.

De nieuwe zender is een reactie op Channel 4 dat eerder dit jaar begon met de zender 4Seven, een vergelijkbaar kanaal waarop uitzendingen van het hoofdkanaal op een later moment nog eens kunnen worden bekeken. 5Later gaat ook uitsluitend programma's herhalen die voorgaande dagen op het hoofdkanaal te zien waren.
Chan
Author: zorro123 - Replies: 6 - Views: 2318
Turner start Brits free-to-air kanaal TruTV
TruTV, de Amerikaanse tv-zender van Turner Broadcasting, is begonnen met uitzendingen bij de Britse providers Sky, Freeview en Freesat.

TruTV houdt zich bezig met rechtszaken, rechtspleging en politiewerk. Te zien zijn reality-programma’s als Fear Factor, Crime Stories en Bait Car. De zender werd in de Verenigde Staten bekend onder de naam CourtTV.
Turner Broadcasting is ook eigenaar van CNN, Cartoon Network en de filmzender TCM.

TruTV is te vinden op de Astra 2F satelliet, 28 graden o
Author: natte - Replies: 0 - Views: 583
hulpactie Giro555 via CD op tijdelijk kanaal
Het tv-verslag van de nationale hulpactie Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal is voor alle digitale kijkers van Ziggo en CanalDigitaal op het evenementenkanaal beschikbaar.

Beide aanbieders plaatsen het publieke digitale themakanaal NPO Cultura op het evenementenkanaal. Bij Ziggo is dat voorkeuzekanaal 999 en bij CanalDigitaal voorkeuzekanaal 13. Bij alle andere aanbieders is het tv-verslag veelal via aanvullende tv-abonnementen via NPO Cultura te volgen. Tot middernacht w
Author: natte - Replies: 6 - Views: 965
geen apple tv kanaal
Apple komt voorlopig niet met een eigen televisietoestel op de markt. Het Amerikaanse bedrijf zou vorig jaar al met de ontwikkeling gestopt zijn. Dat meldt The Wall Street Journal.

De uiteindelijke conclusie is dat er te weinig overtuigende functies zijn om tot fabricage van een eigen televisietoestel over te gaan. In de afgelopen jaren gonsde het van geruchten dat Apple een eigen televisielijn ging uitbrengen. Het bedrijf heeft er volgens de Amerikaanse zakenkrant vele jaren aan gewerkt, maa
Author: natte - Replies: 0 - Views: 545
Nieuw kanaal fox ongecodeerd op satelliet
Het nieuwe Britse tv-kanaal Your TV van FOX International Channels is vanaf 1 oktober in benelux ongecodeerd via de satelliet te bekijken. De zender zendt onder meer dramaseries uit.

Your TV zendt dagelijks twintig uur aan eigen programmering uit. Deze zijn van 07.00 uur ’s morgens tot 03.00 uur ’s nachts te bekijken. De zender richt zich primair op een vrouwelijke doelgroep. In Nederland is de zender ongecodeerd via de Astra2 satelliet op 28,2 graden oost te ontvangen. De exacte uitzendfrequ
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 927
Nederlands UHD kanaal op astra 19.2
Het aanbod van ongecodeerd te ontvangen Ultra HD-kanalen op de Astra1 satelliet wordt verder uitgebreid. De uit Nederland afkomstige Ultra HD-zender TERN wordt binnenkort toegevoegd.

TERN is de afkorting van TV Entertainment Reality Network. De zender wordt op 5 oktober tijdens de MIPCOM tv-beurs in Cannes aan de pers gepresenteerd. Dan worden meer details over de nieuwe internationale zender bekendgemaakt en wordt tevens duidelijk welke programma’s er uitgezonden gaan worden. TERN kom

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info