Tags
Author: natte - Replies: 2 - Views: 521
nieuw chomecast klaar
Apple kondigde onlangs de nieuwe vierde versie van de streaming mediaspeler Apple TV aan. Het antwoord van concurrent Google lijkt in de vorm van de nieuwe Chromecast snel te komen.

Google werkt al een tijdje aan de verbeterde opvolger van het succesnummer Chromecast. Wanneer de nieuwe Chromecast in de winkels ligt, blijft echter de grote vraag. Langzaam druppelen wel de eerste nieuwe en verbeterde functies naar buiten. Belangrijke vernieuwing is Spotify ondersteund gaat worden. Daarnaast is
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 2158
Orange introduceert mobiel IoT-netwerk, klaar voor 5G
Orange gaat in 2017 vol voor Internet of Things door zijn huidig 4G-netwerk van een upgrade te voorzien. Het zal NB-IoT en LTE-M op zijn mobiel netwerk integreren. De LTE-M en NB-IoT-technologieën, algemeen bekend als Mobile IoT, zijn Low Power Wide Area (LPWA) cellulaire netwerklagen die ervoor zorgen dat miljoenen alledaagse objecten kunnen verbonden worden met het Internet of Things (IoT).

Low Power Wide Area-technologieën bieden heel wat voordelen wanneer ze objecten met het Internet of T
Author: natte - Replies: 2 - Views: 350
VRT NWS KLAAR
VRT NWS test komend schooljaar een nieuw initiatief uit: KLAAR. Met KLAAR zal VRT via platformen, zoals Viaa, Smartschool en mogelijke andere, beeldmateriaal op maat van het onderwijs aanbieden aan leerkrachten van de eerste en tweede graad middelbaar onderwijs.

Door op deze manier samen te werken met leerkrachten wil VRT jongeren beter informeren.
Liesbet Vrieleman, algemeen directeur VRT NWS: 'KLAAR staat voor helder uitgelegd, voor kant en klaar. Met dit initiatief speelt VRT NWS in op ee

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info