Tags
Author: natte - Replies: 0 - Views: 470
netflix alle startrekafleveringen komen op netflix
Een nieuwe uitzendrechtenovereenkomst heeft ervoor gezorgd dat Netflix wereldwijd alle 727 afleveringen van alle tot nu toe uitgebrachte series van Star Trek aan abonnees kan aanbieden. Ook de nieuwe Star Trek-serie Discovery is later dit jaar via Netflix te bekijken. De verwachting is dat de eerste aflevering deze zomer bij de videodienst beschikbaar komt.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 498
PS4-games komen dit jaar naar pc - Via uitbreiding van streamingdienst PS Now
Sony heeft bekendgemaakt dat de gamestreamingdienst PlayStation Now dit jaar wordt uitgebreid met de mogelijkheid om ook games voor de PlayStation 4 te kunnen spelen. Wanneer dit precies gaat gebeuren is nog onduidelijk.

Zodra Sony later dit jaar de nieuwe functionaliteit toevoegt, kunnen mensen met een pc exclusieve PS4-games spelen zonder dat zij daarvoor apart de console hoeven te kopen. In de komende weken zal er een besloten test worden uitgevoerd om de nieuwe functionaliteit te testen.
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 525
zou dit ook OOIT komen overwaaien naar europa ??
Amerikaans Congres laat providers surfgeschiedenis verkopen

In de VS heeft het Huis van Afgevaardigden een aantal privacyregels ingetrokken. Een gevolg ervan is dat internetproviders de browsegeschiedenis van hun klanten mogen doorverkopen aan adverteerders. Hetzelfde besluit werd eerder ook goedgekeurd in de Amerikaanse Senaat.

De geplande beschermingen die voorgesteld waren door de Federal Communications Communications Commission (FCC) moesten eind 2017 in werking treden. Dat zou interne

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info