Tags
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 2676
CanalDigitaal verhoogt prijs Familiepakket SD door komst HD
CanalDigitaal verhoogt vanaf 1 november de prijs van het Familiepakket met drie euro per maand. Reden is de komst van zes HD-kanalen in dit abonnement.

Abonnees die het Familiepakket afnemen, kunnen al enige maanden zonder meerkosten naar het volledige HD-aanbod van CanalDigitaal kijken. Aan deze actie komt op 1 november een einde. Vanaf dat moment maken de HD-zenders RTL 4 HD, RTL 5 HD, RTL 7 HD, SBS6 HD, Net5 HD en Veronica/Disney XD HD standaard onderdeel van het familiepakket uit. De prij
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 3495
nieuwe ontvanger op komst met interactieve optie
Er is bij TV Vlaanderen een nieuwe ontvanger op komst waarmee je interactief via tablet of smartphone je ontvanger zal kunnen bedienen en films zal kunnen opvragen.
Da app is al beschikbaar via google app en via Apple app aanbod.
De box komt begin 2014 uit en je zal hem via internet kunnen aansluiten.
Meer info volgt nog.
Author: natte - Replies: 9 - Views: 1606
chromecast op komst
Google chromecast is eindelijk in Nederlandse winkels te koop. Ons land behoort bij de eerste elf landen buiten Amerika waar de HDMI-streamingstick verkrijgbaar is.

Chromecast werd in juli 2013 in Amerika voor het eerst op de markt gebracht. In Nederland was het HDMI-stick al enige tijd via parallelimport bij enkele internetwinkels verkrijgbaar. Totaal TV testte onlangs in aanloop naar de Nederlandse introductie Chromecast. Op dit moment zijn er nog weinig apps voor tablet en smartphone gesch
Author: natte - Replies: 1 - Views: 625
animal hd op komst
De kans lijkt groot dat het HD-kanaal Animal Planet HD binnenkort in het zenderaanbod van CanalDigitaal terecht komt. Het HD-kanaal staat hoog op het verlanglijstje van klanten.

M7 Group heeft voor doorgifte van Animal Planet HD in ieder geval voor haar Tsjechische tv-aanbieder Skylink een distributieovereenkomst weten te bereiken. Dit wordt Jaromir Glisnik – bestuurslid van M7 Group – aan het Tsjechische satellietblad Parabola bevestigd. In vrijwel alle gevallen worden internationale zender
Author: natte - Replies: 0 - Views: 645
4K harde schijven op komst
HGST levert hdd met 1,8TB opslag en rotatiesnelheid van 10.000rpm
Door Olaf van Miltenburg, woensdag 9 juli 2014 20:18, reacties: 27, views: 5.739 • Feedback

WD's HGST is de levering van de Ultrastar C10K1800 gestart. Volgens het bedrijf gaat het om de 2,5"-hdd die op 10.000rpm kan roteren met de hoogste capaciteit tot nu toe. Er is ook een speciale cachingmethode toegepast voor de enterprise-schijven.

De maximale opslagcapaciteit van de vorige Ultrastar-serie met 10K-rotatiesnelheid bedr
Author: natte - Replies: 2 - Views: 742
Nieuwe browser op komst op basis van javascript
Ontwikkelaar bouwt modulaire browser op basis van JavaScript
Een ontwikkelaar heeft een alpha uitgebracht van een opensourcebrowser waarvan de interface volledig in JavaScript geschreven is. De browser is modulair opgebouwd en gebruikers kunnen zelf onderdelen verwijderen, aanpassen of toevoegen.

Breach, zoals de browser heet, bestaat uit drie lagen: bovenop de Chromium-content-api en Node.js ligt de volledig in JavaScript opgetrokken interface. Die gebruikersinterface bestaat uit losse modu
Author: natte - Replies: 0 - Views: 538
Nu weer HDR televisie op komst
Achtergrond: High Dynamic Range televisie
Hype of toekomst?

Kunnen televisiebeelden nog beter worden dan wat we vandaag gewend zijn? Absoluut, maar dan moeten we niet zozeer aan het aantal pixels sleutelen, maar aan het contrast en de kleurweergave.

Is het nu HDR of contrast?
Zowel HDR, High Dynamic Range, als contrast verwijzen naar de verhouding tussen maximale en minimale luminantie van een scherm. Bij contrast is er echter jarenlang gefocust op de zwartwaarde. HDR, zoals we het nu zi
Author: natte - Replies: 2 - Views: 886
nieuwe gigabluedecoder op komst geen kabel of sat meer nodig
in september is hij er eindelijk:

Gigablue IP-Box Preview

Für Besitzer eines GigaBlue-Receivers bringt der Hersteller ein weiteres innovatives Produkt auf den Markt. Die IP-Box wurde entwickelt, um TV-Programme, ob nun Free- oder Pay-TV, Sat- oder Kabel-TV, in Räumen zu empfangen, in welchen keine Antennenleitung liegt. Dies kann beispielsweise das Arbeits-, Schlaf- oder Kinderzimmer sein. Die IP-Box greift einfach auf Tuner einer GigaBlue-Box, wie der HD Quad Plus oder HD 800UE Plus, zu.
Author: natte - Replies: 1 - Views: 635
Muchentv Hd op komst
Astra 19.2°E

10964 H 22000 FEC:2/3 (DVB-S2 / 8PSK)

münchen.tv HD

Deze uitzendingen zijn op proef tijdens het Oktoberfest.
Op de hd+ en fta decoders kan je dit al lezen
Author: natte - Replies: 1 - Views: 606
Nieuwe mediaplayers op komst met nieuwe technologie.
Ontwikkelaars willen mediaspeler bouwen op basis van Raspberry Pi

Een groep ontwikkelaars is een financieringscampagne begonnen voor de bouw van een mediaspeler die is opgetrokken rondom de Raspberry Pi. De mediaspeler draait op XBMC met een aangepaste interface, die volgens de makers gebruiksvriendelijker is.

De ontwikkelaars hopen met de financieringscampagne via Kickstarter een bedrag van 90.000 pond, omgerekend ongeveer 112.000 euro, op te halen om de mediaspeler, genaamd Slice, te kun

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info