Tags
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 946
belgacom krijgt boete van 403.000 euro
De toezichthouder BIPT beboet Belgacom met 403.000 euro omdat de officiële specificaties van een product voor alternatieve operatoren niet overeenkwamen met de realiteit op het terrein.
“Onvoldoende transparantie” heet de beschuldiging officieel. Belgacom is verplicht om cruciale infrastructuren ook aan andere operatoren ter beschikking te stellen. Eén ervan zijn ‘bitstream’ VDSL2- verbindingen, waarbij Belgacom een bepaalde capaciteit levert aan andere operatoren.

In december 2011 ontdekte
Author: natte - Replies: 1 - Views: 1201
Xbox krijgt ook tv steaming!
Microsoft gaat in de komende maanden de functionaliteit van het nieuwste spelconsole Xbox One verder uitbreiden. Zo kan men live tv naar tablet en smartphone gaan streamen.

De live tv-streaming functie komt voor apparaten met de besturingsplatformen iOS, Android en Windows Phone beschikbaar. Verder komt Microsoft aan de wens van veel Xbox One bezitters tegemoet door ondersteuning van DLNA toe te voegen. De spelconsole krijgt de nieuwe functies door middel van enkele nieuwe firmware-updates. H
Author: zorro123 - Replies: 220 - Views: 20713
Windows 10 krijgt gloednieuwe standaardbrowser
Microsoft neemt deels afstand van Internet Explorer. Verschillende bronnen melden dat het bedrijf aan een nieuwe browser werkt die geen opvolger van Internet Explorer 11 is.
Het was Thomas Nigro, Microsoft's Student Partner lead, die op Twitter liet verstaan dat Microsoft "op het punt staat een nieuwe browser te lanceren, het is niet Internet Explorer en het wordt de standaardbrowser in Windows 10."

Ok so Microsoft is about to launch a new browser that's not Internet Explorer and will be the
Author: apestaart12 - Replies: 49 - Views: 6981
Music Choise krijgt een andere naam
Music Choise gaat voortaan door het leven als Stingray Music, wat is dat voor een dwaze naam en waar is dat in godsnaam die naamsverandering goed voor, zeker voor hip en modern te doen?
Ik vond Music Choise beter klinken dan die dwaze Stingray Music, ik vind die naamsverandering maar niks.Angry
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 936
Nieuwe iOS versie krijgt dual-app ondersteuning
De nieuwe versie van Apple's iOS krijgt ondersteuning voor dual-app viewing waarmee gebruikers op één scherm twee apps kunnen openen en hierin tevens gelijk kunnen werken. Op die manier moet multitasken voor iOS-gebruikers makkelijker worden.

De feature zal worden getoond tijdens Apple's ontwikkelaarsconferentie, die plaatsvindt van 8 tot 12 juni. De nieuwe schermmodus werkt mogelijk alleen op iPads, weet 9to5mac op basis van anonieme bronnen. De bronnen melden tevens dat iOS 9 voor iPads me
Author: natte - Replies: 10 - Views: 2176
netflix krijgt lineair kanaal!
dit moet telenet ook doen: kpn en proximus hebben het al
Author: natte - Replies: 7 - Views: 1367
rai uno krijgt Nederlandse versie in Nederland
De Italiaanse publieke omroep Rai Uno keert na twee jaar terug op de Zeeuwse kabel. De zender plant ook een speciale Benelux-versie. Zonder onderbrekingen en Nederlands ondertiteld.

De Zeeuwse kijkers krijgen vanaf 1 februari als eerste in Nederland weer de beschikking over de Italiaanse zender Rai Uno. Mediaset dat de zender in 2014 verving, is begin dit jaar al verdwenen. Rai Uno is bij Delta verkrijgbaar in het digitale buitenlandpakket. Vooralsnog wordt de uitzending bij het ontbre
Author: zorro123 - Replies: 22 - Views: 3310
apple tv 3 krijgt serieuze upgrade
Apple heeft de prijs van Apple TV verlaagd naar 99 euro, kennelijk vanwege de concurrentie van partijen als Roku, Google en Amazon. Tot voor kort kostte het kastje 110 euro. In Engeland is Apple TV nu even duur als de Roku 3, die in Nederland niet te koop is. Sommigen zien de prijsverlaging als een opmaat naar een nieuw model, waarover al enkele weken geruchten circuleren.
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 658
Dobbit tv krijgt franse tegenhanger
Klusjeszender Dobbit TV krijgt binnenkort een Franstalige tegenhanger. Dat heeft uitgeverij Professional Media Group bekendgemaakt.

Dobbit TV bereikt jaarlijks 4,8 miljoen kijkers in Vlaanderen en daar is initiatiefnemer Professional Media Group best tevreden mee. Zo tevreden zelfs dat het aan een Franstalige tegenhanger van de themazender werkt.

Al sinds 2015 loopt een online proefproject met Franstalige content op de website van Dobbit. Die video's worden erg positief onthaald. Toch zal
Author: natte - Replies: 2 - Views: 1142
m7 sat807 krijgt eindelijk update
Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group heeft nieuwe firmware voor de M7SAT801 HD-satellietontvanger uitgebracht. Deze wordt door CanalDigitaal en TV Vlaanderen gebruikt.

De nieuwe firmware wordt automatisch van de satelliet gedownload. Nadat de satellietontvanger in stand-by wordt gezet wordt de firmware eveneens automatisch geïnstalleerd. Gebruikers van de M7SAT801-pntvanger hoeven dus niets te doen. De nieuwe firmware heeft versienummer 2.12a.

AANPASSINGEN M7 SAT801

De belangrij

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info