Tags
Author: zorro123 - Replies: 7 - Views: 1212
Nederlanders lanceren eerste 4K-televisiezender ter wereld
Tijdens de internationale tv-markt MIPTV in Cannes wordt deze week Festival 4K gepresenteerd, de eerste televisiezender ter wereld die zich volledig richt op uitzendingen in Ultra HD, meestal 4K genoemd. Festival 4K is beschikbaar voor tv-distributeurs over de gehele wereld. De initiatiefnemers voor de nieuwe zender zijn de oostelijke mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch en hun compagnons Rob Overman en Robert Rutten van de Nederlandse Brava Group.

Samen met Gerard Ardesch stond Bron e
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 634
Kevin De Bruyne moet Orange lanceren
Vergeet Mobistar, sinds deze week is het officieel Orange. En om die naamswijziging kracht bij te zetten, schakelt het telecombedrijf Rode Duivel Kevin De Bruyne in. Orange België is officiële partner van het EK voetbal en kan daardoor ook 1.000 klanten uitnodigen voor matchen.

Mobistar neemt de merknaam aan van zijn belangrijkste aandeelhouder, de Franse telecomgroep Orange. Dat bedrijf heeft ook een sponsorcontract voor het EK voetbal in Frankrijk, en daar kan de Belgische dochter van meepr
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 250
Amazon gaat tv aanbod lanceren in uk en duitsland
In Engeland en Duitsland gaat amazon een tv aanbod lanceren voor hun klanten.

[quote]Amazon will shortly roll out an OTT service with linear TV channels and on-demand content in the UK and Germany.

This was confirmed to Broadband TV News by two people familiar with the situation. Amazon Channels will initially contain around 25 pay-TV channels, both from major broadcast groups and smaller players, according to the sources.

With the launch of the Streaming Partners Program, which will be

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info