Tags
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1585
Oorlog tussen Liberty & Telenet
Op korte termijn komt meer duidelijkheid over het overnamebod dat het Amerikaanse mediabedrijf Liberty Global op Telenet heeft gedaan. De handel aandelen Telenet is opgeschort.

De handel in aandelen Telenet op de Euronext Brussel is door de Belgische toezichthouder FSMA tot maandagochtend 29 oktober 2012 stilgelegd. Als aanleiding geeft FSMA dat Telenet over informatie beschikt waarvan de toezichthouder vindt dat deze gepubliceerd moet worden.
Overnamebod
Hoofdaandeelhouder Liberty Global l
Author: sportgraag - Replies: 1 - Views: 2864
Liberty Global plooit niet voor druk Telenetaandeelhouders
BRUSSEL - De Amerikaanse hoofdaandeelhouder van Telenet, Liberty Global Inc., weigert zijn biedprijs te verhogen voor Telenet. Daardoor dreigt een langdurige krachtmeting.

Er komt geen hoger bod op Telenet, zegt hoofdaandeelhouder LGI. De groep van John Malone houdt vast aan 35 euro per aandeel. LGI bezit na het vorige week afgelopen bod 58,4 procent van Telenet. Dat is een eind verwijderd van de honderd procent, in centen zo'n 1,65 miljard. ‘Telenet blijft daarmee een liquide aandeel o
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1170
Liberty Global neemt Virgin Media over
Vertaling via Google vertaler:

[quote]Liberty Global is om een ​​nieuwe UK plc te creëren als onderdeel van zijn $ 23.3billion (€ 17,23 miljard) overname van Virgin Media.

De contanten en aandelen deal heeft een waarde van 47,87 dollar per aandeel bieden, uitbreiding van Liberty Global's bereik tot meer dan 25 miljoen klanten, en cementeren haar positie als toonaangevende kabelexploitant van Europa.

Als onderdeel van de overname zal Liberty Global redomicile uit D
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1165
Liberty plant tegen het einde van het jaar hogere snelheden
Liberty Global plans to launch 500 Mbps products in both the Netherlands and Switzerland by the end of the year, according to Mike Fries, the company’s president and CEO.

Citaat:Liberty Global is van plan om 500 Mbps producten in zowel Nederland als Zwitserland te starten tegen het einde van het jaar, volgens Mike Fries, president en CEO van het bedrijf.
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 2843
Liberty Global verkoopt internationale themazenders
Liberty Global, de Amerikaanse kabelmaatschappij en tevens meerderheidsaandeelhouder van Telenet, verkoopt al zijn internationale themazenders voor 1 miljard dollar, ongeveer 750 miljoen euro, aan de concurrent AMC Networks.

De themazenders MGM Channel en Outdoor Channel zitten samen onder de noemer Chellomedia. In 138 landen kunnen ze bekeken worden door meer dan 390 miljoen gezinnen, klinkt het in een persbericht. De activiteiten die nu verkocht worden waren het voorbije jaar tot eind juni
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 1176
Liberty Global zet in op Mobile
nog meer geld probreren te verdienen :

Moederbedrijf Telenet trekt mobiele kaart

Liberty Global, dat 58 procent van Telenet bezit, wil voortaan in heel Europa meer inzetten op mobile.

De Amerikaanse kabelgroep heeft Graeme Oxby aangesteld als hoofd van zijn Europese mobiele activiteiten. De voormalige baas van de afdeling Mobile & Home Phone van Virgin Media (in februari gekocht door Liberty Global) zal zich richten op het opzetten van mvno’s in Europa.
“In zijn nieuwe taak zal Graem
Author: zorro123 - Replies: 4 - Views: 1380
'Liberty Global in gesprek met Intel over tv-project'
Liberty Global, eigenaar van UPC, zou interesse hebben in het televisieproject van Intel. Het chipbedrijf zoekt al enige tijd een partner of koper voor zijn technologie. De belangstelling is opmerkelijk, want Liberty Global deed er jaren over om zijn Horizon decoder te ontwikkelen die vorig jaar in Nederland werd gelanceerd. Intel benaderde eerder naar verluidt al Amazon en Samsung.
Het OnCue project, onder leiding van de Nederlander Erik Huggers, dreigt te stoppen als er niet snel financiering
Author: natte - Replies: 0 - Views: 635
liberty vangt ook eens bot
Het Amerikaanse Charter Communications heeft een bod op het Amerikaanse kabelbedrijf Time Warner Cable uitgebracht. Liberty Media is grootaandeelhouder van Charter Communications.

Liberty Global – de internationale tak van Liberty Media – is in Nederland eigenaar van kabelbedrijf UPC. Het werkt ook aan een nieuw overnamebod op het Nederlandse kabelbedrijf Ziggo, waarvan men op dit moment al dertig procent van de aandelen in handen heeft. In België is Liberty Global grootaandeelhouder van kabe
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1560
wat veranderd er voor ziggo nu UPC/Liberty global hen overnam
Als het ene bedrijf het andere overneemt, is dat soms een totale verrassing, maar af en toe is het niet meer dan een bevestiging van een vermoeden dat iedereen al had. De overname van Ziggo door het moederbedrijf van UPC kwam in ieder geval niet onverwacht. Liberty Global had al een belang in de kabelaar en in 2011 gingen al geruchten over een overname door het moederbedrijf van UPC. Uiteindelijk duurde het langer dan verwacht; de investeerders die Ziggo in handen hadden, verkochten de kabelaar
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1125
Liberty Global ontwikkelt RDK set-top boxen
Liberty Global is toegetreden tot de RDK Joint venture. Comcast en Time Warner Cable zijn de twee andere grote kabelaars die de ontwikkeling technisch, financieel en organisatorisch steunen.

De Reference Design Kit (RDK) is een softwareplatform en gemeenschappelijk framework voor de ontwikkeling van set-top boxen. De softwarestack wordt gratis in licentie gegeven aan makers van boxen en chipsets, softwareontwikkelaars, system integrators en aanbieders van tv-diensten.

Het platform wordt op

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info