Tags
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 330
Orange verdubbeld mobiel internet bij Love abbo
Orange Belgium heeft het Love-abonnement aangepast. Het Belgische bedrijf heeft het mobiele internet van alle mobiele abonnementen die deel uitmaken van een Love-bundel verdubbeld. Love is de convergente bundel van Orange Belgium, waarin klanten een combinatie van mobiele, vaste en tv-diensten afnemen.
Concreet betekent dit dat alle postpaid- en ZEN-dierenabonnementen die deel uitmaken van een Love-bundel vanaf half september 2017 elke maand 100 procent mobiel internet extra krijgen. Voor dat v
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 46
Sky Cinema in Love week lang in de week van 14 Februari bij SKY DE
je kan in de week van 8 tot 14 Februari via sky Duitsland kijken naar films rond liefde voor een week 24/24,
films als Fifty Shades Darker, Beauty and the beast en Me Before you en nog vele meer die je hieronder kan lezen Wink

[quote]German pay-TV broadcaster Sky Deutschland will launch pop-up channel Sky Cinema in Love on Valentine’s Day showing romantic movies 24 hours per day for one week.

The line-up comprises blockbuster Fifty Shades Darker with Jamie Dornan, fairy tale musical Beauty
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 63
Kwartaalomzet Orange Belgium daalt 1,3%; Love-aanbod succesvol
De Orange Belgium-groep behaalde een omzet van respectievelijk 317,5 en 1.251,2 miljoen euro in het vierde kwartaal en het volledige jaar 2017. De kwartaalomzet ligt 1,3 procent lager dan de omzet van hetzelfde kwartaal in het jaar ervoor. De jaaromzet steeg 0,8 procent ten opzichte van het jaar ervoor.
De aangepaste EBITDA van de Orange Belgium-groep bedroeg respectievelijk 61,9 en 302,2 miljoen euro in het vierde kwartaal en het volledige jaar 2017. De aangepaste EBITDA in het vierde kwartaal

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info