Tags
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 775
Kinder-gsm's verboden vanaf 1 maart
Vanaf 1 maart wordt het in ons land verboden gsm's te verkopen die speciaal werden ontworpen voor kinderen jonger dan 7. Minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (PS) wil niet wachten tot er uitsluitsel is of intensief mobiel bellen wel of niet kankerverwekkend is. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Morgen.

Doelwit van het verbod zijn de mobieltjes in de vorm van een speelgoedje - zoals een knuffelbeertje -, die bestemd zijn voor peuters en kleuters onder de 7 jaar, en een minimum
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1235
Mobistar: 4G-lancering voor eind maart
“We zijn klaar voor 4G,” zegt ceo Jean-Marc Harion van Mobistar. De commerciële lancering staat gepland voor dit kwartaal. Tegelijk hekelt het bedrijf de zendmastentaks in Wallonië.

Er is al 4G bij Mobistar. Eind november begon de operator met een test voor wie er zelf om ging vragen in een Mobistar Center. Maar zowel Proximus als Base hebben intussen al wel een commerciële lancering achter de rug. Al hebben ze daar bij Mobistar een antwoord op.

“4G activeren is geen probleem. Maar voor ons
Author: Dimira - Replies: 10 - Views: 3336
ARD en ZDF terug v.a. 14 Maart 2014
ARD en ZDF terug in het basis aanbod van belgacom.Je ziet direct wat één man voor invloed kan uitbrengen Smile
Author: ulrik - Replies: 18 - Views: 5837
tlc zender einde maart bij telenet
Maandag 30 maart om 17.00 uur lanceert Discovery Networks Benelux het internationale vlaggenschip en doet TLC haar intrede in de Vlaamse huiskamers. De entertainmentzender, al in 194 landen en daarmee 399 miljoen huishoudens te ontvangen, wordt onderdeel van het digitale basispakket van Telenet (kanaal 17) en het basisaanbod van Proximus (kanaal 215 in de Entertainment-sectie).

TLC is er voor mensen die midden in het leven staan, met een nadruk op vrouwen tussen 18 en 44 jaar. De zender is e
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 2326
2BE HD en VIER HD vanaf maart bij TVV
vanaf maart voegt Tv Vlaanderen de HD zenders toe op 23.5
2BE HD en VIER HD,
later in maart gaat Vijf ook naar de 23.5,
de sd versies van de zenders verdwijnen met de tijd van de 19.2
Author: natte - Replies: 4 - Views: 1524
bbc 3 in maart 2016 uit de lucht
Het stoppen van BBC Three als lineair tv-kanaal is uitgesteld tot uiterlijk 1 maart 2016. BBC Trust – de onafhankelijke toezichthouder van de Britse omroep – heeft hiervoor gezorgd. Dat melden diverse Britse media.

BBC liet eerder weten dat BBC Three in de herfst zou stoppen. BBC Trust is het op zich eens dat de toekomst van BBC Three als onlinezender eruit ziet. Maar heeft BBC wel het bindende advies gegeven om het afstoten van BBC Three als lineair kanaal via een zorgvuldig te bewandelen we
Author: master-magic - Replies: 16 - Views: 3925
BBC Three weg bij proximus v.a. 1 Maart 2016
Proximus schrapt vanaf 1 maart het kanaal waarop de Britse openbare kinderzender CBBC en jongeren- en entertainmentzender BBC Three te zien is. Dat heeft Proximus aangekondigd op haar forum. BBC Three is sinds 16 februari gestopt met haar uitzendingen via televisie en zendt voortaan online uit via bbc.co.uk/bbcthree en de BBC iPlayer. BBC Three zond uit van 20 uur tot 5 uur (Belgische tijd). Overdag is op het kanaal van BBC Three kinderzender CBBC te zien, dat zich richt op kinderen boven zes ja
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 1561
AB3 HD v.a. 27 maart bij proximus tv
AB3De Waalse commerciële zender AB3 is vanaf 27 maart ook in HD te bekijken. Dat heeft de zender aangekondigd. Voorlopig kunnen enkel de abonnees van Proximus TV naar AB3 HD kijken, aangezien de andere digitale tv-providers zoals VOO, Numericable en Telenet voorlopig geen interesse hebben in de HD-versie. Bij Proximus TV is AB3 HD vanaf komende vrijdag beschikbaar in het basisaanbod op kanaal 48.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 439
Samsung komt met nieuwe QLED tv's va eind maart
Samsung begint de verkoop van zijn lijn van QLED-tv's in de Benelux eind maart en de startprijs bedraagt dan 2299 euro, terwijl de duurste televisie 20.000 euro gaat kosten. De high-end modellen komen beschikbaar met schermformaten van 49 inch tot en met 88 inch.

De QLED-lijn zit aan de top van Samsungs portfolio van tv's voor 2017 en bestaat uit 49"- tot en met 88"-modellen die volgens de fabrikant de volledige dci-p3-kleurruimte kunnen weergeven. De Q7C- en Q8C-serie bestaan uit gebogen sch

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info