Tags
Author: Dimira - Replies: 7 - Views: 4027
bestek laten maken
Ben gisteren avond naar megatronix geweest voor bestek te laten opmaken.En op het eerste gezicht valt dit toch een beetje tegen qua prijs omdat ik dus met die schotel van 120 op m'n dak niets ben.Als ik daar vier koppen wil op plaatsen is deze niet geschikt.Dat is een schotel die vroeger als draaibaar systheem gediend heeft.Dus als ik alles bijeen tel dan zal ik ruim aan de 1000€ zitten.En dat zie ik de eerste jaren niet zitten als ik de lotto niet win.Nu weer maar 13€,denk dat ik za
Author: Bosmeisje - Replies: 74 - Views: 55305
interactief maken digicorder
Hallo,

Ik heb voor 't eerst digitale tv. Ik ben zaterdag mijn digicorder gaan afhalen. (self starter pakket) De Self Starter Gids zat niet in de doos, de functie Self Starter staat niet bij de instellingen en op internet bij Mijn Telenet staat dat ook al niet vermeld.
Ik heb vandaag gebeld naar de klantendienst.
Na mij 4 keer op wacht gezet te hebben, zijn ze op het idee gekomen dat het waarschijnlijk niet werkt omdat mijn digicorder niet is aangesloten met de modem.
Nu komt mijn probleem
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 663
europa gaat wisselen van provider moeilijker maken
EU-commissaris Oettinger wil wisselen van provider moeilijker maken
Dinsdag 11 november 2014

De nieuwe Eurocommissaris Günther Oettinger, verantwoordelijk voor de Digitale Economie en Samenleving en vervanger van Neelie Kroes, heeft weer een opmerkelijk plan uit de doeken gedaan. Hij wil het wisselen van provider moeilijker maken voor de klant, zodat providers meer zekerheid hebben dat klanten aanblijven. Volgens Oettinger zijn providers dan sneller bereid om meer geld te investeren in hun n
Author: asips77 - Replies: 5 - Views: 1850
Backup maken
Ik vrees dat het niet mogelijk is, maar wou het voor de zekerheid hier toch nog eens checken.

We hebben een programma opgenomen op de digicorder, maar zouden dit echt wel bij willen houden en ik zou hier dus gaat een digitale kopie van hebben. Is er een of andere manier om bijv. via een laptop of mediaspeler of iets dergelijks hier een backup van te maken?
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 510
Google gaat weer eigen smartphones maken
Ongeveer een jaar na de verkoop van Motorola Mobiliy aan Lenovo overweegt Google opnieuw om zelf hardware te gaan maken. Dat schrijft althans The Information op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen. 
Er zouden overigens geen concrete plannen op tafel liggen, maar wel is het onderwerp van discussie binnen Alphabet, tot voor kort bekend als Google. 
Met eigen hardware zou Google meer controle willen krijgen over Android, zijn besturingssysteem dat nu wordt gebruikt door een groot aan
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 941
Youtube komt met optie je eigen stream maken
Meerkat en Periscope ontketenden vorig jaar een trend: de live video-uitzending. Iedereen met een smartphone kan direct live uitzenden. Facebook omarmt de livestream inmiddels ook en het lijkt erop dat YouTube niet aan livestreaming ontkomt.

Volgens Venturebeat werkt Google aan nieuwe app, YouTube Connect, die dezelfde functionaliteit als Periscope biedt. Na inloggen met een Google- of YouTube-account stream je live op de grootste videosite ter wereld.

Alle livestreams zouden naar YouTube
Author: natte - Replies: 0 - Views: 322
Netflix gaat nieuwe shows maken
Netflix heeft tijdens een persdag in New York de releasedata van een aantal nieuwe shows bekendgemaakt, zoals de documentaire 'Casting Jonbenet' (28 april), de hitserie 'Orange is the New Black' S5 (9 juni) en de verfilming van Sophia Amoruso's bestseller 'Girlboss' (21 april).

Daarnaast is aangekondigd dat de serie 'The OA' een vervolg krijgt en dat er een derde seizoen komt van de populaire komedieserie 'L.O.V.E.'.
Verder besteedde Netflix in een panel aandacht aan het almaar groeie
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 185
Gerucht: Animatiestudio achter Despicable Me wil Mario-film gaan maken
Illumination Entertainment en Universal Pictures lijken met Nintendo aan het onderhandelen te zijn om een film te maken van Mario, de populaire mascotte van het Japanse videogamebedrijf. In tegenstelling tot de eerdere Mario-film uit 1993, gaat het om een animatiefilm.

Het gerucht komt bij The Wall Street Journal vandaan. De krant schrijft dat uitgever Universal Pictures dicht bij een akkoord met Nintendo is en de film in een vroege fase van ontwikkeling is. De bedrijven zouden inmiddels al e

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info