Tags
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 2868
Meer kanalen bij de zwitserse kabel met Horizon
Subscribers to UPC Cablecom will have online access to significantly more channels than their Dutch counterparts when the Horizon platform is launched in Switzerland early next year.

Speaking at the IHS Future of Digital Media Distribution conference in London, Bob Greene, Managing Director Online Entertainment at Liberty Global, said UPC would offer 120 channels compared to the 80 channels available in the Netherlands.

Describing the conversations with Liberty Global CEO Mike Fries and Li
Author: natte - Replies: 12 - Views: 5407
hd content niet meer tv kijkers
HD levert geen extra kijkers op

Wanneer een tv-zender meer programma’s dan de directe concurrentie in native HD-kwaliteit toont, levert dat in veel gevallen niet meer kijkers op. Zeker nu uitzenden in HD extra kosten met zich meebrengt, is dit een belangrijk gegeven.

De Nederlandse tv-kijker liet zaterdagavond 20 oktober duidelijk blijken dat men het programma nog steeds boven het uitzenden in HD-kwaliteit stelt. Op RTL 4 werd in de avonduren geen enkel programma in HD-kwaliteit uitgezo
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1500
Meer zenders naar MPEG4
Nu de migratie van de Vlaamse tv-kanalen uit het TV VLAANDEREN-aanbod vrijwel voltooid is, gaat M7 Group S.A in 2013 in ieder geval minimaal tien tv-kanalen naar MPEG4 omzetten. De reden is eigenlijk vrij simpel. De overstap naar MPEG4 levert – ten opzichte van de al oudere compressietechniek MPEG2 – een bandbreedte besparing op. Dit komt omdat met minder bandbreedte een tv-zender in dezelfde beeldkwaliteit via de satelliet kan worden aangeboden.

Bandbreedtebesparing is belangri
Author: eevee - Replies: 80 - Views: 21906
geen eurosport meer vanaf 01/01/2014
Dit staat vermeld op mijn laatste aanrekening:

De contracten met Eurosport lopen af. We zijn niet tot
een nieuwe overeenkomst gekomen. De uitzendingen
stoppen op 01/01/2014. Vindt u zich niet terug in deze
zenderwijziging, dan kunt u uw diensten uitgezonderd
de mobiele diensten kosteloos opzeggen t.e.m.
28/2/2014 via de Telenet-klantendienst. Dat kan
telefonisch, per brief of via onze website.
Author: zorro123 - Replies: 10 - Views: 3127
meer sms tijdens oud en nieuw bij telenet
Telenet-klanten sturen bijna 5,8 miljoen sms'jes met oudjaar

In de nieuwjaarsnacht stuurden mobiele telefonieklanten van Telenet tussen 20u00 en 8u00 in totaal bijna 5,8 miljoen sms’jes.

Telenet had de noodzakelijke maatregelen getroffen om het toenemende verkeer op zijn netwerk probleemloos te laten verlopen.

Sms blijft een zeer populaire manier om kerst- en nieuwjaarswensen over te maken. Traditiegetrouw verwachtte Telenet dan ook heel wat sms-verkeer in de nacht van oud naar nieuw.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 911
Canal digital nog meer online
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft geen problemen met de overname van internetaanbieder Euronet door CanalDigitaal. Euronet biedt internetdiensten onder de naam Online aan en is eigendom van T-Mobile Nederland.

Telecompaper meldt dat Euronet officieel door de CDS Groep (CDS Holdco 2) wordt overgenomen. Dit bedrijf is meerderheidsaandeelhouder van het Luxemburgse bedrijf M7 Group S.A. Dit Luxemburgse bedrijf biedt onder de merknaam CanalDigitaal digitale tv in Nederland aan. Daarnaas
Author: natte - Replies: 2 - Views: 1577
canaaldigitaal niet overal meer bereikbaar
Satellietbedrijf SES heeft door de komst van de Astra 1N-satelliet op de Astra1-satellietpositie wijzigingen doorgevoerd. Hierdoor zijn bepaalde zenders niet meer in Scandinavië te ontvangen.

Ook twee transponders die door het Luxemburgse M7 Group S.A voor de doorgifte van Nederlandse en Vlaamse zenders in het zenderaanbod van haar tv-aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen gebruikt worden, zijn naar de nieuwe satelliet verhuisd. Omdat de Astra 1N-satelliet van nieuwe technieken en een ande
Author: natte - Replies: 0 - Views: 925
npo zenders niet meer gratis op sat vanaf zomer
Op dit moment zijn de zenders van de Nederlandse publieke omroep (NPO) in combinatie met een geregistreerde CanalDigitaal smartcard gratis via de satelliet te bekijken. Als gevolg van bezuinigingen bij de publieke omroep en een veranderend medialandschap komt hier verandering in. En zullen de Nederlandse publieke omroepen met ingang van 1 augustus 2014 niet meer gratis via de satelliet te bekijken zijn. De NPO zenders blijven te ontvangen met een betaald zenderpakket (abonnement).

NPO moet b
Author: ulrik - Replies: 5 - Views: 1469
kan niets meer opnemen
wilde vandaag programma's opnemen,maar dat gaat niet meer.
als ge naar zendergids gaat komt er op,abonneer en meer info,meer niet.
is op byna alle zenders.
zyn er nog met dit probleem,laat iets weten aub.

dank u
Author: natte - Replies: 5 - Views: 1047
Steeds meer geheime diensten doen aan digitale spionage
Steeds meer buitenlandse geheime diensten doen aan digitale spionage. Dat blijkt uit het Cyber Security Beeld van de Nederlandse overheid. Ook digitale aanvallen door criminele groeperingen blijven een groot risico.

Waar digitale spionage voorheen was voorbehouden aan 'grote en geavanceerde inlichtingendiensten', doet nu bijna elke buitenlandse inlichtingendienst er aan, schrijft het Nationaal Cyber Security Centrum in zijn rapport. Digitale spionage is daarom een 'grote dreiging' voor de ove

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info