Tags
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 3014
Telenet mikt in 2014 op Mobiel Tv kijken
Vanaf 2014 is televisie kijken via een smartphone of tablet op de trein of op straat helemaal ingeburgerd. Dat zegt Renaat Berckmoes, financieel directeur van Telenet. Dat zal vanaf dan kunnen door het supersnelle 4G-netwerk. Het zal dan wellicht ook goed betaalbaar zijn. Over hoeveel dat zou kosten, deed Berckmoes geen uitspraak....
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 1372
telenet biedt handset 49 euro bij mobiel contract
Telenet geeft in de maand juni subsidie op smartphones met 4G. Voor de Samsung Ace 3, Nokia 625 en Huawei G6 4G is de aanschafprijs tijdelijk verlaagd tot 49 euro in combinatie met een King of Kong mobiel abonnement. De omvang van de promotie is beperkt tot 30.000 handsets of het eind van de maand juni. Het King Supersize abonnement biedt 300 minuten, 20.000 sms en 2GB voor 20 euro per maand, met een contract van 12 maanden. Indien een klant eerder opzegt (vanaf zes maanden is dat mogelijk), wor
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 900
gratis mobiel in ruil voor reclame
Gratis mobiele provider komt naar België

FreedomPop, een bedrijf dat in de Verenigde Staten als gratis telecomprovider opereert, komt naar België. Op het netwerk van KPN-dochter Base gaat FreedomPop gratis belminuten, sms'jes en mobiele data aanbieden. Wanneer de dienst naar Nederland komt, is onduidelijk.
Aan TechCrunch liet FreedomPop-ceo Stephen Stokols weten dat het in Europa zijn diensten gaat aanbieden. Naast België gaat het om het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Spanje. I
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 876
een beter zicht op je mobiel verbruik
Een aangepast seintje bij extra verbruik.

Je krijgt nu al een berichtje wanneer de sms'jes, belminuten of mobiel internet van je abonnement op zijn. Nieuw is, dat je nu zelf nog een extra herinnering kan instellen. Bijvoorbeeld wanneer je € 5, € 10 of € 75 over je limiet bent gegaan. Snel en makkelijk via Mijn Telenet.

De TelenetMobile-app spreekt klare taal.

De TelenetMobile-app is nu duidelijker dan ooit.
Vanaf nu geven we je verbruik in belminuten weer, in plaats van in euro’s.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 803
Nieuwe aanbieder belgie mobiel bellen
United Telecom heeft een contract gesloten met MVNO Taza Mobile voor een entree op de Belgische mobiele markt. Dat maakt Artilium, moederorganisatie van United Telecom, bekend. Artilium zal Taza voorzien van services en ondersteuning.
Taza is al als MVNO actief op de Griekse en Italiaanse markt. Met de entree op de Belgische markt, komt het merk voor het eerst in de regio Noord West Europa. Het merk Taza is eigendom van de Burraq Group, actief in telecom, retail, reis- en ander sectoren. De gro
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 2191
Orange introduceert mobiel IoT-netwerk, klaar voor 5G
Orange gaat in 2017 vol voor Internet of Things door zijn huidig 4G-netwerk van een upgrade te voorzien. Het zal NB-IoT en LTE-M op zijn mobiel netwerk integreren. De LTE-M en NB-IoT-technologieën, algemeen bekend als Mobile IoT, zijn Low Power Wide Area (LPWA) cellulaire netwerklagen die ervoor zorgen dat miljoenen alledaagse objecten kunnen verbonden worden met het Internet of Things (IoT).

Low Power Wide Area-technologieën bieden heel wat voordelen wanneer ze objecten met het Internet of T
Author: zorro123 - Replies: 8 - Views: 820
ons mobiel netwerk
uit een e-mail : 
Klaar voor de toekomst met ons mobiele netwerk

Via deze weg willen we je een update geven over ons mobiele netwerk. Vandaag geniet je al van het strafste netwerk voor internet, vaste telefonie en digitale tv. Wel, voortaan bel en surf je ook mobiel via ons eigen Telenet-netwerk.
 
Ons eigen mobiele netwerk
Hoezo, vraag je je af, bovenaan mijn scherm zie ik toch al Telenet staan?
Oké, even uitleggen. Telenet heeft onlangs geïnvesteerd in een eigen mobiel netwerk. Dat bet
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 1662
Vanaf 1 mei 2017 geen mobiel abo meer nodig
Vanaf 1 mei 2017 heb je geen mobiel gsm abbo meer nodig bij een digitaal tv abonnement en internet,wel zal de prijs 65 euro bedragen van dit pakket zonder mobiel gsm abbo.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 339
Orange verdubbeld mobiel internet bij Love abbo
Orange Belgium heeft het Love-abonnement aangepast. Het Belgische bedrijf heeft het mobiele internet van alle mobiele abonnementen die deel uitmaken van een Love-bundel verdubbeld. Love is de convergente bundel van Orange Belgium, waarin klanten een combinatie van mobiele, vaste en tv-diensten afnemen.
Concreet betekent dit dat alle postpaid- en ZEN-dierenabonnementen die deel uitmaken van een Love-bundel vanaf half september 2017 elke maand 100 procent mobiel internet extra krijgen. Voor dat v
Author: zorro123 - Replies: 4 - Views: 208
Proximus wil volgend jaar vast en mobiel internet combineren
Goed nieuws voor wie in een afgelegen gebied met lage internetsnelheden woont. Proximus wil vanaf volgend jaar een box op de markt brengen die het mobiel en vast internet tot één verbinding combineert.

Het project in kwestie wordt al even getest in het Waalse Frasnes-Les-Anvaing bij enkele honderden klanten. "Het gaat om klanten die doorgaans 4-5 Mbps halen die we in de toekomst snelheden tot 30 Mbps kunnen aanbieden met de combinatie van een vaste lijn met het mobiel signaal".

De technolo

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info