Tags
Author: apotheosis - Replies: 7 - Views: 5394
Telenet/Belgacom/TV vlaanderen/mobistar tv etc...
Deze topic is bedoeld om allen te vergelijken, wat zijn de verschillen tussen allen, waarom zou je deze aanschaffen, welke is de goedkopere enz...
Laat wezen; het is niet de bedoeling om een andere te gaan afkraken dus laten we dit aub achterwege houden. Heb je redenen waarom liever niet, laten we het deftig houden Smile.
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 2874
Mobistar tv cijfers
The Belgian mobile operator Mobistar is seeing slow growth for its hybrid TV product and is eagerly awaiting the opening up of cable.
Mobistar, a subsidiary of France Telecom, has launched its TV product on October 8, 2010 It now has 30,554 customers, compared with 26,643 a year earlier, representing an increase of 14.7%. However, the number was down 418 subs during the third quarter from 30,972.
The company is now looking forward to the opening up of the Belgian cable market. Following the de
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1993
Mobistar bied voor open kabel nieuws
France Telecom’s Belgian subsidiary Mobistar is betting on open access to the country’s cable networks to offer TV services.

Until now, the operator offered a hybrid digital TV solution in cooperation with the two Belgian DTH platforms operated by the M7 Group, TV Vlaanderen and TeleSat.

However, the DSL/satellite combination has not been very successful with a total number of 27,846 subscribers at the end of 2012. The number of TV homes decreased from 30,554 at the end of Septem
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1988
mobistar stopt met tv voor particulieren
Mobistar stopt met tv binnenkort,je zal wel via tv vlaanderen of telesat kunnen verdergaan.
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1367
'Apple levert iPhone 64GB alleen aan Mobistar en Telenet'
De iPhone 5s met 64 GB is in België niet meer te krijgen via resellers, meldt de website Apple Nieuws Vlaanderen. Uit navraag blijkt inderdaad dat veel winkels door hun voorraad heen zijn. De reden wordt gezocht in een exclusiviteitscontract tussen Apple en Mobistar. De operator zou als voorkeurspartner het alleenrecht hebben op de versie met de hoogste marge. Mobistar laat in een reactie weten dat het de keuze is van Apple wie de toestellen mag verkopen. In dit geval zijn dat Mobistar, Telenet
Author: zorro123 - Replies: 7 - Views: 2414
Telenet marktleider in wifi, Mobistar in 3G
Draadloos surfen verloopt in ons land voor 90 procent via wifi. Telenet is marktleider in het aanbieden van wificonnecties, Mobistar in 3G.

Dit blijkt uit een analyse van het digital agency Wijs. Zij analyseerden het mobiele verkeer op 76 Belgische websites en konden zo bepalen via welke mobiele operator en verbinding (wifi enerzijds en 3G en GPRS anderzijds) er werd gesurft.
Het meeste surfen (zowat 90 procent) verloopt via wifi in ons land. Een aandeel dat vorig jaar alleen nog maar is toe
Author: zorro123 - Replies: 12 - Views: 3527
Telenet-klanten meteen toegang tot 4G-netwerk Mobistar
Mobiele klanten van de Belgische kabelaanbieder Telenet kunnen gebruik maken van het 4G-netwerk van Mobistar zodra deze operator dit netwerk openstelt.
Telenet is MVNO op het mobiele netwerk van Mobistar.

Mobistar begon in november 2013 met een reeks proeven met LTE in 30 steden en gemeente en wil in het eerste kwartaal van 2014 met de commerciële uitrol beginnen. Begin 2014 zal Mobistar ten minste 40 extra steden en gemeenten toevoegen aan zijn 4G-netwerk en zijn commerciële aanbieding lan
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1232
Mobistar: 4G-lancering voor eind maart
“We zijn klaar voor 4G,” zegt ceo Jean-Marc Harion van Mobistar. De commerciële lancering staat gepland voor dit kwartaal. Tegelijk hekelt het bedrijf de zendmastentaks in Wallonië.

Er is al 4G bij Mobistar. Eind november begon de operator met een test voor wie er zelf om ging vragen in een Mobistar Center. Maar zowel Proximus als Base hebben intussen al wel een commerciële lancering achter de rug. Al hebben ze daar bij Mobistar een antwoord op.

“4G activeren is geen probleem. Maar voor ons
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1260
Mobistar kiest Viaccess-Orca voor beveiligen contentdiensten
Viaccess-Orca en Mobistar kondigen aan dat de Belgische telecomoperator een oplossing van Viaccess-Orca heeft gekozen voor de beveiliging van zijn kabel tv-dienst. Met het Prime Sentinel-systeem voor conditionele toegang met behulp van smartcards (CAS) van Viaccess-Orca kan Mobistar op beveiligde wijze live televisie op de set-top boxes van zijn abonnees afleveren. Verwacht wordt dat de nieuwe kabel tv-dienst van Mobistar in het vierde kwartaal van 2014 gelanceerd wordt, na de nieuwe kabelregule
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1160
orange verkoop mobistar aan telenet ???
Orange denkt aan verkoop Mobistar: kans voor Telenet?
Het Franse telecombedrijf Orange denkt, opnieuw, aan een verkoop van zijn meerderheidsbelang in Mobistar. Door de inbreukprocedure die het BIPT momenteel lopen heeft tegen Telenet, vormt dit mogelijk een kans voor Telenet. Dat bedrijf wilde donderdagavond geen commentaar geven op een mogelijke interesse in Mobistar, maar bevestigt wel dat het BIPT tegen juli van dit jaar een dekkingsverplichting van 30 pct heeft opgelegd. Het is niet duideli

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info