Tags
Author: Dimira - Replies: 5 - Views: 3643
weergave na opstart
Ik weet niet of het normaal is maar ik had precies de indruk dat vroeger wanneer je de tv.inschakelde je vlugger kon werken met je afstandsbediening.Nu functioneerd die niet direct zoals zenders verzetten en geluid harder of stiller zetten.Met a.w. niets op de afstandsbediening werkt tot na een 10 tal sec.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 895
cd na tvv alleen nog in mpeg4
Nadat M7 Group S.A het Vlaamse zenderaanbod bij TV Vlaanderen vorig jaar geheel naar MPEG4 heeft gemigreerd, is het nu de beurt aan het Nederlandse CanalDigitaal. Op langere termijn – dus zeker niet binnen enkele maanden – wordt ook CanalDigitaal een zogenaamde ‘MPEG4 Only’ aanbieder. Dat wil zeggen dat alle zenders alleen nog maar in MPEG4 worden uitgezonden. Omdat voor ontvangst van MPEG4 een HD-satellietontvanger nodig is, lijkt de overgang naar een volledige HD-aanbieder dan op nog latere te
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 801
na chromecast, miracast (ms) : de matchstick
Mozilla en Matchstick lanceren Chromecast rivaal

Mozilla ontkende nog niet zo lang geleden in alle toonaarden dat het een Chromecast rivaal op de markt wilde brengen, maar de organisatie kondigt nu samen met Matchstick inderdaad zo'n HDMI stick aan. Daarop draait het Firefox OS-besturingssysteem van Mozilla.

Matchstick zou meer mogelijkheden bieden dan alleen het streamen van video's en
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 762
koffiebar panorama gent : na 13.00u laptopvrij
Laptops niet langer toegestaan na de middag in Gentse koffiebar

De Gentse koffiebar Panorama is sinds een maand een 'laptopvrije zone' na 13u.
Panorama, een koffiezaak in Gent die anderhalf jaar geleden opgestart werd door Chris Deconinck en Agnieszka Karczmarek, dult het niet langer dat klanten er urenlang met hun laptop zitten te werken, handig gebruik makend van gratis verwarming en internet, meerdere stoelen inpalmend met hun laptoptassen, maar slechts weinig consumerend.

'Onze zaak i
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 936
Na Blu-Ray komt Ultra HD Blu-Ray
De Blu-Ray Disc Association heeft vastgelegd hoe de opvolger van 'standaard Blu-ray' gaat heten en hoe de specificaties zijn. Ultra HD Blu-ray kan 4k-video aan - een resolutie van 3840 bij 2160 pixels - en de nieuwe audioformaten DTS: X en Dolby Atmos. Ook de opslagruimte op de schijfjes gaat omhoog, van 25-50GB naar 66-100GB.

Afgelopen jaar beleefde 4k-video een doorbraak. Populaire videodiensten als Netflix en YouTube zijn het formaat gaan ondersteunen en ook steeds meer tv's en computersch
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 698
Dataverlies bij Google na blikseminslag datacenter in België
Een datacentrum van Google verloor deze week 0,000001 procent van zijn data na een serie blikseminslagen in het lokale elektriciteitsnet. De verloren data was zeer kort voor de inslagen naar 'persistent disks' geschreven van Google Compute Engine of schaalbare virtuele machines.
Google maakte de ontstane problemen wereldkundig via een statusupdate, die al liep vanaf het moment dat de problemen ontstonden. Van donderdag 13 augustus tot maandag 17 augustus hadden sommige 'standard persistent disk
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 674
Ziggo biedt geen compensatie voor internetproblemen na ddos-aanval
Ziggo gaat klanten die kampten met internetproblemen als gevolg van de ddos-aanval niet compenseren, maakt het bedrijf bekend. De provider spreekt van een bijzondere situatie, waardoor een compensatie niet op zijn plaats zou zijn.
Ongeveer 1,8 miljoen klanten van Ziggo kampten vorige week dinsdag en woensdag enkele uren met traag of niet werkend internet, maar een compensatie hiervoor krijgen ze niet. "Het was een bijzonder situatie waarbij buiten onze schuld storingen optraden", zegt Ziggo-woo
Author: zorro123 - Replies: 26 - Views: 3067
Medialaan stopt na 14 jaar met JIM
Medialaan stopt na 14 jaar met jongerenzender JIM.

Op vrijdag 18 december 2015 zal JIM voor de laatste keer uitzenden. Het signaal van JIM wordt vanaf zaterdag 19 december 2015 ingevuld door een nieuwe kinderzender, die zich vooral richt op oudere jongens. MEDIALAAN stampt ook een nieuw innovatief, multiplatform productiehuis uit de grond, waar jonge creatieve talenten video gaan ontwikkelen die op verschillende platformen kan gebruikt worden.  
[col
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 938
BlackBerry denkt na over stoppen met smartphones
BlackBerry overweegt te stoppen met de verkoop van smartphones indien het bedrijf hier volgend jaar geen winst op maakt. Dat zei CEO John Chen tijdens het Code/Mobile-congres dat in de Verenigde Staten wordt gehouden. Onder meer Cnet schrijft hierover.
De opmerking van Chen komt nadat BlackBerry in zijn laatste gerapporteerde kwartaal slechts 800.000 smartphones wist te verkopen, een derde minder dan een jaar geleden. BlackBerry zet naast zijn eigen mobiele besturingssysteem BlackBerry OS10 ook
Author: natte - Replies: 4 - Views: 856
ultra hd pas na uitschakeling sd
Het duurt nog jaren voordat de Duitse publieke omroepen ARD en ZDF de overstap naar Ultra HD gaan maken. Dat gebeurt pas na het stoppen van SD-verspreiding van tv-kanalen.

ARD en ZDF volgen bij Ultra HD dus hetzelfde tijdsplan dat men voor de overstap naar HD heeft gehanteerd. Toen moest via de satelliet ook eerst de analoge verspreiding van tv-kanalen zijn gestopt. Gelijktijdig met het stoppen van analoge tv kwamen toen ook de meeste zenders in HD-kwaliteit op de Astra1 satelliet beschikbaar.

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info