Tags
Author: sportgraag - Replies: 10 - Views: 4756
Ik kijk graag naar... op Sporting Telenet
Mijn dagelijkse afspraak is 'Sporting nieuws' op Sporting Telenet HD1 om 18u30.
Het is gemakkelijk als het dagelijks automatisch wordt opgenomen. Zo mis ik niks...
Author: sportgraag - Replies: 13 - Views: 6302
Internet via smartphone naar latop?
Een klein vraagje die voor mij heel belangrijk is:
Bij Telenet heeft men mij gezegd dat ik onmogelijk met m'n King ab. op HTC intenet naar een laptop kan doorschakelen, zelf draadloos.
M.a.w. m'n HTC (2011) is GEEN MODEM die je kan aansluiten op een laptop voor internet.

Eigenlijk moet kunnen, aangezien ik internet heb op HTC via King ab.

EIgenlijk wil ik internet via HTC op laptop om te internetten.

Wie weet hier raad mee en wie kan mij helpen met eventuele stappen?
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 2202
TV Vlaanderen en CanalDigitaal migreren verder naar MPEG 4
Het is de abonnee ongetwijfeld al opgevallen dat het aantal frequentiewijzigingen bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen elkaar in rap tempo opvolgt. Dat heeft een goede reden en wel het efficienter gebruiken van de satellietcapaciteit die M7 Group voor het verspreiden van de zenderpakketten huurt bij SES Astra. Steeds meer zenders verhuizen naar de 23,5 oost positie en schakelen over op MPEG 4.

Alhoewel menigeen het er over eens is dat een extra transponder geen overbodige luxe zou zijn, is dit v
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1443
Meer zenders naar MPEG4
Nu de migratie van de Vlaamse tv-kanalen uit het TV VLAANDEREN-aanbod vrijwel voltooid is, gaat M7 Group S.A in 2013 in ieder geval minimaal tien tv-kanalen naar MPEG4 omzetten. De reden is eigenlijk vrij simpel. De overstap naar MPEG4 levert – ten opzichte van de al oudere compressietechniek MPEG2 – een bandbreedte besparing op. Dit komt omdat met minder bandbreedte een tv-zender in dezelfde beeldkwaliteit via de satelliet kan worden aangeboden.

Bandbreedtebesparing is belangri
Author: master-magic - Replies: 77 - Views: 22874
Netflix komt naar belgie
BERICHT VAN GUYKE

Megapopulaire videostreamingdienst uit Amerika komt naar ons land
‘Netflix zal Belgacom en Telenet zwaar onder druk zetten’

Geduchte concurrentie voor Telenet en Belgacom: via video-on-demand-service Netflix kan je voor 6,4 euro per maand onbeperkt films en series downloaden.

Netflix, een populaire Amerikaanse video-on-demand-service waarmee je voor 6,4 euro per maand onbeperkt films en series kan downloaden, komt naar ons land. Al komen eerst Frankrijk en
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 2514
UPC NL verhoogt HD aanbod naar 50
UPC Nederland is expanding its HD offer with three new channels to a total of 50.

The operator is adding E! Entertainment Television HD and Nat Geo Wild HD to her Royaal bouquet as well as adding the premium channel Film1 Comedy & Kids HD.

“With 50 HD channels we are confirming our leadership position with HD,” said William Linders, Director Content at UPC Nederland.

Other recent changes include the inclusion of Family 7 in the cabler’s basic package and The Karaoke Channel in the on-de
Author: zorro123 - Replies: 13 - Views: 3470
voor 1 avond : van studio 100 naar Miss Belgie tv
Gert Verhulst haalt Miss België binnen
De jaarlijkse verkiezing van Vlaanderens mooiste heeft kort voor de deadline onderdak gevonden bij een opmerkelijke televisiezender: Studio 100 TV. Het tv-kanaal van het gelijknamige productiehuis, dat te bekijken is via de digitale tv van Telenet, zal de finale uitzenden. Die vindt plaats op 11 januari in het nieuwe theater van Plopsaland De Panne, ook eigendom van Studio 100.
Het lijkt een opmerkelijke samenwerking, maar niet voor Studio 100-topman Gert
Author: koendevos - Replies: 11 - Views: 6035
Comedy Central lonkt naar België
bron: http://www.cuttingedge.be/telex/comedy-c...elgi%C3%AB


Viacom, het moederbedrijf van MTV, TMF en Nickelodeon, onderzoekt momenteel de optie om de bekende comedyzender die onder meer in de Verenigde Staten, Duitsland en Nederland te zien is, ook in België te lanceren. Eind november werd de Facebook-pagina 'Comedy Central België' geregistreerd en bronnen binnen het bedrijf bevestigen dat er nagedacht wordt om met een Belgische versie te komen. Een beslissing wordt verwach
Author: zorro123 - Replies: 7 - Views: 1475
CanalSat schakelt naar MPEG-4 in juli 2015
Frans DTH Platform CanalSat geïnformeerd haar abonnees het zal blijken om alle-MPEG-4 satelliet distributie tegen het einde van juni 2015.
In een brief, het platform zei dat het zal geleidelijk migreren alle kanalen naar de MPEG-4 standaard, waardoor er meer kanalen worden uitgezonden in HD in plaats van SD.
Volgens CanalSat MPEG-4 is "een codering standaard die de operator in staat stelt om haar kostbare middelen satelliet opslaan en openen van de deuren voor andere diensten."
De operator
Author: zorro123 - Replies: 4 - Views: 1311
Telenet laat postbodes naar uw aansluiting kijken
In Mechelen start een proefproject van bpost en Telenet waarbij postbodes huizengevels nakijken op aansluitingsmogelijkheden voor kabel. Dat meldt de stad Mechelen.
Telenet laat tussen 2 tot 13 juni ‘prechecks’ uitvoeren bij zo'n 100 woningen. Dat wil zeggen dat postbodes van bpost tijdens hun ronde langs bepaalde huizen zullen gaan om de aansluitingsmogelijkheden voor Telenetkabel te bekijken. Ze nemen daarbij foto's van de gevelsituatie en verwerken een checklist.

"We willen het aansluitin

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info