Tags
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1821
Horizon UPC nederland problemen met de uitrol
UPC onderkent dat er problemen bij de uitrol van de Horizon mediabox in Nederland zijn geweest. Dat heeft Balan Nair – CTO van moederbedrijf Liberty Global – op het Broadband World Forum verklaard.

Het Amerikaanse mediabedrijf Liberty Global is het moederbedrijf van UPC Nederland. Mediadienst Telecompaper meldt dat Nair op het broadband-evenement in Amsterdam tijdens een lezing over de nieuwe settopbox enkele kanttekeningen bij de uitrol in Nederland heeft gemaakt.
Verouderde m
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1130
UPC Nederland verhoogt zijn snelheden
UPC zou van plan zijn om vanaf 3 april de internetsnelheden te verhogen. Het vermoedelijk duurste abonnement zal een internetsnelheid krijgen van 200Mbit/s. Momenteel biedt het snelste abonnement een downloadsnelheid van 120Mbit/s.

De aanstaande snelheidsverhoging is af te leiden uit een nieuwsbrief die door UPC aan dealers is gestuurd. Daarin is te lezen dat de UPC Speedtest, een tool waarmee de download- en uploadsnelheid van een verbinding getest kunnen worden, zal worden gewijzigd: 'De ni
Author: boulder - Replies: 8 - Views: 4067
UPC Nederland nu ook met ongeencrypteerd basisaanbod
http://www.totaaltv.nl/nieuws/12297/Onge...j_UPC.html
We zijn waarschijnlijk weer het achterlijkste deel van Europa, dat het met zo'n mager onversleuteld basisaanbod moet doen.
UPC heeft dit al ingevoerd in Oostenrijk, Zwitserland.
Nu ook in Nederland.
Het leugentje dat het in Oostenrijk kon omdat men daar dubt, is daarmee ook weer ontkracht.

[quote]Kabelbedrijf UPC gaat net als diverse andere Europese kabelbedrijven die eigendom van Liberty Global z
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1065
Astra Nederland kantoren sluiten
De Astra groep gaat hun kantoor in Amsterdam Nederland sluiten.
Een reden is er niet gegeven.

[quote]Satellite operator SES has closed its marketing office for the Astra satellites in Hilversum, the Netherlands.

Until the closure, SES maintained two offices in the country. After the acquisition of New Skies Satellites, the company also took over the NSS headquarter in The Hague, while at the same time maintaining a separate marketing office in Hilversum.

The operator has issued no stat
Author: zorro123 - Replies: 6 - Views: 1991
minimum 30 digitale zenders in nederland
Tv kijker kan rekenen op minimaal 30 digitale zenders

Televisiekijkers met een digitaal basispakket zijn voortaan gegarandeerd van minimaal 30 zenders. Het aantal zenders wordt hiervoor opgehoogd. De Eerste Kamer stemde vandaag in met het wetsvoorstel dat dit regelt. Voor kijkers van analoge tv blijven minimaal 15 zenders gegarandeerd.
Door het verhogen van het verplichte aantal zenders wil verantwoordelijk staatssecretaris Dekker Nederlandse huishoudens zeker stellen van toegang tot een gev
Author: zorro123 - Replies: 18 - Views: 4525
fox in belgie en nederland ????
in hoever zou dit oud nieuws nog eens waarheid kunnen worden (30/7/2013) :

Mediatycoon Rupert Murdoch zou interesse hebben in een overname van het Finse bedrijf Sanoma, via zijn bedrijf 21st Century Fox. Dat meldt althans de Nederlandse gratis krant Metro. Sanoma "bevestigt noch ontkent".
De interesse zou, aldus Metro, voornamelijk uitgaan naar de televisiezenders van het Finse mediabedrijf Sanoma. In België is die firma onder meer actief met magazines als Humo, Libelle en Flair. Het bedrijf
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1337
eurosport wil voetbalrechten kopen (nederland)
Nu Discovery Communications een meerderheidsaandeel in Eurosport heeft verworven, wil het de Europese sportzender actief meedoen om de strijd voor toekomstige voetbalrechten.

Daarbij richt het de pijlen als eerste op de uitzendrechten van de Engelse Premier League. Aan het einde van 2014 begint het biedingsproces voor de volgende uitzendrechtenperiode van drie jaar. Daarbij heeft het verkrijgen van de live uitzendrechten in het Verenigd Koninkrijk de hoogste prioriteit. Maar Eurosport kijkt d
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1617
verschil tussen belgie en nederland ??
De kabel blijft nu echt gesloten

Kabelexploitanten kunnen niet worden gedwongen om hun zenderpakket door te verkopen aan derden, omdat Europese regels dit niet toestaan. Dat heeft de rechtbank Den Haag bepaald in twee zaken die kabelaars Ziggo en UPC hadden aangespannen tegen de Staat.

De Europese regels voor elektronische-communicatiediensten staan volgens de rechtbank niet toe dat lidstaten op deze wijze de markt beïnvloeden. Daarnaast constateert de rechtbank dat de gedwongen doorverkoo
Author: natte - Replies: 2 - Views: 804
nederland 3 wordt filmzender
Nederland 3 heeft voor de komende maanden gedeeltelijk een nieuwe zenderinvulling gevonden. De zaterdagavond krijgt diverse filmpremières, zeker niet de minste.

De Nederland 3-films op zaterdag beginnen doorgaans tussen tien en elf uur. Er wordt op 26 april afgetrapt met het droogkomische The Guard, waarin Brendan Gleeson een heerlijk foute politieagent speelt, die noodgedwongen moet samenwerken met een correcte FBI-agent gespeeld door Don Cheadle.
MEER PREMIÈRES OP NEDERLAND 3

Andere pr
Author: zorro123 - Replies: 6 - Views: 1661
HBO-series in nederland
Vervolg hitseries bij HBO

Op 14 juli pakken twee hitseries uit 2013 de draad bij HBO weer op: Ray Donovan en Masters of Sex. In Ray Donovan, met hoofdrollen voor Liev Schreiber en Golden Globe-winnaar Jon Voight, zorgt de gelijknamige fixer ervoor dat alle problemen van Los Angeles’ elite - hoe dubieus ze soms ook zijn - als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hoe succesvol zijn carrière is, hoe minder voorspoedig zijn privésituatie verloopt. Ray Donovan - seizoen 2: vanaf 14 juli elke maandag op

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info