Tags
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1244
Nederlandse comercielle zenders binnenkort via DAB
De commerciële, landelijke radiozenders 538, Q Music, Sky Radio, SLAM!FM, Radio Veronica, 100% NL, BNR Nieuwsradio en Sublime FM gaan vanaf 1 september digitaal via dab+ uitzenden. Dat zijn de zenders vrijdag met Broadcast Partners overeengekomen.

dab draagbare radio 200pxVolgens Jan-Willem Brüggenwirth, voorzitter van de Vereniging van Commerciële Radio, is het een logische stap om radio via de ether te digitaliseren. "De commerciële landelijke radiostations gaan nauw samenwerken
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1176
Nederlandse versie van JimJam
Chello Zone has launched its seventh feed of children’s channel JimJam to cover the Benelux region. This is the fourth localised version of the channel and will be dedicated to Dutch speaking viewers.

On air from March, the channel, which shows children’s classics such as Bob The Builder, Jakers: The Adventures of Piggley Winks, and Angelina Ballerina, will be transmitted via its platform partners in Belgium and the Netherlands including Ziggo, UPC Nederland, CAIW Media, Glashar
Author: natte - Replies: 3 - Views: 1264
bbc3 en 4 in hd op nederlandse kabel
De zenders BBC Three HD en BBC Four HD zijn vanaf nu ook in Nederland via de kabel te bekijken. Stichting Kabel Veendam voegde beide zenders als eerste aan het HD-aanbod toe.

In Nederland geeft UPC BBC One en BBC Two via het kabelnetwerk in HD-kwaliteit door. Ziggo geeft als grootste tv-aanbieder van Nederland op dit moment geen enkel tv-kanaal in HD door. Stichting Kabel Veendam is de eerste aanbieder in Nederland die de vier landelijk HD-kanalen van de BBC doorgeeft. BBC Three HD en BBC Four
Author: natte - Replies: 0 - Views: 693
voetbalproblemen bij nederlandse rtl
TOEKOMST VOETBAL INTERNATIONAL ONZEKER

Er hangen mogelijk donkere wolken boven het RTL 7-discussieporgramma Voetbal International. Analist René van der Gijp wil een gesprek over de toekomst van het tv-programma met de RTL-directie.

Aanleiding voor het gesprek is Johan Derksen. In een interview met Trouw uit René van der Gijp kritiek op Voetbal International-tafelgenoot. Van der Gijp vindt het pijnlijk dat Derksen al na tien seconden na het einde van een programma al in zijn auto zit en onderwe
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 579
Nederlandse Eurosport HD op 19.2 voor CD
M7 Group is begonnen met testuitzendingen van Eurosport HD via de Astra1-satelliet. Naar het nu lijkt gaat het hierbij om de Nederlandse versie van het Europese sportkanaal.

Eurosport is na de overname door Discovery Communications begonnen met het opzetten van lokale landelijke versies binnen Europa. Dit heeft met name te maken met de versnippering van uitzendrechten van grote sportevenementen en voetbalcompetities. Omdat Eurosport in steeds meer gevallen niet over de uitzendrechten v
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 814
S1 nieuwe nederlandse zender
Onder de naam S1 begint SBS in oktober met een nieuwe internetzender waarop video’s van het web worden gebundeld. Topman Peter de Mönnink van moederbedrijf Sanoma vertelde donderdag op de perspresentatie van SBS dat het tv-bedrijf hiermee de krimpende kijktijd op de traditionele zenders wil compenseren.
[color=#37200c][size=small][font=Roboto, Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]SBS heeft een
Author: natte - Replies: 7 - Views: 1292
rai uno krijgt Nederlandse versie in Nederland
De Italiaanse publieke omroep Rai Uno keert na twee jaar terug op de Zeeuwse kabel. De zender plant ook een speciale Benelux-versie. Zonder onderbrekingen en Nederlands ondertiteld.

De Zeeuwse kijkers krijgen vanaf 1 februari als eerste in Nederland weer de beschikking over de Italiaanse zender Rai Uno. Mediaset dat de zender in 2014 verving, is begin dit jaar al verdwenen. Rai Uno is bij Delta verkrijgbaar in het digitale buitenlandpakket. Vooralsnog wordt de uitzending bij het ontbre
Author: evebrussel - Replies: 9 - Views: 1281
Aziatische films en series gratis met Nederlandse ondertitels
Misschien kennen jullie Rakuten co.? Dat zijn de eigenaars van wuakitv.com die ook in België een VOD hebben waar je een prijs betaald per film. Een online videotheek dus, maar zonder abonnement zoals Netflix.

Wel Rakuten co. is ook eigenaar van de site viki.com die boordevol aziatische films en series staat. Hun aanbod komt uit Korea, Japan, Taiwan en China. Het gratis aanbod is in een vrij goede SD kwaliteit te bekijken na een gratis registratie (geen credit card nodig).
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 28
Twee derde Nederlandse huishoudens kijkt via tv naar internetcontent
Het aantal met internet verbonden tv’s in Nederlandse huishoudens kwam in 2017 uit op 68 procent. Dat is 2 procentpunten meer dan in 2016. De groei begint af te vlakken, want de stijgingen in de voorafgaande jaren waren veel groter. 2015 was het hoogtepunt: van 49 procent connected tv's eind 2014 naar 61 procent eind 2015. Dit blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Telecompaper.

De belangrijkste manier om internetcontent te bekijken op een tv-scherm is via een smart-tv die zelf met internet

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info