Tags
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1314
Endemol start een Premium kanaal netwerk
Endemol has announced an initial investment of up to EUR30 million in Endemol Beyond, a new global venture building on existing digital video operations in multiple markets.

Endemol Beyond will create a premium network of connected international and local channels across platforms such as YouTube, Yahoo, AOL, MSN, Dailymotion and others.

The new venture will invest in high-end original productions, engaging leading talent and developing international brand partnerships, with channels acros
Author: zorro123 - Replies: 12 - Views: 3531
Telenet-klanten meteen toegang tot 4G-netwerk Mobistar
Mobiele klanten van de Belgische kabelaanbieder Telenet kunnen gebruik maken van het 4G-netwerk van Mobistar zodra deze operator dit netwerk openstelt.
Telenet is MVNO op het mobiele netwerk van Mobistar.

Mobistar begon in november 2013 met een reeks proeven met LTE in 30 steden en gemeente en wil in het eerste kwartaal van 2014 met de commerciële uitrol beginnen. Begin 2014 zal Mobistar ten minste 40 extra steden en gemeenten toevoegen aan zijn 4G-netwerk en zijn commerciële aanbieding lan
Author: master-magic - Replies: 24 - Views: 3851
Mobistar TV breid netwerk verder uit
Voortaan kunnen de Mobistar-abonnees in de provincies Vlaams-Brabant en Waals-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, behalve het gebied van SFR (voorheen Numericable), genieten van internet en digitale tv van Mobistar via de kabel. Dat heeft Mobistar vandaag aangekondigd. De provider breidt stap per stap uit in heel België tegen het einde van dit jaar. Enkel klanten met een gsm-abonnement bij Mobistar kunnen het pack met internet en digitale tv bestellen. Dit
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 825
Problemen met Netflix op Telenet-netwerk
Verschillende klanten van Telenet ondervinden sinds gisteren problemen om naar Netflix te kijken. Volgens Telenet is er een probleem bij een van de leveranciers van de streamingdienst, maar ondervindt slechts een minderheid van de Telenet-klanten hinder.

Het probleem lijkt voornamelijk op te duiken bij Telenet-klanten die via laptop of pc naar Netflix willen kijken. Ze worden geconfronteerd met een zeer traag of niet ladende website. De technische uitleg van Telenet is dat "streams via IPv6-v
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 892
ZTE vernieuwt mobiele netwerk Telenet/Base
Telenet heeft met ZTE een samenwerkingsverband voor de lange termijn afgesloten om alle mobiele sites van Telenet/Base van nieuwe radio zendapparatuur te voorzien. Engie Fabricom en PTM werken hiervoor samen vanuit een operationeel oogpunt.

Telenet geeft zijn mobiele ambities ruimte met de aankondiging dat het de komende jaren 300 miljoen euro wil investeren (bovenop de reeds geplande investeringen), waaronder 250 miljoen euro in het nieuwe mobiele netwerk. De samenwerking met ZTE zorgt in da
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 2203
Orange introduceert mobiel IoT-netwerk, klaar voor 5G
Orange gaat in 2017 vol voor Internet of Things door zijn huidig 4G-netwerk van een upgrade te voorzien. Het zal NB-IoT en LTE-M op zijn mobiel netwerk integreren. De LTE-M en NB-IoT-technologieën, algemeen bekend als Mobile IoT, zijn Low Power Wide Area (LPWA) cellulaire netwerklagen die ervoor zorgen dat miljoenen alledaagse objecten kunnen verbonden worden met het Internet of Things (IoT).

Low Power Wide Area-technologieën bieden heel wat voordelen wanneer ze objecten met het Internet of T
Author: natte - Replies: 0 - Views: 329
Cartoon Network : Mighty MagiSwords
Op 6 maart gaat Cartoon Network in Vlaanderen van start met een primeur. Vanaf die dag kan voor het eerst een reeks van de zender zowel op televisie, YouTube, via de app en op de website bekeken worden.

'Mighty Magiswords', de nieuwste reeks uit de befaamde Cartoon Network Studios en bedacht door Kyle A. Carozza ('The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water' en 'Animaniacs'), is zo de eerste multiplatformreeks van de zender.
Naast de afleveringen op televisie worden er korte filmpjes getoond in
Author: zorro123 - Replies: 8 - Views: 824
ons mobiel netwerk
uit een e-mail : 
Klaar voor de toekomst met ons mobiele netwerk

Via deze weg willen we je een update geven over ons mobiele netwerk. Vandaag geniet je al van het strafste netwerk voor internet, vaste telefonie en digitale tv. Wel, voortaan bel en surf je ook mobiel via ons eigen Telenet-netwerk.
 
Ons eigen mobiele netwerk
Hoezo, vraag je je af, bovenaan mijn scherm zie ik toch al Telenet staan?
Oké, even uitleggen. Telenet heeft onlangs geïnvesteerd in een eigen mobiel netwerk. Dat bet
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 390
edpnet gaat glasvezel aanbieden op netwerk van Proximus
De provider edpnet heeft een overeenkomst gesloten met Proximus voor het aanbieden van internetabonnementen via het nieuwe glasvezelnetwerk. Details over de abonnementen die edpnet gaat aanbieden, zijn er nog niet.

Ook is nog niet bekend vanaf wanneer klanten de glasvezelabonnementen bij edpnet kunnen afsluiten. Edpnet kan de glasvezelabonnementen gaan aanbieden doordat het een wholesale­overeenkomst heeft gesloten met Proximus, waarvan de bedrijven melding maken in een persbericht.

Proxim
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 233
KU Leuven lanceert netwerk voor IoT
De Katholieke Universiteit Leuven ontwikkelt een IoT-netwerk, meldt Datanews. Het mobiele netwerk komt er met steun van de gemeenteraad van de stad. ‘DingNet’ gaat draaien op open source software van The Things Network, ontwikkeld in samenwerking met VersaSense, een spin-off van de onderzoeksgroep DistriNet van het Departement Computerwetenschappen van de KU Leuven. Het netwerk wordt gratis voor gebruikers, zoals bedrijfjes en groepen aan de universiteit die diensten willen testen, zoals sensore

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info