Tags
Author: koendevos - Replies: 19 - Views: 4453
Fight Network in oktober op Telenet
bron:http://fightnetwork.com/news/40489:fight-network-to-launch-in-belgium-on-telenet/

Fight Network to Launch in Belgium on TELENET
Fight Network Staff / August 13, 2013 - 11:00am
Tweet

Toronto – Fight Network, the world's fastest growing 24/7 television channel dedicated to complete coverage of combat sports, has signed an agreement to launch in Belgium on Telenet in October 2013, making it the fifth country in which the channel has been launched this year, adding to Fight Network's si
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1341
Food Network Benelux en Fine Living bij Tv Vlaanderen
Food Network en Fine Living zijn nieuw

De internationale gekende kookzender Food Network en lifestylezender Fine Living zijn voortaan beschikbaar in Basic+. De zenders zijn respectievelijk terug te vinden op nummer 26 en nummer 30.

Food Network is volledig toegewijd aan lekker eten. Met veel expertise en talent in huis wil de zender haar kijkers leren, inspireren en verrijken over alles wat met voeding te maken heeft.

Bij Fine Living krijgt u van lifestylegoeroes, innovatieve interieuro
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1337
Food Network HD
Vanaf nu kan je via de TV Vlaanderen kaart kijken naar Food Network HD met nederlandse subs.
11.914 H
DVB-S2 8PSK
29900
FEC 2/3
23.5 OOST
Author: master-magic - Replies: 140 - Views: 17589
Eleven Sports Network verwerft rechten EHF Champions League handbal
Eleven Sports Network heeft de exclusieve live-uitzendrechten voor de EHF Handbal Champions League voor vier seizoenen in vier markten binnengehaald.

Vanaf het seizoen 2015/16 tot en met 2019/20 zal Eleven Sports Network exclusief de EHF Champions League van zowel de mannen- als vrouwencompetentie uitzenden in België, Polen, Maleisië en Singapore. Naast de tv-uitzendrechten omvat de overeenkomst met EHF Marketing GmbH (de marketingtak van de Europese handbalfederatie) ook de OTT-, IPTV- en mo
Author: Dreekes - Replies: 10 - Views: 1507
Cartoon Network nu op zendernummer 43 !
Cartoon Network is op 01 oktober verhuisd van kanaal 600 naar kanaal 43.
Vermoed dat die in het basisaanbod komt.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 506
Cartoon Network lanceert gloednieuw platform
[Afbeelding: http://contentimages.tv-visie.be/3/CNNet...p/310x210/]
Cartoon Network, de TV-zender voor de beste cartoons, lanceert op 4 februari 2016 Cartoon Network Anything, een gloednieuwe digitale service voor mobiele apparaten, waarmee fans de beste content altijd en overal kunnen bekijken.
De Nederlandstalige app zal gratis te downloaden zijn via de App Store en Google Play.
Cartoon Network Anything is de thuisbasis voor een groeiende en continu veranderende selectie van
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 580
TLC nieuwe licentievertegenwoordiger van Cartoon Network
Vandaag kondigt Cartoon Network aan dat TLC is aangewezen als nieuwe licentievertegenwoordiger in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de Benelux.
De zender streeft hiermee naar een nog sterkere merkbeleving en het vergroten van de affiniteit met de franchise van Cartoon Network binnen deze markten.
Met de overeenkomst neemt TLC de verantwoordelijkheid voor de uitbouw en het beheer van de officiële Cartoon Network-licentieprogramma’s op zich. De portefeuille omvat alle originele, g
Author: master-magic - Replies: 25 - Views: 3651
Food Network HD bij Proximus TV
De internationale eet- en kookzender Food Network komt vanaf 2 mei in het basisaanbod van Proximus TV. Dat heeft Proximus vandaag bekend gemaakt. Food Network brengt de hele dag door programma’s waarin eten en koken centraal staan en zal in HD te bekijken zijn op kanaal 214 in Vlaanderen en Brussel.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 304
FOOD NETWORK pakt uit met parties
Patricia Heaton, ook wel bekend als Debra Barone uit de populaire serie 'Everybody Loves Raymond', toont haar talent voor hosting en entertainment bij TV-zender Food Network. Geïnspireerd door haar familie en reizen nodigt zij collega-sterren, vrienden en familie uit om feestgeheimen te delen.

Ze geeft een nieuwe twist aan Amerikaanse favorieten met een pistache-kaasboomstam, rib-eye crostini’s en brownies met pindakaas en jam. Ook vindt zij haar favoriete reisgerechten, zoals tapas, o
Author: natte - Replies: 0 - Views: 350
FOOD NETWORK en co: willen weer herorienteren
[color=#000000][font=OpenSansRegular, Arial]Het Amerikaanse Scripps Network heeft vorig jaar wederom recordomzetten behaald. De winst viel desalniettemin vooral in het laatste kwartaal fors lager uit. Die viel volgens Scripps tegen omdat grote adverteerders kozen voor grote advertentiecampagnes op kanalen waarop de Amerikaanse presidentsverkiezingen een prominente rol speelden. Ook werd het produceren van tv-content duurder. Scripps houdt vast aan lineaire televisie, maar combineert dit wel stee

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info