Tags
Author: boulder - Replies: 1 - Views: 1940
BBC Three HD, BBC Four HD, BBC News HD, CBBC HD, Cbeebies HD
Vanaf begin 2014 is het zover (http://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestn...nnels.html).
Dan krijgen satellietkijkers (met zicht op Astra2 op 28.2°E) dus alle belangrijke BBC zenders in HD.
Goed voor de fans van Borgen bijv., want dat zendt op BBC Four uit, en met het verdwijnen van BBC HD zou dit dus niet meer in HD te bekijken zijn.

Nu nog TVEi HD en de belangrijkste zenders waar ik naar kijk zijn allemaal in HD te zien :-)
Allez, NED1 HD, 2 HD, NED3 HD zou ook nog bij
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1585
oud bericht over sky news bij telenet
Telenet onderbreekt Bush, vervangt Sky News door Al Jazeera

Ingezonden op 2007-01-24 03:56

Kabelbedrijf Telenet vond het nodig om een software-update van zijn digitale decoders door te voeren tijdens de State Of The Union speech van de Amerikaanse president. Zit ik naar CNN te kijken (bij Telenet enkel nog te bekijken langs digitale weg), begint mijn Digicorder plots zichzelf te resetten, firmware te downloaden en terug op te starten. Gelukkig duurde de onderbreking van het beeld maar een
Author: natte - Replies: 0 - Views: 692
Italiaanse Rai News fta op astra 19.2
De Italiaanse publieke omroep is vanaf 7 maart via de Astra 1 satelliet op 19,2 graden oost ongecodeerd in MPEG4 met haar nieuwszender Rai News te bekijken. Daarmee is sinds lange tijd weer een Italiaans kanaal ongecodeerd te zien op deze satellietpositie.
 
SES en de Italiaanse RAI zijn overeengekomen om RAI News 24 voortaan via 19,2 oost uit te zenden. Tussen de bedrijven bestond al samenwerking want RAI 1,2 en 3 worden in HD uitgezonden op de Astra 1. Dit gebeurt echter in het kader
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1194
Sky Sport News HD 19.2 oost
Het duitse sky gaat zijn duitse sport kanaal sky sport news fta uitzenden zodat alle mensen gratis kunnen kijken naar deze zender via de 19.2 oost.
Dit vanaf december 2016
Freq enz volgen nog.
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 795
Gratis duitse voetbal uitzendingen in HD op Sky Sport News HD Duitsland
Samstag. 7.1.:

14.50 Uhr: VfL Wolfsburg – SC Heerenveen, Kommentator: Marcel Meinert

Dienstag, 10.1.:

16.50 Uhr: Borussia Mönchengladbach – SV Zulte Waregem, Kommentator: Thomas Wagner

Donnerstag 12.1.:

17.50 Uhr: SC Freiburg – FC Brügge, Kommentator: Sven Schröter

Samstag. 14.1.:

15.20 Uhr: Eintracht Braunschweig – SV Werder Bremen, Kommentator: Markus Gaupp

Dienstag, 17.1.:

18.20 Uhr: SC Paderborn – Borussia Dortmund, Kommentator: Sascha Roos
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 706
Fox news verdwijnt bij Sky UK
Doordat de overeenkomst niet vernieuwd word zal de zender Fox News verdwijnen bij Sky UK, of deze bij de andere Sky aanbieders ook gaat verdwijnen (Italie en Duitsland) is nog niet geweten.
zie hieronder het engelse bericht Wink

[quote]The US-centric news channel is said to be pulling insufficient audiences to make it commercially viable. In June Barb data shows Fox News to have an audience of just 0.01 per cent.

Sky has been the only outlet for the channel in the UK. Distribution ceased on
Author: natte - Replies: 5 - Views: 367
BBC world news ook in HD
BBC World News begon in de loop van 2015 op de Astra 1 met een HD-variant en sindsdien hebben satellietkijkers waaronder alle Canal Digitaal abonnees exclusief toegang tot de HD-versie van het internationale Britse nieuwskanaal. De beeldkwaliteit daarvan is veel hoger dan bij veel andere aanbieders. De SD-versie is nu door de BBC via de Astra-1 satelliet geheel uitgeschakeld. Canal Digitaal heeft de HD versie van BBC World News in de speciale fastscanlijsten opgenomen.

BBC WORLD NEWS HD ontva
Author: natte - Replies: 3 - Views: 266
SKY news blijft voor cd kijkers
Wie via de satelliet televisie kijkt geniet van een buitengewoon groot zenderaanbod. Dat geldt in elk geval ook voor alle Canal Digitaal abonnees die de van oorsprong door Canal Digitaal zelf gebruikte Astra 1 ontvangen.

Canal Digitaal heeft jarenlang de Astra 1 satelliet op 19,2 oost voor eigen uitzendingen gebruikt, maar zendt nu vrijwel het gehele eigen aanbod op Astra 3 op 23,5 oost uit. Elke Canal Digitaal abonnee ontvangt automatisch nog het Astra 1 aanbod dat met de speciale  fastscanz
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 273
CNN: Trump dreigt tv-zenders uitzendlicentie af te nemen vanwege fake news
De Amerikaanse president Donald Trump dreigt tv-zenders die in zijn ogen ‘fake news’ verspreiden de uitzendlicentie af te nemen. Natuurlijk communiceert Trump zijn voornemen via Twitter.

Sinds dat Trump zich kandidaat voor de presidentsverkiezingen stelde is hij een campagne begonnen tegen nieuwszenders die in zijn ogen nieuws verzinnen en wereldkundig maken, het zogenaamde ‘fake news’. Nadat het Amerikaanse volk koos voor Trump als president is hij met het betichten van nieuwszenders doorgeg

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info