Tags
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1825
Mobistar bied voor open kabel nieuws
France Telecom’s Belgian subsidiary Mobistar is betting on open access to the country’s cable networks to offer TV services.

Until now, the operator offered a hybrid digital TV solution in cooperation with the two Belgian DTH platforms operated by the M7 Group, TV Vlaanderen and TeleSat.

However, the DSL/satellite combination has not been very successful with a total number of 27,846 subscribers at the end of 2012. The number of TV homes decreased from 30,554 at the end of Septem
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 4007
Astra 2E nieuws
Op 19 Juli 2013 zal de Astra 2E gelanceerd worden met een raket vanop Baikonur Cosmodrome, Kazakhstan.
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1920
Sky neemt ProSieben Fun HD op in hun aanbod en ander Duits nieuws.
Vanaf 14 Januari neemt sky deutsland de HD zender Pro7 Fun HD op in hun aanbod.

en het broertje Pro7 Maxx wilt een HD Plus aanbod starten.

En er komt een HD versie voor deutsland van de zender Boomerang.
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 2830
tvv nieuws juni 2014
Belangrijke Transponder/zenderwijzigingen

Op 3 juni staan er enkele belangrijke zenderwijzigingen op het programma. We zetten ze even allemaal voor u op een rij.

De FEC en de Symbolrate van de transponder 12722 H Astra I veranderd, waardoor u terug goede ontvangst zal hebben op de betreffende zenders, zeer belangrijk voor ondermeer de Travelsat UFO schotels en de 35cm schoteltjes met zuignap veel gebruikt door vrachtwagenbestuurders.

De zenders Eén, Canvas, vtm, VIER, VIJF, Dorcel, H
Author: zorro123 - Replies: 19 - Views: 2100
BIPT nieuws
BIPT werkt aan leidraad bij registratieplicht aanbieders

Het BIPT consulteert een nadere invulling van het begrip 'operator'. Uit artikel 9 van de telecomwet volgt dat personen die in eigen naam en voor eigen rekening netwerken en/of diensten voor elektronische communicatie aanbieden of doorverkopen, verplicht om zich bij het BIPT te melden als operator. Een bedrijf dat WiFi realiseert op een eendaags evenement zou al onder de registratieplicht kunnen vallen. De toezichthouder wil vooraf meer
Author: zorro123 - Replies: 43 - Views: 5579
apple nieuws
Risico op oververhitting bij adapters van iPhone 4 en 4S

Apple waarschuwt dat de Europese adapters die meegeleverd werden met de iPhone-modellen 4S, 4 en 3GS oververhit kunnen geraken. Gebruikers kunnen deze gratis laten vervangen.
De USB-adapters die tussen oktober 2009 en september 2012 in Europa meegeleverd werden met de iPhone 4S, de iPhone 4 en de iPhone 3S, hebben “een risico op oververhitting”. Dat meldt Apple op zijn website.

Het gaat om het model met code A1300, ook te herkennen
Author: natte - Replies: 2 - Views: 756
google nieuws
we gaan hier een nieuw topic openen.
alles over google
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 731
Nieuws CD
Omroep Zeeland blijft te zien via CanalDigitaal In tegenstelling tot eerdere berichten, blijft Omroep Zeeland via de satelliet met CanalDigitaal te bekijken. De zender blijft beschikbaar voor klanten met het Basis(HD)-pakket, het FamilieHD-pakket, het EntertainmentHD-pakket en het TopHD-pakket. Voor meer informatie over Omroep Zeeland en de doorgifte via de satelliet: http://www.omroepzeeland.nl/satelliet. Serious Request vanaf 18 december via 101TVT 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 561
Vivendi nieuws
Vivendi wil videowebsite Dailymotion kopen

Het Franse mediaconcern Vivendi wil de videowebsite Dailymotion overnemen. Het bedrijf is daarover exclusief in gesprek met telecombedrijf Orange, dat een belang van 80 procent wil verkopen. Dat maakten de twee ondernemingen dinsdag bekend.
Vivendi is bereid 217 miljoen euro op tafel te leggen voor het overgrote deel van de aandelen Dailymotion, dat sinds 2013 volledig in handen is van Orange. Het internetbedrijf is na YouTube (zij het op grote afst
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 913
Canal Digitaal nieuws 22 September 2015
Per 22 september kunt u via CanalDigitaal naar de populaire zender 24Kitchen kijken. 24Kitchen is vanaf die datum beschikbaar vanaf het BasisHD-pakket. Stem af op kanaal 64.

Op dezelfde datum zijn er ook nieuwe zenderlijsten. Zowel de HD- als de SD-lijst wordt daarmee vervangen. De meeste ontvangers (o.a. M7, Philips) laden de nieuwe zenderlijsten automatisch nadat u uw ontvanger uit- en weer aanzet.

Zenderwijzigingen
FOX stopt met de Belgische versie van de zender FOXlife. Omdat

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info