Tags
Author: sportgraag - Replies: 7 - Views: 3510
Investeerders Telenet willen deel Ziggo (NL)
De grootaandeelhouders van Ziggo hebben weer een deel van het aandelenpakket op de beurs gebracht. Hierdoor wordt het belang van de durfinvesteerders Warburg Pincus en Cinven in Ziggo kleiner.

Dagblad De Telegraaf weet te melden dat aandeelhouders van het Belgische kabelbedrijf Telenet afkomstig uit Amerika en het Verenigd Koninkrijk zijn geïnteresseerd in het nu op de beurs gebrachte aandelenpakket van Ziggo. Het gaat in totaal om 25 miljoen aandelen Ziggo. De beursgang wordt onder meer b
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 2648
UPC NL verhoogt HD aanbod naar 50
UPC Nederland is expanding its HD offer with three new channels to a total of 50.

The operator is adding E! Entertainment Television HD and Nat Geo Wild HD to her Royaal bouquet as well as adding the premium channel Film1 Comedy & Kids HD.

“With 50 HD channels we are confirming our leadership position with HD,” said William Linders, Director Content at UPC Nederland.

Other recent changes include the inclusion of Family 7 in the cabler’s basic package and The Karaoke Channel in the on-de
Author: natte - Replies: 0 - Views: 811
NL-ZIET naast filmon wow
De publieke- en commerciële omroepen bundelen hun kracht in de gezamenlijke uitgesteld kijken-dienst NLziet. Dat is tijdens een persconferentie op het Mediapark bekendgemaakt.

RTL Nederland kondigde gisteren aan dat het tijdens deze persconferentie baanbrekend nieuws op het gebied van video on demand bekend zou maken. Al snel werd duidelijk dat het om een gezamenlijk initiatief van NPO, RTL en SBS op het gebied van uitgesteld kijken zou gaan. NLziet bundelt de uitgesteld kijken-diensten NPO P
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1253
disney channel in nl test engels audiospoor
Bij ziggo en UPC vanaf 3 juni kan je ook de series op Disney bekijken met origineel audio spoor naast het Nederlandse.
Of ze dat bij Telenet bij de Vlaamse versie ook gaan toepassen is voorlopig geen nieuws over.
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 1614
UPC nl gaat vanaf september zender aanbod verkleinen analoog
Per september geeft UPC overal nog dertig kanalen analoog door. Dat betekent dat in veel gebieden één of twee zenders verdwijnen. Meestal is dat Brava NL, in Amsterdam ook TV5 Monde.

Het komt er in feite op neer dat UPC landelijk nog dertig frequenties analoog in gebruik houdt voor analoge televisie. Dat is overigens nog altijd veel in vergelijking met bijvoorbeeld Ziggo. Zenders die uit het analoge pakket worden geschrapt, worden door UPC zelf gekozen want er is geen programmaraad meer die d
Author: Kris - Replies: 16 - Views: 2263
KPN NL breidt zenderaanbod met Duits Betaalpakket
Waarom doet Telenet dit niet ? Ik ken veel mensen die zich vlug zullen abonneren.

© Bron : TotaalTV

KPN heeft het IPTV zenderaanbod met een groot aantal Duitse zenders uitgebreid. Dit extra pakket bevat ook een groot aantal Duitse zenders die niet op de grote kabelnetten zitten.

Het nieuwe zenderpakket raakte zondagavond bekend via het internet, KPN biedt het Duitse pakket voor €2,50 per maand aan, maar stelt het de eerste zes maanden gratis ter beschikking. Sat.1, NDR, ProSieben, Ki
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 604
De Bunker vanaf 21 Oktober ook op Fox NL
op Fox nl start op woensdag 21 Oktober de bunker vanaf Aflevering 1.
Zo zien we veel vlaamse series op fox nl verschijnen de laatste tijd van Medialaan.
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1213
FreedomPop mogelijk later dit jaar naar NL, Belgie
De Amerikaanse aanbieder van freemium telecomdiensten FreedomPop haalde onlangs 50 miljoen dollar op om zijn uitbreiding in Europa, Azië en Zuid-Amerika te versnellen.  Vorig jaar nog vergrootte het bedrijf zijn footprint buiten de VS door actief te worden in het VK en Zuidoost-Azie.
Europa staat niet bovenaan het lijstje, zegt Nicholas Constantinopoulus, verantwoordelijk voor Europa.

Wel voert FreedomPop gesprekken met Europese partijen, al laat Constantinopoulus in het midden welke dat zij
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 677
Eurosport2 nl en be verhuizen weer
De 2 eurosport2 zenders voor belgie en nederland verhuizen binnenkort weer naar de 23.5 waar nu al test kanalen te vinden zijn.
Ze verlaten dus de 19.2 transponder weer.
Er staan ons nog veel veranderingen te wachten tegen de zomervakantie.
Oranje tv is ook verhuisd naar een andere transponder dat problemen geeft bij regen.
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 905
Veiling DVB-T2 kanalen in NL
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) is bij een veiling van de huidige commerciële DVB-T-frequenties (Digitenne) niet bang voor een situatie zoals die in Vlaanderen is ontstaan. De veiling van de frequenties staat voor deze zomer gepland.

Teletenne

In Vlaanderen heeft kabelmaatschappij Telenet, een bedrijf met dezelfde moedermaatschappij als Ziggo ook de beschikking over de commerciële Digitenne-frequenties (DVB-T). Onder de naam Teletenne werd door Telenet een televisiepakket aangeboden

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info