Tags
Author: ulrik - Replies: 38 - Views: 15682
TV-theek nog beter
Alles wat je moet weten over de verbeteringen in de TV-theek

We willen je graag de ultieme kijkervaring bezorgen. Daarom zullen we in de nacht van maandag 29 oktober op dinsdag 30 oktober de TV-theek verbeteren. Daardoor zul je geleidelijk aan van nog meer films kunnen genieten.

Alle digitale tv-klanten van Telenet komen in de volgende weken aan de beurt. Als jouw regio aan de beurt is, krijg je daarvan bericht via e-mail en in je Digimenu.Wat moet je doen?

De verbeteringen in
Author: wpinkhof - Replies: 3 - Views: 3916
Wat kan je nog doen met een indi HD-recorder
Goeiedag,
Ik ben net in het bezit gekomen van een nog werkende Indi HD-recorder.Ben zelf Telenet digitaal klant (met gehuurde digicorder).Kan ik nog iets nuttigs doen het zo'n Indi HD-recorder,of is hij goed voor de sloop?
Author: boulder - Replies: 15 - Views: 2372
Fox Sports enkel nog met gecertifieerde decoder of met CI+ module
http://www.totaaltv.nl/nieuws/14125/bete...itaal.html
Hetgeen ik al lang geleden gezegd heb, begint zich te voltrekken : bij de M7 groep willen ze de niet door hen goedgekeurde decoders wegkrijgen.
Het begint met Fox Sports, maar velen (ik ook) denken dat daarna HBO en/of Film1 aan de beurt is, en voorlopig gaan ze de CI+ mogelijkheden niet benutten, mar wat belet hen om die mogelijkheden wel aan te zetten ?
Niets, natuurlijk.
Vrije hardw
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1136
Nog geen nieuwe distributieovereenkomst NPO en CanalDigitaal
Er is nog geen nieuwe distributieovereenkomst tussen M7 Group S.A en de NPO voor de satellietverspreiding van publieke zenders bij CanalDigitaal na 1 augustus 2014. Dat bevestigt M7 Group S.A aan Totaal TV.

Wel is duidelijk dat CanalDigitaal de tv- en radiozenders van de Nederlandse publieke omroep (NPO) na 1 augustus 2014 blijft doorgeven. Op 31 juli loopt de huidige overeenkomst met de NPO af. Op dit moment zijn de publieke tv-zenders gratis via een geregistreerde CanalDigitaal-smartcard te
Author: natte - Replies: 0 - Views: 857
Canal digital nog meer online
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft geen problemen met de overname van internetaanbieder Euronet door CanalDigitaal. Euronet biedt internetdiensten onder de naam Online aan en is eigendom van T-Mobile Nederland.

Telecompaper meldt dat Euronet officieel door de CDS Groep (CDS Holdco 2) wordt overgenomen. Dit bedrijf is meerderheidsaandeelhouder van het Luxemburgse bedrijf M7 Group S.A. Dit Luxemburgse bedrijf biedt onder de merknaam CanalDigitaal digitale tv in Nederland aan. Daarnaas
Author: natte - Replies: 6 - Views: 1907
ketnet nog niet in hd
KETNET/OP12 IN 2014 NOG NIET IN HD

Het derde Vlaamse tv-net Ketnet/Op12 komt voorlopig nog niet in HD-kwaliteit in België beschikbaar. Dat heeft de Vlaamse publieke omroep VRT aan Totaal TV bevestigd.

Er was onduidelijkheid ontstaan nadat Nederlandse tv-gidsen – waaronder Totaal TV – sinds kort bij de aangeleverde programma-informatie bij enkele programma’s de melding kregen dat deze in HD-kwaliteit beschikbaar waren. Anneke Ernon – hoofd perscommunicatie bij de VRT – ontkracht de komst op
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 2167
apple tv 2,waar nog te koop???????
Kan er mij iemand helpen met een Belgische verkoopsite waar ze versie 2 nog verkopen.
Geen 2dehandssite aub.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 890
cd na tvv alleen nog in mpeg4
Nadat M7 Group S.A het Vlaamse zenderaanbod bij TV Vlaanderen vorig jaar geheel naar MPEG4 heeft gemigreerd, is het nu de beurt aan het Nederlandse CanalDigitaal. Op langere termijn – dus zeker niet binnen enkele maanden – wordt ook CanalDigitaal een zogenaamde ‘MPEG4 Only’ aanbieder. Dat wil zeggen dat alle zenders alleen nog maar in MPEG4 worden uitgezonden. Omdat voor ontvangst van MPEG4 een HD-satellietontvanger nodig is, lijkt de overgang naar een volledige HD-aanbieder dan op nog latere te
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 707
nog 36 belgen met inbelverbinding
Nog 36 Belgen gebruiken internet via klassieke inbelverbinding

De klassieke inbelverbinding, bekend van de piepende en krakende modem, is in België aan het uitsterven. Volgens cijfers van ISPA, de vereniging van internetleveranciers, is het aantal inbelverbindingen vorig jaar teruggevallen tot 179. Daarvan zijn er volgens techwebsite Data News 36 bij consumenten, 143 bij zakelijke gebruikers.
Halfweg 2013 waren er nog 341 klassieke inbelverbindingen. Wie uit nostalgische overwegingen nog een
Author: natte - Replies: 0 - Views: 481
vanaf nu alleen nog horizon
COAX TELEURGESTELD: UPC STOPT MET UPDATES OUDE MEDIABOXEN

Er komen geen nieuwe firmware-updates meer voor de oude zogenaamde D4A-mediaboxen van kabelbedrijf UPC. Eerder was er nog enkel sprake van uitstel van nieuwe firmware.

Kabelbelangenvereniging COAX-voorzitter Hans Ronhaar zegt Totaal TV zeer teleurgesteld in het besluit van UPC te zijn. UPC heeft volgens Ronhaar eerder vele beloften aan gebruikers van deze mediaboxen gedaan. Het kabelbedrijf heeft zelfs meer dan een jaar de nieuwe fi

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info