Tags
Author: zorro123 - Replies: 6 - Views: 1634
downloadlimiet vrij gebruik omhoog
daarnet eens bij mijn telenet gekeken, en bij de telemeter hebben ze de limiet dat je wordt opgemerkt als grootverbruiker serieus opgetrokken hoor + dat mijn telenet opgefrist is : met taal dat een gewone mens verstaat :
dus wie wil weten hoeveel het omhoog gegaan is, moet eens naar zijn telemeter gaan kijken : zo mogen ze verder doen
Author: natte - Replies: 5 - Views: 1245
upc gaat omhoog hopelijk belgacom en telenet ook
UPC VERDUBBELT UPLOADSNELHEID

UPC-internetklanten kunnen vanaf vandaag twee keer zo snel bestanden uploaden. Het kabelbedrijf heeft de uploadsnelheid naar maximaal 20Mbps verhoogd. UPC volgt hiermee andere kabelbedrijven.

De snelheidsverhoging gefaseerd doorgevoerd. Uiterlijk eind juli kunnen alle UPC-internetklanten met de nieuwe verhoogde snelheid bestanden uploaden. Omdat de consument steeds vaker van cloud-diensten gebruik maakt, is de uploadsnelheid een belangrijkere factor bij de ke
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 396
Netflix ruilt sterren in voor duimpjes omhoog (of omlaag)
Jarenlang hebben de gebruikers van Netflix braaf sterren gegeven aan de films en series die ze kijken. Maar de streamingdienst laat de sterren voor wat ze zijn. In plaats daarvan komt een veel simpeler systeem: duim omhoog of duim omlaag. Precies, zoals we van Facebook kennen.

Het is niet dat Netflix-gebruikers nooit sterren gaven, helemaal niet. Miljarden keren is dat gedaan, van één tot vijf sterren. Maar de sterren doen hun werk niet goed genoeg. Vandaar dat Netflix in april overgaat op ee

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info