Tags
Author: natte - Replies: 2 - Views: 1910
nieuwe zender Fashion one
lacht staat al op zender 500 op 501 staat ook fashion one vanaf 16 juli. themazender rond mode en lifestyle.
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 851
xbox one vanaf 5 september te koop.
de xbox one komt op 5 september ter beschikking voor belgie en nederland te koop.
meer info binnenkort.
Author: natte - Replies: 2 - Views: 1143
medion all in one leuke voor slaapkamer
Medion kondigt 19,5"-all-in-one voor minder dan 500 euro aan


Medion komt met een all-in-one-systeem dat beschikt over een 19,5''-beeldscherm, een Intel Celeron J1900-processor en 4GB aan geheugen. De Akoya E5015D zal vanaf 14 juli verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 446,49 euro.

De Intel Celeron J1900-processor, waarover de Medion Akoya E5015D beschikt, kan kloksnelheden tot 2,42GHz behalen. Daarnaast maakt het gebruik van geïntegreerde Intel HD Graphics en heeft het 19,5''-beelds
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 1554
Fashion One UHD zender
Internationaal mode zender Fashion One heeft Fashion 4K gelanceerd op 1 september 2015, het eerste wereldwijde free-to-air Ultra HD-kanaal.
Het in New York gevestigde kanaal gericht op mode, entertainment en lifestyle dat uitzendt in Europa onder de naam Fashion 4K terwijl de Fashion One 4K merk wordt gebruikt in Azië, Noord-Amerika en Latijns-Amerika.
DTH satelliet huishoudens in Europa kunnen Fashion 4K ontvangen op Astra (19,2 ° Oost) op de frequentie 11.112 GHz H (SR 22000, FEC 2/3). In aa
Author: natte - Replies: 2 - Views: 944
TV One nieuw Aziatisch kanaal op 28 graden oost
TV One is de opvolger van TV Urdu in het aanbod op de Astra 2 satelliet op 28,2 graden oost. Dit is een nieuwe Aziatische zender met wortels in Bangladesh. Zoals vele andere zenders uit Azië betreft het een zender die zich richt op de doelgroep in Groot-Brittannië. De Astra-2 satelliet is ook interessant voor iedereen in Nederland en België die Aziatische zenders wil volgen.

 
Zo zendt via deze satellietpositie ook Zing TV free to air uit. Dat is een Indisch muziekkanaal van de Zee TV
Author: natte - Replies: 4 - Views: 801
nieuwe hd zender op astra1 zee one hd
Het nieuwe Duitse kanaal Zee One van de Zee Entertainment Enterprises Limited (ZEEL) komt deze zomer zowel in SD- en HD-kwaliteit via de Astra1 satelliet beschikbaar. De zender gaat ongecodeerd uitzenden.

Zee One richt zich op de Duitse tv-markt een gaat hoofdzakelijk Bollywood films uitzenden die gemaakt zijn door de filmindustrie in India. Ook worden series uitgezonden die binnen 24 uur na eerste tv-vertoning in India in Europa via het Duitse kanaal Zee One te bekijken zijn. Hoewel h
Author: Dreekes - Replies: 13 - Views: 1661
BBC One HD ( kanaal 120 ) ?
Is BBC One op kanaal 120 bij Telenet nu werkelijk in HD ??
Volgens de zenderkaart van Telenet zou kanaal 120 van BBC One in HD zijn. Maar als ik dit kanaal vergelijk met kanaal 62 waar BBC One HD zit, dan zie ik toch duidelijk verschil in beeldkwaliteit. Op kanaal 62 is het zeer duidelijk HD net zoals op BBC Two die ook in HD uitzend.
maar op kanaal 120 is het beeld zoals op de SD zenders.
Kan iemand dit eens nazien aub .
Author: natte - Replies: 42 - Views: 5128
Fashion one weg 30 december
Wat zei ik weer ons blij maken met een dode plamore mus prijzen omhoog en dan zenders weg wist het wist het
Author: natte - Replies: 0 - Views: 252
ZEE ONE op astra 19.2
Deze maand zijn Home en Dave, thematische kanalen van UKTV en A&E Networks, free to air gaan uitzenden via de Astra 2 satelliet via de UK-spotbeam. Daar voegt zich vanaf 31 augustus ook Freesports bij. De zenders zijn ongecodeerd en ook in het Freesat-aanbod opgenomen. Freesports komt op 11.426 Ghz. Vert. 5/6 - 27500. Dave en Home zijn te vinden op 12129 verticaal fec 2/3 - SR 27500. De free to air-zenders worden allemaal in de fastscan van Canal Digitaal opgenomen.

Aziatische kanalen gecodee
Author: natte - Replies: 0 - Views: 86
NAT GEO nieuw one stage rock
Will Smith wordt het gezicht van de nieuwe National Geographic-productie 'One Strange Rock'. Dat heeft Smith dinsdagmiddag op zijn Facebookpagina bekendgemaakt.

Smith neemt de kijker in de tiendelige tv-productie als gids mee op een spectaculaire reis over onze planeet en door de ruimte.
De nieuwe National Geographic-productie 'One Strange Rock' vertelt het intrigerende verhaal van onze aarde, op basis van de ervaringen van acht astronauten. Dankzij dit perspectief wordt het verhaal van onze

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info