Tags
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 2817
Online TV-dienst WeePeeTV lanceert op 18 december
[quote] WeePeeTV, een toekomstige aanbieder van televisie over het internet, lanceert op 18 december. Dat vernam onze redactie van een bron binnen het bedrijf.

Al sinds de zomer worden we warm gemaakt voor WeePeeTV. WeePeeTV zou een dienst moeten worden waarmee je live TV kan zien op éénder welk apparaat dat is aangesloten op het internet. Dat zou rechtstreekse concurrentie zijn voor diensten als TV Overal van Belgacom en YeloTV van Telenet.

Eerder kregen we al te horen dat de lancer
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1198
Programma's 4 en 5 online
De Vlaamse zenders Vier en Vijf, onderdeel van de SBS groep, starten met het aanbieden van programma's online. De programma's zijn te zien op de portal Meer.be. De content die op dit moment te bekijken is, staat achter een betaalmuur. Een aantal programma's wordt later ook gratis aangeboden, Een uitzending kost 1,99 euro.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 857
Canal digital nog meer online
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft geen problemen met de overname van internetaanbieder Euronet door CanalDigitaal. Euronet biedt internetdiensten onder de naam Online aan en is eigendom van T-Mobile Nederland.

Telecompaper meldt dat Euronet officieel door de CDS Groep (CDS Holdco 2) wordt overgenomen. Dit bedrijf is meerderheidsaandeelhouder van het Luxemburgse bedrijf M7 Group S.A. Dit Luxemburgse bedrijf biedt onder de merknaam CanalDigitaal digitale tv in Nederland aan. Daarnaas
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 868
VTM zet programma’s gratis online
De commerciële zender VTM gaat zijn programma’s tot vier weken na uitzending gratis aanbieden via zijn website en apps. Dat schrijft De Morgen.
De voorbije maanden bood VTM online al volledige afleveringen van Familie en Met Vier in Bed gratis aan op de website. Dat was zo’n succes, dat de zender besliste om voortaan alle programma’s waar de zender de rechten op bezit online aan te bieden. Tijdens de online afleveringen zal wel ondoorspoelbare reclame worden getoond.

‘Vtm.be wordt een
Author: zorro123 - Replies: 7 - Views: 860
Jongeren kijken steeds meer online
De Belgen hebben nog nooit zoveel naar tv-programma’s gekeken. We gebruiken steeds meer nieuwe schermen en ook jongeren kijken nog steeds veel naar tv. Dat blijkt uit een nieuwe studie van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM).

De Belg blijft veel tv-kijken op het klassieke tv-toestel: gemiddeld liefst 3 uur en 5 minuten, blijkt uit de CIM-studie. Opvallend is dat de jonge doelgroepen (15-34-jarigen) in 2014 bijna 4 minuten meer keken dan in 2009. In het zuiden van België blijft de
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 651
Smartphone meer gebruikt voor online tv kijken
Het mobieltje wordt steeds vaker gebruikt voor andere functies dan communicatie. In de afgelopen drie jaar was er een duidelijk stijgende lijn te zien in het gebruik van mobiele toestellen als afstandsbediening voor tv, voor navigatie en om live tv mee te kijken. Het aantal mensen dat live tv kijkt via hun mobieltje is zelfs verdubbeld. Dat blijkt uit een studie van Telecompaper onder zijn Consumer Panel in oktober 2015.
Mobiele toestellen worden steeds vaker gebruikt voor andere functies dan
Author: natte - Replies: 8 - Views: 878
online kijken leidt niet tot ontkoppeling
Onderzoek van zowel het internationale bureau Nielsen als Telecompaper laat zien dat aanbieders van televisie via een vaste aansluiting niet hoeven te vrezen voor massale opzeggingen.

ondanks de toename van het streamen is traditioneel lineair tv-kijken onder Nederlanders nog steeds de favoriete manier van tv-consumptie. 
Dat blijkt uit het uit het Nederlandse onderzoek Media:Tijd 2015.
Maar dit kijken gebeurt meestal ook via de vaste (kabel)aansluiting en ook daarin lijkt vooralsnog
Author: natte - Replies: 7 - Views: 861
vrt zet programmas eindelijk online
VRT-zender Eén is begonnen met het online zetten van al haar belangrijke programma's. Canvas en Ketnet deden dit al, maar toch loopt de VRT flink achter op ondermeer Nederland.

Eén zet voortaan de volledige afleveringen van zijn belangrijkste programma's online. Op het vernieuwde een.be is van de meest recente programma's in elk geval de laatste aflevering terug te kijken. De programma's zijn voortaan maximaal een week terug te kijken en dat geldt nu bijvoorbeeld voor de Vlaamse soapse
Author: natte - Replies: 0 - Views: 62
Eleven sport WBO matchen online via pay per view
Eleven Sports en bokspromotor Fighting Spirit hebben een akkoord bereikt over de exclusieve live uitzending van het WBO-titelgevecht bij de zwaargewichten tussen de Rus Alexander Povetkin (38) en zijn Roemeense challenger Christian Hammer (30) op vrijdag 15 december.

Op 15 december staat in het Russische Yekaterinburg de WBO-titel bij de zwaargewichten op het spel. De Roemeense uitdager Christian Hammer neemt het op tegen de Russische voormalige wereldkampioen Alexander Povetkin. Hij werd in
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 56
Darts ook op RTL7 online en op tv
Een groot deel van de programmering van mannenzender RTL 7 staat de de laatste weken van 2017 in het teken van het WK Darts waaraan veel Nederlanders deelnemen.
RTL 7 zendt vanaf donderdag 14 december vrijwel dagelijks wedstrijden van het WK Darts uit. In veel gevallen gaat het om live verslaggeving. Aan het WK Darts doen veel Nederlanders mee. Michael van Gerwen verdedigt op het toernooi zijn wereldtitel. Maar ook Raymond van Barneveld probeert dit jaar als voormalig winnaar weer zo ver mogeli

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info