Tags
Author: Paul - Replies: 5 - Views: 3588
Base start binnenkort ook misschien met digitale tv.
Paul
Author: boulder - Replies: 8 - Views: 4089
UPC Nederland nu ook met ongeencrypteerd basisaanbod
http://www.totaaltv.nl/nieuws/12297/Onge...j_UPC.html
We zijn waarschijnlijk weer het achterlijkste deel van Europa, dat het met zo'n mager onversleuteld basisaanbod moet doen.
UPC heeft dit al ingevoerd in Oostenrijk, Zwitserland.
Nu ook in Nederland.
Het leugentje dat het in Oostenrijk kon omdat men daar dubt, is daarmee ook weer ontkracht.

[quote]Kabelbedrijf UPC gaat net als diverse andere Europese kabelbedrijven die eigendom van Liberty Global z
Author: boulder - Replies: 1 - Views: 10949
HD digicorder nu ook te koop
Het is nu ook mogelijk een HD digicorder te kopen bij Telenet, alleen ga je daar niet veel voordeel mee doen, vrees ik.
De verkoopprijs is 249€, terwijl de huurprijs dus 8,20€/maand is.
31 maanden dus tegen dat hij terugverdiend is, en de Europese garantie is 24 maanden, dus in het ergste geval gaat hij kapot na 24 maanden en 1 dag.
Wat natuurlijk niet belet dat het interessant kan zijn als er eens solden zijn.

http://telenet.be/nl/alles-in-een/whoppa...e-hardware
Author: natte - Replies: 12 - Views: 4999
10 procent nederlande wil abbo netflix. Hopelijk volgt belgie ook!
Uit onderzoek van Telecompaper blijkt dat tien procent van de Nederlanders een abonnement op de nieuwe videodienst Netflix wil.

Netflix is binnen enkele weken in Nederland beschikbaar. Via een all you can watch-abonnement kan de abonnee tegen een vast maandbedrag onbeperkt naar het beschikbare content kijken. Naast Netflix heeft ook RTL Nederland een soortgelijke online videodienst aangekondigd. De films en series die Netflix in Nederland gaat aanbieden, kunnen via pc, laptop, tablet, smartph
Author: boulder - Replies: 65 - Views: 15671
TNT houdt er ook mee op
[QUOTE="TV Totaal"]Het Amerikaanse mediabedrijf Turner Broadcasting Systems – onderdeel van Time Warner - stopt op 1 januari 2014 met het digitale themakanaal TNT in de Benelux. Op dezelfde dag wordt ook de stekker uit TCM getrokken.

TNT Benelux werd in maart 2012 met een groot spektakel in België gepresenteerd. Lange tijd was de tv-zender alleen bij het Belgische Telenet te zien. In Nederland kwam de zender op 24 januari 2013 – enige tijd exclusief – in het zenderaanbod van KPN Interactieve
Author: natte - Replies: 0 - Views: 669
liberty vangt ook eens bot
Het Amerikaanse Charter Communications heeft een bod op het Amerikaanse kabelbedrijf Time Warner Cable uitgebracht. Liberty Media is grootaandeelhouder van Charter Communications.

Liberty Global – de internationale tak van Liberty Media – is in Nederland eigenaar van kabelbedrijf UPC. Het werkt ook aan een nieuw overnamebod op het Nederlandse kabelbedrijf Ziggo, waarvan men op dit moment al dertig procent van de aandelen in handen heeft. In België is Liberty Global grootaandeelhouder van kabe
Author: natte - Replies: 3 - Views: 1853
fastscan nu ook op astra 3
master je kan beta gebruiken: durf niet goed:
CANALDIGITAAL FASTSCAN OOK OP ASTRA3

Het Luxemburgse M7 Group biedt voor haar aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen de fastscanzenderlijsten vanaf nu ook via de Astra3-satelliet op 23,5 graden oost aan.

Het aanbieden van de fastscanzenderlijsten is een al langere tijd verwachte stap van M7 Group. Vooral in Nederland gebruiken de meeste CanalDigitaal-abonnees de Astra3-satelliet. Omdat op deze satelliet vrijwel alle zenders uitzenden die CanalDi
Author: natte - Replies: 0 - Views: 722
m7 gaat kabelkiosk ook aan de stellieters aanbieden.
KABELKIOSK WIL RECHTSTREEKS AAN SATELLIETKIJKER LEVEREN

Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group kocht onlangs Kabelkiosk van het Franse satellietbedrijf Eutelsat. M7 wil nu Kabelkiosk rechtstreeks aan de Duitse satellietkijker gaan leveren. M7 Group is al langere tijd eigenaar van CanalDigitaal en TV Vlaanderen.

Kabelkiosk levert op dit moment haar diensten alleen aan kabel- en IPTV-aanbieders. Het aanbod bestaat uit een groot aantal tv- en radiozenders voor de Duitse tv-markt. Met de koop v
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1726
Mobile Vikings wil ook tv aanbieden
zie de nieuwsbrief die ik kreeg met een aanbod Wink

[quote]Proficiat, je hebt nu officieel 199.999 Vikingvrienden! Klopt, Viking 200.000 is intussen aan boord van onze Drakkar gestapt. Hoog tijd om te vieren en daarvoor trekken we alle registers open: we hebben altijd gestreden voor gratis mobiel internet en nu is het tijd voor de volgende stap: gratis mobiele televisie voor alle Vikings met bhaalu Mobiel.

Met bhaalu Mobiel van onze partner bhaalu kun je alle zenders van je bestaande digital
Author: natte - Replies: 4 - Views: 1280
ook zonder fox wimbledon op uw tv
SATELLIETKIJKER KIJKT OOK ZONDER FOX SPORTS NAAR WIMBLEDON

De Nederlandse satellietkijker hoeft geen abonnement op FOX Sports te hebben om zelf de keuze te maken naar welke wedstrijd men bij het tennistoernooi Wimbledon wil kijken.

FOX Sports heeft sinds dit jaar de uitzendrechten van Wimbledon in bezit. Hierdoor is het tennistoernooi via een Nederlandse zender niet meer via een open net-kanaal te bekijken. Wel kan de Nederlandse tv-kijker via de BBC naar Wimbledon kijken. De meeste aanbie

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info