Tags
Author: tontol36 - Replies: 8 - Views: 5143
verwijderen opnames
Weet er iemand of men een map in één keer kan verwijderen of men dat aflevering per aflevering moet doen.Huh
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1024
UPC maakt Facebook-app voor tv-opnames op settopbox
UPC heeft een Facebook-app gemaakt waarmee gebruikers opnames kunnen instellen. De app is vooralsnog alleen beschikbaar in Ierland. Het is onbekend of de kabelaar de app ook voor Nederlandse gebruikers beschikbaar maakt.

De app heet Horizon Buzz. Nederlandse UPC-klanten kunnen momenteel al door app bladeren, maar er staat alleen een aanbod van Ierse zenders. Bovendien werkt het koppelen met een Nederlands UPC-account niet.

Met Horizon Buzz kunnen gebruikers zien wat andere gebruikers het v
Author: Dimira - Replies: 2 - Views: 3573
hoeveel opnames tegelijkertijd
Ik moest eens van mijn moeder vragen hoeveel opnames je kan opnemen die elkaar overlappen,want er zijn soms programma's bij haar die er niet volledig opstaan.
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 542
Klachten over Tv-gids en opnames en tv-theek bij telenet
Vanuit heel Vlaanderen meldden gisterenavond klanten storingen in de digitale tv-gids en tv-theek van Telenet. Kijkers konden alleen nog live naar tv kijken, maar geen opgenomen programma's meer bekijken. Volgens de website allestoringen.be zijn de problemen bij Telenet intussen opgelost.

Op de website allestoringen.be kwamen de eerste meldingen van gebruikers vanaf 18 uur binnen. Onder hen Telenet-klanten van over heel Vlaanderen. Velen onder hen kampten met gelijkaardige problemen en konden

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info