Tags
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1074
orange verkoop mobistar aan telenet ???
Orange denkt aan verkoop Mobistar: kans voor Telenet?
Het Franse telecombedrijf Orange denkt, opnieuw, aan een verkoop van zijn meerderheidsbelang in Mobistar. Door de inbreukprocedure die het BIPT momenteel lopen heeft tegen Telenet, vormt dit mogelijk een kans voor Telenet. Dat bedrijf wilde donderdagavond geen commentaar geven op een mogelijke interesse in Mobistar, maar bevestigt wel dat het BIPT tegen juli van dit jaar een dekkingsverplichting van 30 pct heeft opgelegd. Het is niet duideli
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 696
Orange France Sat zenders
Orange France Sat 13 oost hotbird

http://www.lyngsat.com/packages/Orange-France-13E.html
Author: zorro123 - Replies: 4 - Views: 1111
CEO Orange : Mobistar wordt binnenkort Orange
Mobistar, de tweede gsm-operator op de belgische markt, wordt binnenkort omgedoopt in Orange, de naam van de franse moedergroep.
Dat heeft Stephane Richard, de CEO van Orange, aangekondigd op twitter. Maar voorzitter Jan Steyaert houdt in een reactie de boot af.
De rebranding is geen feit. De raad van bestuur van Mobistar heeft er nog geen beslissing over genomen.

Mobistar zit net in een moeilijke periode waarin de operator probeert recht te krabbelen, na klappen van de concurrentie, 
onde
Author: Jelleuh - Replies: 23 - Views: 3211
mobistar wordt orange en gaat kabeltv uitzenden
[quote]Mobistar sluit partnership met Alpha Networks, Zappware en Siligence voor de lancering van haar kabelaanbod

Brussel,12 september 2014 - In de marge van IBC2014, de grootste ontmoetingsplaats voor experts in elektronische media, content en entertainment in Amsterdam, kondigt Mobistar zijn partnership aan met Alpha Networks, Zappware en Siligence voor de lancering van zijn kabelaanbod.

Mobistar zal voor het einde van dit jaar zijn nieuwe kabel- en breedbanddiensten lanceren. De diens
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 629
Kevin De Bruyne moet Orange lanceren
Vergeet Mobistar, sinds deze week is het officieel Orange. En om die naamswijziging kracht bij te zetten, schakelt het telecombedrijf Rode Duivel Kevin De Bruyne in. Orange België is officiële partner van het EK voetbal en kan daardoor ook 1.000 klanten uitnodigen voor matchen.

Mobistar neemt de merknaam aan van zijn belangrijkste aandeelhouder, de Franse telecomgroep Orange. Dat bedrijf heeft ook een sponsorcontract voor het EK voetbal in Frankrijk, en daar kan de Belgische dochter van meepr
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 1452
Mobistar word orange,wat zijn de gevolgen
Mobistar gaat voortaan door het leven als Orange. Dat was al even bekend, maar de laatste horde werd vorige week pas genomen, nadat de naamsverandering ook door de aandeelhouders werd goedgekeurd.

Op de beurs is de telecomprovider sinds deze week als Orange Belgium (OBEL) actief en ook online kan je voortaan op orange.be terecht. De fysieke Mobistar-winkels worden in snel tempo omgedoopt tot Orange-winkels, zodat het gekende Mobistar-logo uiteindelijk volledig zal verdwijnen.

Het merk Oran
Author: zorro123 - Replies: 14 - Views: 1976
Eleven Sport beschikbaar voor klanten Orange Internet + TV
Orange Belgium en Eleven Sports Network sluiten een samenwerkingsakkoord om de kanalen Eleven en Eleven Sports in HD aan te bieden aan Orange klanten die genieten van Orange Internet + TV.

De optie, ter waarde van 10€ per maand, die bestaat uit de kanalen Eleven en Eleven Sports zal binnenkort worden aangeboden aan de Orange Internet + TV klanten. Zowel de bestaande Orange klanten met internet en TV als nieuwe klanten die voor 31 december intekenen op het Orange Internet + TV aanbod, zullen g
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 1975
Welke zender(s) wil je er graag nog bij orange tv
Welke zenders wil je er graag nog bij hebben?????
Zet het hieronder.

(je kan als gast reageren mits de code in te vullen die je onder je post vind)
Author: master-magic - Replies: 26 - Views: 3416
Orange internet en tv getest door clickx
Telenet heeft lang stand kunnen houden, maar na lang zeuren dat Proximus zijn netwerk wel openstelt, heeft de telecomgigant moeten plooien. Orange (ex-Mobistar) is de eerste partij die meteen een kabelabonnement aanbiedt, maar voorlopig nog met een beperkt aanbod. Wie vandaag de dag een mobiel abonnement heeft bij Orange, kan al intekenen. Wie nog geen abonnement heeft, moet nog even wachten om van het aanbod te genieten.

Idem dito
Orange Internet + TV biedt opvallend genoeg haast exact hetz
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1381
Orange B vernieuwt prepaid met aparte MB's voor Facebook
Orange België heeft haar prepaidformules vernieuwd. Er zijn drie varianten, Tempo Easy, Tempo Touch en Tempo Giga. Bij Tempo Easy is een opwaardeerkaart van 10 euro gereed voor 100 minuten, sms-jes of MB’s. De oplaadkaarten van 15 euro of 20 euro bieden 1,5x  en 2x zoveel tegoed. Kaarten van 5 euro en 50 euro zijn ook beschikbaar. 

Bij Tempo Touch komt 10 euro overeen met 40 minuten met een houdbaarheid van 12 maanden. Als bonus krijgt de gebruiker onbeperkt sms en 100 MB die één maand geldig

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info