Tags
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1651
oud bericht over sky news bij telenet
Telenet onderbreekt Bush, vervangt Sky News door Al Jazeera

Ingezonden op 2007-01-24 03:56

Kabelbedrijf Telenet vond het nodig om een software-update van zijn digitale decoders door te voeren tijdens de State Of The Union speech van de Amerikaanse president. Zit ik naar CNN te kijken (bij Telenet enkel nog te bekijken langs digitale weg), begint mijn Digicorder plots zichzelf te resetten, firmware te downloaden en terug op te starten. Gelukkig duurde de onderbreking van het beeld maar een
Author: zorro123 - Replies: 10 - Views: 3140
meer sms tijdens oud en nieuw bij telenet
Telenet-klanten sturen bijna 5,8 miljoen sms'jes met oudjaar

In de nieuwjaarsnacht stuurden mobiele telefonieklanten van Telenet tussen 20u00 en 8u00 in totaal bijna 5,8 miljoen sms’jes.

Telenet had de noodzakelijke maatregelen getroffen om het toenemende verkeer op zijn netwerk probleemloos te laten verlopen.

Sms blijft een zeer populaire manier om kerst- en nieuwjaarswensen over te maken. Traditiegetrouw verwachtte Telenet dan ook heel wat sms-verkeer in de nacht van oud naar nieuw.
Author: natte - Replies: 1 - Views: 1043
appletv vernieuwt bij jong en oud
appletv 4 krijgt een upgrade.
de vorige versies worden vernieuwd.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 150
17 jaar oud lek in Microsoft Office ook in Office 2007 gepatcht
Een 17-jaar oud beveiligingslek in Microsoft Office dat gisterenavond door Microsoft werd gepatcht is ook in Office 2007 verholpen, dat eigenlijk niet meer wordt ondersteund. De kwetsbaarheid werd gevonden door onderzoekers van securitybedrijf Embedi, die hun bevinding via een blogposting, YouTube-video en whitepaper (pdf) openbaar maakten.
Via de kwetsbaarheid kan een aanvaller in het ergste geval systemen volledig overnemen als de gebruiker een kwaadaardig Office-document opent. Dit is wel af

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info