Tags
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1204
In zwitserland bied UPC ongecodeerd basis pakket aan
UPC Austria biedt per direct aan al haar digitale kijkers een digitaal ongecodeerd basispakket aan. Dit geldt voor alle Oostenrijkse kabelnetten die UPC bezit, in onder meer Wenen en Vorarlberg.
Author: natte - Replies: 1 - Views: 1091
canaldigitaal nieuw pakket
Behoud je vertrouwde apparatuur maar profiteer van:
Vaste lage prijs van € 9,95 per maand
Je kijkt naar alle zenders die je nu kijkt met Digitenne
Je kunt dezelfde apparatuur blijven gebruiken
Geen aansluitkosten
Bespaar € 30,60 per jaar

Digitenne verhoogt de prijs van € 9,66 naar € 12,50 per maand. Zeg nu uw Digitenne-abonnement op en bespaar meer dan € 30,- per jaar!
Author: natte - Replies: 8 - Views: 2055
tophd pakket twee televisies graag mening
Beste vrienden,

ik heb family hd pakket met film1 en hbo legaal in belgie.
maar ik zou graag willen uitbreiden naar tweede tv. nu lees ik op de website: tophdpakket voor twee tv is dat dan 60 euro voor de twee kaarten of 120 euro . ik geef alvast volgende info bij. kunnen jullie mij aub helpen:
Dank u wel .
TopHD: enorm aanbod aan zenders voor digitale tv & HDTV
90 euro kortingTopHD - méér films, méér sport én een gratis tweede tv-aansluiting! Met dit digitale televisie-abonnement geniet
Author: natte - Replies: 13 - Views: 2253
CD breidt hd pakket uit
CanalDigitaal breidt net als TV Vlaanderen op 6 mei het HD-pakket verder uit. Nieuw in het aanbod is sportzender EDGE Sport HD dat hoofdzakelijk zogenaamde extreme sporten uitzendt.

Naast EDGE Sport HD keert bij TV Vlaanderen ook het tweede kanaal van de Europese sportzender Eurosport terug. Eurosport 2 verdween vorig jaar uit het zenderaanbod van TV Vlaanderen omdat eigenaar M7 Group S.A de Duitse verspreiding van de internationale versie van deze sportzender niet langer kon gebruiken. De Ne
Author: natte - Replies: 0 - Views: 931
nieuw hd pakket
HD-ACTIEPAKKET CANALDIGITAAL VOOR NPO-KIJKERS

Schotelbezitters die naast de vele ongecodeerde zenders alleen gratis naar de drie landelijke publieke tv-kanalen kijken, kunnen overstappen naar een HD-actiepakket van CanalDigitaal.

CanalDigitaal heeft op haar internetsite een speciale pagina geopend waar satellietkijkers die op dit moment zonder abonnement naar de NPO-zenders Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3 kijken meer informatie krijgen over het bekijken van deze tv-zenders vanaf 1
Author: Dimira - Replies: 5 - Views: 1380
entertainment pakket
Weet soms iemand nog welke zenders daar inzitten?Want ik vraag mij af wat ze nu weer gaan doen met klanten die dit nog hebben.Waarqchijnlijk het zelfde als hun voorgangers,en hen verplichten naar play of play-more over te stappen.Want het is duidelijk dat telenet van al die paketten van af wil buiten één.
Author: natte - Replies: 1 - Views: 334
M7 biedt volledig HD pakket
M7 Premium HD bestaat uit 12 HD-kanalen: 13th Street HD, A&E HD, AXN HD, Duck TV HD, Fox HD Mezzo Live HD, MTV Live HD, National Geographic HD, Penthouse HD, Sony Channel HD, sportdigital HD and Syfy HD. De zenders worden via de Eurobird 9 oost positie van Eutelsat over heel Europa verspreid, maar zijn niet voor de Nederlandse/Belgische markt bestemd. De prijs van het pakket is minder dan tien euro voor de abonnees die dit afnemen. Het pakket is een aanvulling op het basipakket dat M7 Deutschlan
Author: natte - Replies: 24 - Views: 1296
Duits pakket olnine legaal!
Het Nederlandse bedrijf M2M is in Nederland en België begonnen met het aanbieden van een online tv-dienst. Naast een basispakket kan de abonnee zelf het zenderpakket samenstellen volgens het tv a la carte-principe.

Het basispakket van M2M TV kost €5,99 per maand. Het zenderpakket kan de abonnee daarnaast zelf behalen door zelf zenders toe te voegen. De extra zenders worden per zender maandelijks doorberekend op de factuur. Het aanbod van extra zenders is maandelijks te wijzigen of op t
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 176
Proximus Minimus nieuw pakket
Proximus heeft maandag een nieuw abonnement onder de naam Minimus aangekondigd. Het pakket is vrijwel identiek aan dat van Internet+TV+Mobile, maar bevat een halvering van de mobiele bundel voor een hogere prijs. Bestaande klanten behouden hun oude pakket.

Proximus plaatste het nieuwe Minimus Pack maandag op zijn site zonder hier verder een bericht aan te wijden. Het abonnement biedt een downloadsnelheid van 100Mbit/s en een uploadsnelheid van 6Mbit/s, Proximus TV en een mobiel abonnement waa
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 278
Nieuw Frans TV pakket op 5west
Er is een nieuw Frans satelliet pakket gestart op de 5west met een aantal franse zenders door de Altice group (Altice/SFR) met volgende zenders:
NBC Universal en Discovery France,Altice Studio, 13ème Rue, Syfy Universal France, E!Entertainment, BFM sport, BFM Paris, BFM Business, i24 News (in het Frans), My Cuisine, en 4 Discovery channels, Discovery Channel, Discovery Family, Discovery Science en Discovery Investigation.

op de Freq 12522 V 29950 2/3 DVB-S2 8PSK
voorlopig enkele zenders gev

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info