Tags
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 540
playstation tv
binnenkort start playstation tv, van de eigenaar sony.
er komt ook een playstation tv ontvanger voor 99€.
binnenkort meer nieuws.
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 455
PlayStation TV naar Europa
PlayStation Now en PlayStation TV komen naar Europa

De PlayStation TV komt in november op de Europese markt. Het gaat om een kleine console van 99 euro waarmee PS4-games op afstand gespeeld kunnen wordem. Bij de aankoop van de PlayStation kunnen drie games gratis worden gedownload, OlliOlli, Worms Revolution Extreme and Velocity Ultra.

Sony heeft ook laten weten dat zijn streaming-gamingdienst PlayStation Now volgend jaar in Europa van start zal gaan, vermoedelijk eerst in het Verenigd Kon
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 400
Playstation Plus word duurder
Sony verhoogt de prijzen van zijn PlayStation Plus-abonnement. Klanten gaan 10 euro per jaar meer betalen, waarmee de jaarprijs op 60 euro uitkomt. De prijsverhoging gaat op 31 augustus aanstaande in.

De prijs van een jaarabonnement verandert vanaf 31 augustus van 50 euro naar 60 euro. Per kwartaal gaan abonnees 25 euro in plaats van 20 euro betalen en per maand gaat het tarief van 7 naar 8 euro. Dat meldt Sony per e-mail aan klanten en ook op de PlayStation Plus-pagina staan de nieuwe prijze
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 459
Film1 biedt koppeling PlayStation-abonnement via tv
Film1 heeft het mogelijk gemaakt voor de Film1 PlayStation-abonnee om de PS3 of PS4 te koppelen aan Film1 wanneer deze is geabonneerd via een tv-aanbieder. Vorig jaar startte Film1 het Film1 PlayStation-abonnement.
Via een activatiecode kan de PS3 of PS4 aan Film1 worden gekoppeld, waarna de Film1 App kan worden gedownload in de PlayStation Store. Via de app kan de gebruiker kiezen uit het filmaanbod.

Op een Film1-account kunnen maximaal vier apparaten geregistreerd worden, ongeacht of dit e

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info