Tags
Author: apotheosis - Replies: 18 - Views: 8658
4G bij proximus.
http://www.hln.be/hln/nl/4125/Internet/a...e-4G.dhtml

Ik ben wat teleurgesteld aan gezien ze zeggen: 10-20mbps?
In Duitsland behaal je tussen de 30-45mbps download via 4G.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1144
Belgacom viert 20-jarig bestaan Proximus
Proximus, de mobiele Belgische dochter van Belgacom, bestaat 20 jaar op 1 januari 2014. Dat schrijft Belgacom in een persbericht. Belgacom (destijds nog actief onder de naam RTT) introduceerde in 1977 het analoge netwerk mob1. In 1987 bereikte dit netwerk zijn maximale aantal aansluitingen, waarop Belgacom het nieuwe analoog netwerk mob2 uitrolde. De operator stopte met het aanbieden van analoge mobiele telefonie in augustus 1999.

Nadat de Europese Groupe Spécial Mobile (GSM) in 1990 de huidi
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1078
proximus tv
Belgacom brengt alle producten onder merknaam Proximus

Het merk Belgacom verdwijnt uit het straatbeeld. Het telecombedrijf brengt tegen eind dit jaar al zijn producten en diensten onder de merknaam Proximus. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Belgacom TV wordt bijvoorbeeld Proximus TV, en ook de sponsoring zal onder de naam Proximus gebeuren.
De nieuwe CEO Dominique Leroy wil met die ene merknaam zowel vereenvoudigen als besparen, want twee merknamen vermarkten kost meer dan een. De mogeli
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 1177
Proximus lanceert Daily Travel Passport
Proximus lanceert een dagbundel voor datagebruik in het buitenland. De dienst krijgt de naam Daily Travel Passport en wordt per 31 maart geactiveerd. Voor 2 euro per dag kunnen Proximus-klanten bellen, gebeld worden, sms'en en surfen in elk EU-land. Het Daily Travel Passport is zowel voor abonnees als voor prepaidklanten beschikbaar.
Proximus biedt twee varianten. Zone EU is de 2 euro-optie voor EU-landen. Daarnaast is er Zone ‘Top Destinations’ waarmee de klant voor 5 euro per dag kan communic
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1676
Dit is het nieuwe logo van Proximus
Belgacom onthult morgen zijn nieuwe logo. Ceo Dominique Leroy geeft dan tekst en uitleg bij de rebranding van haar bedrijf. voorbeeld
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1435
modem proximus betalen of huren vanaf 1/05/2016
na alle commotie rond die opslag in mechelen, eens bij aanbieders.be gaan kijken, en wat lees je daar :
gratis modem : promotie nog 507 dagen geldig tot en met 30-04-2016,
geldig voor nieuwe en bestaande klanten in belgie,
voor Alle internetpacks van proximus
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 748
telenet en proximus verhogen groei in belgie op de vaste markt
Telenet en Belgacom hebben in het derde kwartaal van 2014 hun positie op de markt voor vaste diensten versterkt. Uitdagers zoals Base verdwijnen of hebben zoals Mobistar moeite om terug te komen met vaste diensten. Dat blijkt uit het meest recente breedbandrapport van Telecompaper over de Belgische vaste consumentenmarkt.

De totale omzet op de Belgische consumentenmarkt voor vaste diensten bedroeg in het derde kwartaal van 2014 circa 683 miljoen euro. Net als in het tweede kwartaal is Telenet
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 559
uitgebreid onderzoek oude praktijken proximus
Uitgebreider onderzoek naar oude marktpraktijken van Proximus

Een Brusselse rechtbank heeft het expertenpanel in een twaalf jaar oude klacht van Base tegen Proximus een ruimere opdracht gegeven.
Het hof van beroep in Brussel heeft een tussenarrest geveld in de zaak die Base in 2003 aanspande tegen Belgacom over vermeend misbruik van een dominante positie. Base meent dat de goedkope "on-net" tarieven voor telefoontjes tussen Belgacom-klanten de concurrentie vervalsten in de periode 1999-2004.
Author: Kris - Replies: 8 - Views: 2322
ProSieben, Sat.1 en Proximus 5 verdwijnen weldra op Proximus TV
De Duitse commerciële zenders ProSieben en Sat.1 verdwijnen op 13 mei uit het zenderaanbod van Proximus TV. ARD, ZDF en RTL Television blijven beschikbaar in het basisaanbod. Dat meldt Proximus. Verder stopt de basketbalzender Proximus 5 op 30 juni met uitzenden. Vanaf volgend seizoen zal er dus geen basketbal meer te zien zijn op Proximus TV. Proximus blijft nog wel Spirou (Charleroi) en Port of Antwerp Giants (Antwerpen) sponsoren.
Author: zorro123 - Replies: 23 - Views: 4763
'Eén tv-decoder voor Proximus én Telenet ? Onhaalbaar'
Wie van tv-leverancier verandert, moet ook een nieuwe decoder aanschaffen. Een Belgische studie onderzocht op vraag van het BIPT of het niet mogelijk zou zijn één decoder te ontwikkelen die de tv-signalen van zowel Proximus als Telenet kan ontvangen. Technisch lijkt er geen probleem, maar dat is niet alles.
De telecomregulator liet een studie uitvoeren door professor dr. Ir Erik Dejonghe, in een vorig leven nog COO bij Barco, en is een gevolg van een parlementaire vraag van enkele jaren geleden

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info