Tags
Author: natte - Replies: 0 - Views: 260
EEN: nieuwe reeks de 12 op komst
Eén en producent Eyeworks hebben steun van het Mediafonds/VAF gekregen voor de nieuwe dramareeks 'De Twaalf'. Dat meldt de nieuwswebsite van de VRT.

'De Twaalf' wordt geschreven door Sanne Nuyens en Bert Van Dael. Zij bedachten ook de succesvolle fictiereeksen 'Beau Séjour' en 'Clan' (VTM). In de reeks wordt een assisenzaak belicht vanuit het standpunt van de twaalfkoppige volksjury. De regie is in handen van Wouter Bouvijn. Hij regisseerde eerder al afleveringen van de VIER-serie 'Vermist'.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 398
VTM: nieuwe reeks: Moerkerke en de vrouwen.
In de nieuwe reeks 'Moerkerke en de Vrouwen' zoekt reportagemaakster Cathérine Moerkerke elke week opmerkelijke vrouwen op. Stuk voor stuk zijn het sterke persoonlijkheden die een zinnig, interessant verhaal hebben binnen hun eigen, wat afgebakende wereld.

Ze hebben een opvallende job, houden er een apart liefdesleven op na of maakten iets heel ingrijpend mee. Van vrouwen die in de haven werken tot ex-gedetineerden of echte beautyqueens. Maar allemaal zijn het vrouwen die Cathérine zeer intri
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 298
2de reeks gemeentes in Duitsland op DVB-T2 HD zenders
Am 8. November 2017 kommt DVB-T2 HD nach Dresden, Freiburg, Kassel und Koblenz. Dann steht dort ein terrestrisches TV-Angebot von rund 40 Programmen in hochauflösender Qualität zur Verfügung. Erstmals können Zuschauer in diesen Regionen auch 22 private Fernsehprogramme über Antenne empfangen. Die bisherige DVB-T-Ausstrahlung endet dort ebenfalls am 8. November.

Zeitgleich werden u.a. die Senderstandorte Cuxhaven (Stadt), Göttingen (Espol), Heringsdorf, Hoher Meissner, Löbau, Pfaffenberg, Rhö

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info